Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok sagol valla ya. En iyisini yapmıssın kuzum valla bosuna vakit kaybetmisim gibi geliyo suan
Yok canım öyle düşünüp üzme kendini inan kısmetinde olsaydı ne olursa olsun tutardi ama işte bizde tutması için en iyisini yapmaya çalışıyoruz🤗 bu arada canım kadının kayganlasmasina yardımcı olan dogal sıvı aynı zamanda spermi tüplere taşınmasına yardımcı oluyormuş fakat dışardan gelen yardımcı kayganlastiricilar bu etkiyi yapmıyormuş hangisi olursa olsun bu sekilde dedi doktor aklıma geldikçe yazıyorum bende 😂😂

Yok canım öyle düşünüp üzme kendini inan kısmetinde olsaydı ne olursa olsun tutardi ama işte bizde tutması için en iyisini yapmaya çalışıyoruz🤗 bu arada canım kadının kayganlasmasina yardımcı olan dogal sıvı aynı zamanda spermi tüplere taşınmasına yardımcı oluyormuş fakat dışardan gelen yardımcı kayganlastiricilar bu etkiyi yapmıyormuş hangisi olursa olsun bu sekilde dedi doktor aklıma geldikçe yazıyorum bende 😂😂
şu spermi bi tüplere taşıyamadılar :D

Iyi aksamlar kizlar benim ovu teste bir bakarmisiniz bat 14 mayisti 15 mayis test yaptim negatifti az once ovu test yaptim bu sekilde sizce yeniden mi yumurtlamaya hazirlaniyorum yeni gebeler varsa elinizde test yapip atabilirmisiniz
20200519_222039.webp

Kizlar bugun bat gunumdu cok guzel bir ruya gordm
Dayanamadm test yaptm negatif cikti.erken yaptgm icin mi cikmadi acaba cok uzuldm. Kendimi tembihlemistm test yapma die 😢

8 gün önce bile çıkartan var hem de normal testlerle ben anlamadım ki

Çocuk düşündüğümden beri adet düzenim bozuldu gerçekten rahat olmak gerekiyor galiba :kızgın:
Evet canım ben de inadına olur gibi 1-2 gün önce gelmeye başladı. Düşünmemek lazım bugün Kadir gecesi boolll boolll dua edelim hep birlikte 🤲

İ

İlk defa yaptım bende şaşırdım canım valla t çizgisi mutasyona uğramış gibi 😂😂 6. Haftanın içindeyim canım🥰
Ne guzel bir görüntü ama cnm en iyisi normal gebelik testi yeniden yapmak o degil de bu oruc sanirim borcum olmayacak :D

Iyi aksamlar kizlar benim ovu teste bir bakarmisiniz bat 14 mayisti 15 mayis test yaptim negatifti az once ovu test yaptim bu sekilde sizce yeniden mi yumurtlamaya hazirlaniyorum yeni gebeler varsa elinizde test yapip atabilirmisiniz Eki Görüntüle 2637387
Kuzum şimdi hatırladım ben gebelik testi yaptığım günden bir gün önce lh testi yapmıştım adetime 7 gün falan vardı ve böyle çıkmıştı 🥰

Kuzum şimdi hatırladım ben gebelik testi yaptığım günden bir gün önce lh testi yapmıştım adetime 7 gün falan vardı ve böyle çıkmıştı 🥰
Benim ki gibi mi cikti cnm benim adet gecti ama 14 du idi anneme cektiyswm adetten 10 gun sobra cikiyormus anneminki

Back
X