Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bu arada sende sık idrara çıkma falan var mı bende o da yok
Ben suyu çok içtiğim için çıkıyorum canım iftardan sahura kadar 3 litre ye yakın su içiyorum bu yüzden tuvalette yım hep ama gebelikten öncede öyleydim spor yaptığım için diyetle birlikte günlük 3 lt su içiyordum

Canım ben düşükten sonra ilk adetimi 35. Gün oldum sonra 2. Yi 31. Gün oldum 3. De düzene girdi doktorda normal dedi bende herhngi bi ilaçla vücudumu bozmak istemedim açıkcası bekledim düzene girmesini.

Ay ne güzel ya ben o kasa içemiyorum taş çatlasın 1 litre ancadır ben de otururken değil uyurken sıkıştırıyor sabaha kadar 3 kez kalkıyorum ama gün içerisinde hiç öyle sıkıştırmıyor şu ultrason günümüz gelseydi bi görseydik sağlıklı olduklarını o zaman rahatlıycam herhalde

29 gün olacak ama hic adet belirtim yok bir anda gelmez benim adetim bir iki gün süründürür beni bir de hiç gecikmezdi 28 günde bir olurdum
canım gecikebilirde. Benim tam zamanında oldu 29günde bir oluyodu. Ama 2 aydır da 28 güne düştü mesala

Canım ben sabaha kadar tuvalette yım ayy inşaallah o kadar çok istiyorum ki. Şu bayram gelipte geçemedi zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana aminn bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin burdaki arkadaslarimizda nasip etsin inşallah

canım gecikebilirde. Benim tam zamanında oldu 29günde bir oluyodu. Ama 2 aydır da 28 güne düştü mesala
Biliyorum değişebileceğini canım nette doktorla 40 güne kadar normal diyor ama moralim bozuluyor iste

Senin bugün bat günüymüş belkide bebiş vardırr
Kuzum 5 yıldır hiç hamile kalmayıp iki ay ustuste kalmam nasıl büyük bir mucize olur ama değilim ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var hem erken gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi

Kızlar benim bat 21 Mayıs ama bu gün kanamam başladı çok yoğun değil. Ama ped taktım. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa adet mi oluyorum. Daha erken ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…