Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende gene test yaptım nasıl olsa evde cok var diye :KK70: ilk dakikalarda cıkmadı sonra bi 10 dk geçince baktım resmen kör olcaktım görmek için hayalet bi cizgi var ama pembe değil hiç of ya hem umudum yok diyorum hem sürekli test yapasım geliyo. Test yapma bağımlısı oldum resmen ilişkiye girmesem bile yapcam yakında🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 06583B01-A549-40DA-94A9-D62A3594B71F.webp
    06583B01-A549-40DA-94A9-D62A3594B71F.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bende gene test yaptım nasıl olsa evde cok var diye :KK70: ilk dakikalarda cıkmadı sonra bi 10 dk geçince baktım resmen kör olcaktım görmek için hayalet bi cizgi var ama pembe değil hiç of ya hem umudum yok diyorum hem sürekli test yapasım geliyo. Test yapma bağımlısı oldum resmen ilişkiye girmesem bile yapcam yakında🤦🏻‍♀️
görüdmmmm bir çizgii 😍

Ben bir çizgi gördüm ama tam emin olamadım. Gününe kaç gün var. İnşallah hamilesindir.

Ay inşallah şöyle koyu belli birer çizgi olur attığımızda🙏🏻 Namaz kıldım bende kandil diye dua ettim o zaman bi mucize olsa diye içimden geçti test yaptım böyle oldu bakalım hayırlısı olsun🙏🏻
Yarın pozitif test atında hep birlikte sevinelim inşallah.

Kızlar yarın bat günüm test yapacağım. Sahurda çok su içtiğim için ikindiye kadar tuvalete gidiyorum sürekli 😄 ilk idrar olmayacak, nasıl yapmalıyım

Ay inşallah şöyle koyu belli birer çizgi olur attığımızda🙏🏻 Namaz kıldım bende kandil diye dua ettim o zaman bi mucize olsa diye içimden geçti test yaptım böyle oldu bakalım hayırlısı olsun🙏🏻
bende aynını yaptım🙈🙈 mevla nasip etsin inşallahhh şimdi benm anlamadığım biz yarın yaparsak boşuna mo yapıcaz iki günde bir değer artıyorsa eğer

Sagol canim amin ins tek tesellim cennette sarılıp koklamak😥sende mi yaşadın yoksa😔 hamilelikte insAllah hayırlıyla vardır isteyen herkese versin Rabbim insAllah
Evet canım 6 aylıkken kaybettim ben ne yazikki 😔 ama şimdi yeniden hamileyim inşaallah bunda ümidim var daha doğrusu öyle olsun istiyorum rabbim hayırla kucagima ve kucağımıza almak nasip etsin inşallah 💕

Kızlar yarın bat günüm test yapacağım. Sahurda çok su içtiğim için ikindiye kadar tuvalete gidiyorum sürekli 😄 ilk idrar olmayacak, nasıl yapmalıyım
2 saat kadar tut bence olmadı iftara yakın yaparsın.

bende aynını yaptım🙈🙈 mevla nasip etsin inşallahhh şimdi benm anlamadığım biz yarın yaparsak boşuna mo yapıcaz iki günde bir değer artıyorsa eğer
Bende onu düşündüm aslında değer 2 gün sonra katlanıyor diyolar ya ondan perşembe mi yapsak şimdi yarın bosa stras olcaz🤦🏻‍♀️

sabredeblirsen bekle 😍😍😍 ben bugün 3-4 tane yaptım
🤭 gercekten mi saat olarak değişir mi ki değerler sabah akşam yap bari😊yarın sabahtan ilk idrar ile tekrar dene ins net görürsün ben bekleyim diyorum cikmazda adet olursam daha çok üzülürüm

Back
X