- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Amiin. Bende sürekli pozitif test görüyorum. Bir kerede ikiz erkek bebeği emzirdiğimi gördüm. Sabahları kalkıp biraz onun mutluluğunu yaşıyorum işte.Kızlar bu arada ben öylesine aniden yaptım falan dedim ya insana test yap dürtüsü geliyor resmen ve o testi yapmamın daha doğrusu birden yapmamın sebebi hemen birkaç gün öncesinde gördüğüm rüyaydı rüyamda test yapıyordum silik çıkıyordu sevinemiyordum allahım ne olur rüya olmasın falan dediğimi hatırlıyorum rüyamda sonra erken gebelik olanı yapıyordum ve net ikinci çizgi çıkıyordu bilmiyorum sizde olur mu ama rüyada olduğunuzu bazen anlarsınız ya rüya esnasında allahım bu rüya çok gerçekçi ne olur uyandırma beni falan dedim ilk defa anlatıyorum size bunu ve testleri gerçekten yaptığım gün bire bir aynısını yaşadım çok etkilenmiştim hatta rüyayı gördüğümde eşime anlattım aynısını yaşayınca o da şaşırmıştı o testleri koyduğum yer hareketlerim vs vs aynıydı ya rabbim gerçekten vermeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmaz kullarına o yüzden ben inanıyorum hepiniz en kısa zamanda kavuşacaksınız bebişlerinize![]()