Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay cok şey yaptım ama yine olmadi demek ki ne yaparsan yap olmuyorsa olmuyordur 😏
Kesinlikle bu cümlenin altına imzamı atıyorummm.. Vakti var herseyin ne kadar cırpınsakta vakti değilse olmaz. Esim ben hep regl olunca üzülünce bana sen niye acele ediyosun vakti var herseyin vakti gelmeden olmaz dedi ve dank etti bana ben kendime diyorum neden yıprattı ki? Olcaksa tek iliskiyle dahi olur

Bende çocuk için hic gitmedim ama ben vajinismustum..tedavisini olurken doktor vajinal ultrasonla bakip yumurtalıklarin tembel dedi ilk olarak bi 3 ay inofolic şase kullan duruma gore baska ilac veririm dedi ama korona olunca hepsi kaldi...simdi eli kulaginda adet olucam yine olmazsa Ramazan dan sonra gidicem insallah
Vajinismus bende yumurtalıkların merak ediyorum yaşımda var çok aciuormu Dr bakinca

kızla ebenimde 23 mayıs bat bugün yaptım üç saatlik idrarla böyle çıktı silik pembe ip gibi çizgi 2. dkkada

Eklentiler

• 3EFC3021-B6B5-4E4D-8020-FA49D38D9874.webp
    3EFC3021-B6B5-4E4D-8020-FA49D38D9874.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 62
Vajinismus bende yumurtalıkların merak ediyorum yaşımda var çok aciuormu Dr bakinca
Hayır hiç acımıyor. Ben de çok korkuyordum ama korkacak bir şey yokmuş. Bu hafta da rahim filmi çekileceğim onun için biraz endişeleniyorum ama buradaki arkadaşlar onun da korkulacak birşey olmadığını söylediler sağolsunlar.

Kesinlikle bu cümlenin altına imzamı atıyorummm.. Vakti var herseyin ne kadar cırpınsakta vakti değilse olmaz. Esim ben hep regl olunca üzülünce bana sen niye acele ediyosun vakti var herseyin vakti gelmeden olmaz dedi ve dank etti bana ben kendime diyorum neden yıprattı ki? Olcaksa tek iliskiyle dahi olur
Kesinlikle katılıyorum ve olan ilişkimize oluyor herşey bir amaç için birlikte olurken yemek yerken sabah uyanınca bile hadi ac karna şunu içmemiz lazım bunu yememiz lazım hayatımızı kısıtliyoruz ben artık alternatif tıpı bıraktım asilama yapılır beklerim olursa olur olmazsa yine bir tedavi çeşidi deneriz böyle caksir macun falan yeter :kusmuk:

ay inşalalhhhh 🙈🙈🙈 ama kaset yaptım öıkmadı
Kasette çıkmaması normal kuzum bence var ya benim kaset testte ilk bu siliklikteydi erken gebelikte daha belirgindi senin de öyle olur hcg arttıkça koyulaşıcak hadi çok sevindim valla dayanabilir misin bilmiyorum ama bi kaç güne kan ver istersen 🥰

Kasette çıkmaması normal kuzum bence var ya benim kaset testte ilk bu siliklikteydi erken gebelikte daha belirgindi senin de öyle olur hcg arttıkça koyulaşıcak hadi çok sevindim valla dayanabilir misin bilmiyorum ama bi kaç güne kan ver istersen 🥰
dayancam galiba yarın sabah ilk idrarla yapıcam tekrar kaset test 🙈🙈 ama çok heycanlıyım ya çıkarsa yazarım sizede daha çnce hiç çıkmadı erken testte bu çizgi

Back
X