- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
- 53
Hep Ağladık hic olmadi bu seferde eğlenelim belki olurhahah bence en güzeli bu değiill miiii eğleneniliyoruz halimizle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep Ağladık hic olmadi bu seferde eğlenelim belki olurhahah bence en güzeli bu değiill miiii eğleneniliyoruz halimizle![]()
Ben bu ay egleniyom acıkcasıı. Hamilelik adına hicbise yapmadım NET.Hep Ağladık hic olmadi bu seferde eğlenelim belki olur![]()
Benim yarın. Bütün belirtiler gitti valla. Sabah test yapacağım yine deBugün çok sessizsiniz. Batı yaklaşanlar ne durumda. Kimlerin günü geçti.
Amin cnm cpk sagolEn koşa zamanda sana da nasip etsin ve tüm isteyenlere şu mübarek günde rabbim sağlıcakla kucağımıza versin yavrularımızı![]()
Ben bu ay cok şey yaptım ama yine olmadi demek ki ne yaparsan yap olmuyorsa olmuyordurBen bu ay egleniyom acıkcasıı. Hamilelik adına hicbise yapmadım NET.![]()
Kesinlikle bu cümlenin altına imzamı atıyorummm.. Vakti var herseyin ne kadar cırpınsakta vakti değilse olmaz. Esim ben hep regl olunca üzülünce bana sen niye acele ediyosun vakti var herseyin vakti gelmeden olmaz dedi ve dank etti bana ben kendime diyorum neden yıprattı ki? Olcaksa tek iliskiyle dahi olurBen bu ay cok şey yaptım ama yine olmadi demek ki ne yaparsan yap olmuyorsa olmuyordur![]()
Ya sen ne tatlısınBöyle çıktı canım
Vajinismus bende yumurtalıkların merak ediyorum yaşımda var çok aciuormu Dr bakincaBende çocuk için hic gitmedim ama ben vajinismustum..tedavisini olurken doktor vajinal ultrasonla bakip yumurtalıklarin tembel dedi ilk olarak bi 3 ay inofolic şase kullan duruma gore baska ilac veririm dedi ama korona olunca hepsi kaldi...simdi eli kulaginda adet olucam yine olmazsa Ramazan dan sonra gidicem insallah
Ay inşallah pozitifi görürsün. Rabbim gönlüne göre versin.Benim yarın. Bütün belirtiler gitti valla. Sabah test yapacağım yine de
Hayır hiç acımıyor. Ben de çok korkuyordum ama korkacak bir şey yokmuş. Bu hafta da rahim filmi çekileceğim onun için biraz endişeleniyorum ama buradaki arkadaşlar onun da korkulacak birşey olmadığını söylediler sağolsunlar.Vajinismus bende yumurtalıkların merak ediyorum yaşımda var çok aciuormu Dr bakinca
Ben görüyorum inşallah vardır.kızla ebenimde 23 mayıs bat bugün yaptım üç saatlik idrarla böyle çıktı silik pembe ip gibi çizgi 2. dkkada
Var gibi duruyo canım hadi inşallah bebişin seninledirkızla ebenimde 23 mayıs bat bugün yaptım üç saatlik idrarla böyle çıktı silik pembe ip gibi çizgi 2. dkkada
inşalalhh bida ne zmana yapmaylıyım testBen görüyorum inşallah vardır.
Yaaa teşekkür ederim canım benimYa sen ne tatlısınHepimizin sorusuna isteklerine yetişiyosun hamiş halinle
![]()
Var gibi sanki yaaaa hadi gözün aysın canımkızla ebenimde 23 mayıs bat bugün yaptım üç saatlik idrarla böyle çıktı silik pembe ip gibi çizgi 2. dkkada
ay inşalalhhhhVar gibi sanki yaaaa hadi gözün aysın canım![]()
Kesinlikle katılıyorum ve olan ilişkimize oluyor herşey bir amaç için birlikte olurken yemek yerken sabah uyanınca bile hadi ac karna şunu içmemiz lazım bunu yememiz lazım hayatımızı kısıtliyoruz ben artık alternatif tıpı bıraktım asilama yapılır beklerim olursa olur olmazsa yine bir tedavi çeşidi deneriz böyle caksir macun falan yeterKesinlikle bu cümlenin altına imzamı atıyorummm.. Vakti var herseyin ne kadar cırpınsakta vakti değilse olmaz. Esim ben hep regl olunca üzülünce bana sen niye acele ediyosun vakti var herseyin vakti gelmeden olmaz dedi ve dank etti bana ben kendime diyorum neden yıprattı ki? Olcaksa tek iliskiyle dahi olur
Kasette çıkmaması normal kuzum bence var ya benim kaset testte ilk bu siliklikteydi erken gebelikte daha belirgindi senin de öyle olur hcg arttıkça koyulaşıcak hadi çok sevindim valla dayanabilir misin bilmiyorum ama bi kaç güne kan ver istersenay inşalalhhhhama kaset yaptım öıkmadı
dayancam galiba yarın sabah ilk idrarla yapıcam tekrar kaset testKasette çıkmaması normal kuzum bence var ya benim kaset testte ilk bu siliklikteydi erken gebelikte daha belirgindi senin de öyle olur hcg arttıkça koyulaşıcak hadi çok sevindim valla dayanabilir misin bilmiyorum ama bi kaç güne kan ver istersen![]()