Öyle mi erken yaptin yani hadi insAllah ben sabredebilirsem bir kac gun bekleyim.diyorumbenim 3 gün var testte çok silik çıktı bakalım ama 4 gündür de bu ağrılarım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi erken yaptin yani hadi insAllah ben sabredebilirsem bir kac gun bekleyim.diyorumbenim 3 gün var testte çok silik çıktı bakalım ama 4 gündür de bu ağrılarım var
görüdmmmm bir çizgiiKızlar bende gene test yaptım nasıl olsa evde cok var diyeilk dakikalarda cıkmadı sonra bi 10 dk geçince baktım resmen kör olcaktım görmek için hayalet bi cizgi var ama pembe değil hiç of ya hem umudum yok diyorum hem sürekli test yapasım geliyo. Test yapma bağımlısı oldum resmen ilişkiye girmesem bile yapcam yakında
![]()
sabredeblirsen bekleÖyle mi erken yaptin yani hadi insAllah ben sabredebilirsem bir kac gun bekleyim.diyorum
Ben bir çizgi gördüm ama tam emin olamadım. Gününe kaç gün var. İnşallah hamilesindir.Kızlar bende gene test yaptım nasıl olsa evde cok var diyeilk dakikalarda cıkmadı sonra bi 10 dk geçince baktım resmen kör olcaktım görmek için hayalet bi cizgi var ama pembe değil hiç of ya hem umudum yok diyorum hem sürekli test yapasım geliyo. Test yapma bağımlısı oldum resmen ilişkiye girmesem bile yapcam yakında
![]()
Evet çizgi var ama hiç pembe değil acaba var mıdır bebişgörüdmmmm bir çizgii![]()
Ay inşallah canımBen bir çizgi gördüm ama tam emin olamadım. Gününe kaç gün var. İnşallah hamilesindir.
ama bu testte oembe bekleme çok bence çizgi yeterli sabah tekrar yap benceEvet çizgi var ama hiç pembe değil acaba var mıdır bebiş
Aynen yarın tekrarlıcamama bu testte oembe bekleme çok bence çizgi yeterli sabah tekrar yap bence
Ay inşallah şöyle koyu belli birer çizgi olur attığımızdabende yapıcam buraya atarız![]()
Yarın pozitif test atında hep birlikte sevinelim inşallah.Ay inşallah şöyle koyu belli birer çizgi olur attığımızdaNamaz kıldım bende kandil diye dua ettim o zaman bi mucize olsa diye içimden geçti test yaptım böyle oldu bakalım hayırlısı olsun
![]()
Ay inşallah canımYarın pozitif test atında hep birlikte sevinelim inşallah.
Ayy inşallah. Amiin aminnnAy inşallah canımBen seninkini merakla bekliyorum inşallah yarın senden görcez pozitifi
![]()
bende aynını yaptımAy inşallah şöyle koyu belli birer çizgi olur attığımızdaNamaz kıldım bende kandil diye dua ettim o zaman bi mucize olsa diye içimden geçti test yaptım böyle oldu bakalım hayırlısı olsun
![]()
Evet canım 6 aylıkken kaybettim ben ne yazikkiSagol canim amin ins tek tesellim cennette sarılıp koklamaksende mi yaşadın yoksa
hamilelikte insAllah hayırlıyla vardır isteyen herkese versin Rabbim insAllah
2 saat kadar tut bence olmadı iftara yakın yaparsın.Kızlar yarın bat günüm test yapacağım. Sahurda çok su içtiğim için ikindiye kadar tuvalete gidiyorum sürekliilk idrar olmayacak, nasıl yapmalıyım
Bende onu düşündüm aslında değer 2 gün sonra katlanıyor diyolar ya ondan perşembe mi yapsak şimdi yarın bosa stras olcazbende aynını yaptımmevla nasip etsin inşallahhh şimdi benm anlamadığım biz yarın yaparsak boşuna mo yapıcaz iki günde bir değer artıyorsa eğer
sabredeblirsen bekleben bugün 3-4 tane yaptım