Valla her an olucam hissi mevcut. Sürekli gidip kontrol ediyorum. Normalde adet öncesi akıntım kesilirdi. Şimdi iyice sulu şeffaf sarı karışık bir akıntım var. Arada bel kasık ve göğüs ağrısı hissediyorum ama çok az ve anlık.Kuzumm nasıl hissediyoorsunn
Aynen canımBu şeffag akıntı mı 3 gün sürüyo
Hala olmadım beklemedeyim. Her an olacakmışım gibi hissediyorum.
Adet olmadım daha canım ama olacak gibiyim. Zaten sabah test de negatif çıkınca umudumu kaybettim. Artık adet olduktan sonra rahim filmi çekilip gelecek aylara bakacağım malesef
anladım canımm peki uygulamayla uyuyo muAynen canım
Gercekten geliyoDövün beni ya da banlayın valla ben fenalardayım
Insallah olmazsın canım hamileyim haberini alırızHala olmadım beklemedeyim. Her an olacakmışım gibi hissediyorum.
Dur bakalım reglin bir gelsin belki gec döllenme oldu, akıntı durumun nasıl lekelenme var miAdet olmadım daha canım ama olacak gibiyim. Zaten sabah test de negatif çıkınca umudumu kaybettim. Artık adet olduktan sonra rahim filmi çekilip gelecek aylara bakacağım malesef
Cnm anladim insallah bebistir bn her belirtiyi yasadim psikolojik olabilir ama hayatimda ilk kez cilek gordum ruyamda cilek die bir ay canim cekti goguslerim iki gundur cok acio buyumus ve damarlar var bacak olayi cok nadir yatarken basim dönuodu , sol kasigimin agrisi hic gecmedi karnimin altina dogru en cok bunlardi dikkatimi ceken cunku 2 senedir ilk kez bu tuhafliklar vardi koku hassasligim var bide akinti olayi cok az seffad vs onu önemsemiorum ama.Adete 1 hafta var benim akıntıda koku yok ama arada cok az sarı akıntım oluyor hafif belki oructan susuz kalıyorum ondan mı acaba dedim, gögüslerimde sızlıyo dokununca özellikle ama bunu her ay yumurtlama baslayınca yasıyorum adet olana kadarsenin belirtin var mı canım?
Yumurtladığım gün tam pepappa göre doğru çıkıyor ordaki mor olan yumurtlamada pik gördüğüm gün oluyoanladım canımm peki uygulamayla uyuyo mu
Yok şimdilik beyaz akıntım var. İnşallah öyle olmuştur sağolun umut veriyorsunuz.Dur bakalım reglin bir gelsin belki gec döllenme oldu, akıntı durumun nasıl lekelenme var mi
Anladım canım senin baya varmış aslında belirtin, inşallah bebişin vardırCnm anladim insallah bebistir bn her belirtiyi yasadim psikolojik olabilir ama hayatimda ilk kez cilek gordum ruyamda cilek die bir ay canim cekti goguslerim iki gundur cok acio buyumus ve damarlar var bacak olayi cok nadir yatarken basim dönuodu , sol kasigimin agrisi hic gecmedi karnimin altina dogru en cok bunlardi dikkatimi ceken cunku 2 senedir ilk kez bu tuhafliklar vardi koku hassasligim var bide akinti olayi cok az seffad vs onu önemsemiorum ama.
Umarim yanilmam umarim insallah cnm bnm hepimizin saglikli minnaklari olur insallahAnladım canım senin baya varmış aslında belirtin, inşallah bebişin vardır
İnşallah canımUmarim yanilmam umarim insallah cnm bnm hepimizin saglikli minnaklari olur insallah
Beyaz akintıysa umut var kuzum negatif düşunmek yokYok şimdilik beyaz akıntım var. İnşallah öyle olmuştur sağolun umut veriyorsunuz.
Bi de ikiz olur belkiUmarim yanilmam umarim insallah cnm bnm hepimizin saglikli minnaklari olur insallahha bide adetim bnm gecti hemde bayaa adetim gectikden sonra 2 kez yumurtladim
İnşallah canım benim. Yarın bir olsunda.Insallah olmazsın canım hamileyim haberini alırız
Insallah canım yarın yapcak mısin testİnşallah canım benim. Yarın bir olsunda.
Yok kiz hic sanmiom bi tanesi gelsin de bn onada raziyim yeterki gelsin cokda gozum yokBi de ikiz olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?