Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada ben öylesine aniden yaptım falan dedim ya insana test yap dürtüsü geliyor resmen ve o testi yapmamın daha doğrusu birden yapmamın sebebi hemen birkaç gün öncesinde gördüğüm rüyaydı rüyamda test yapıyordum silik çıkıyordu sevinemiyordum allahım ne olur rüya olmasın falan dediğimi hatırlıyorum rüyamda sonra erken gebelik olanı yapıyordum ve net ikinci çizgi çıkıyordu bilmiyorum sizde olur mu ama rüyada olduğunuzu bazen anlarsınız ya rüya esnasında allahım bu rüya çok gerçekçi ne olur uyandırma beni falan dedim ilk defa anlatıyorum size bunu ve testleri gerçekten yaptığım gün bire bir aynısını yaşadım çok etkilenmiştim hatta rüyayı gördüğümde eşime anlattım aynısını yaşayınca o da şaşırmıştı o testleri koyduğum yer hareketlerim vs vs aynıydı ya rabbim gerçekten vermeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmaz kullarına o yüzden ben inanıyorum hepiniz en kısa zamanda kavuşacaksınız bebişlerinize 🥰
Amiin. Bende sürekli pozitif test görüyorum. Bir kerede ikiz erkek bebeği emzirdiğimi gördüm. Sabahları kalkıp biraz onun mutluluğunu yaşıyorum işte.

Ama betahcg değerin var psikolojik olarak onu da yapamayız dimi ilaç vs bişi kullanmadıysan bu değer gebelikten dolayı kanda çıkmıştır
Doktor bana bu değerle belli olmaz dedi yalanci gebelik olabilir dedi çok sinirliydi konuşmama bile izin vermeden gönderdi beni çarşamba günü gidicem inşallah herşey yolundadır çok sağ olun yorum yazdığınız için allah ne muradınız varsa versin

Allah bağışlasın canım herhangi bir sorun yok o zaman sende değil mi? Merak ettiğim oğulların ilk denemede mi olmuştu yoksa bir kac denemede mi
Cnm ilki tedaviyle oldu acıkcası ikinci kendiliğinden oldu bu defa da bakalım ne zaman olacak 4 ay bitiyo olmadı

Doktor bana bu değerle belli olmaz dedi yalanci gebelik olabilir dedi çok sinirliydi konuşmama bile izin vermeden gönderdi beni çarşamba günü gidicem inşallah herşey yolundadır çok sağ olun yorum yazdığınız için allah ne muradınız varsa versin
Rica ederim canım :KK68: Doktorla ilgili bir sıkıntı olabilir mi bak araştırdım
Yalancı gebelik testte çıkar mı?
“Yalancı gebelikte hcg yükselir mi?” diye merak ediyor olabilirsin. İdrarda ya da kanda gebelik hormonunun yüksek çıkması önemli bir gebelik belirtisi. Hcg hormonunun yükselmesi nadiren de olsa tümörlerle ilişkili olabilir ama bunun olma ihtimali çok düşük. Dolayısıyla ekstrem bir durum yoksa yalancı gebelikte hcg değerleri normal seviyede çıkar.

Yani ekstrem bir durum yoksa beta hcg yüksek çıkmaz senden başka testler isteyebilir bunu anlayabilmek için. İnşallah gebelik vardır.

Allah bağışlasın canım kardeşleri de varmış sen bu kadar stres yapma ya,olursa olur olmazsa tek de değil( yani fikrine saygım var tabi de bence böle) ben oğlum tek kalmasın die çok istiyorum bi kardeşi olsun tek dileğim🙏🏻 cinsiyet falan da gözümde değil valla Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bi kardeş nasip etsin oğluma🤲🏻
Amin cnm Rabbim verir en kısa zamanda inşallah bizim ilki zor oldu cnm eşim ameliyat fln oldu bende tedavi oldum inşallah su an bir sorun yoktur ikinci kendiliğinden oldu e birde yaş ilerlesin istemiyorum hayırlısı olsun bakalım

On
Bende dün adet oldum zaten bu ay sistit ve enfeksiyon için ilaç kullanmak zorunda kaldım isabet oldu. Yeni bat 20 haziran :) burada mı devam ediyoruz yoksa haziran topiği açılmış oraya mı geçiyoruz???
Haziran topiğine geçebilirsin kuzum bu topik mayıstan sonra işlemez büyük ihtimal :(

Ben kendimi hiç rüyamda bile görmüyorum

Hayırlısı olsun canımm inşallah olmazsın ama🥰
Ben ilk zamanlar cok görüyodum hamile,kucağımda bebeğimle,en son ikiz oğullarım varmış :) şuan takılmadıgım icin görmüyorum da :D

Back
X