Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enfeksiyon yüzünden kaybettim sağol canım şuan daha çok yeniyim 5+2 günlük hamileliğim bayramdan sonra Dr gidicem benim genettikte kan pıhtılaşma si çıktı diğerleri temiz
Anladim canim bende hamileysem eğer aşağı yukari ayni olacagiz beraber takip ederiz ins burdan bakalim.ben bi kac gün daha bekleyeceğim adeti şu an 3. Güne girdik gelmedi ama

Yok gitmedim dun agrilarim cokdu bugunde dewam etti dedim adet olcam gitmeyim ama henuz olmadim zaten hastaneler kabul etmio saglik ocagina gitcektim onlarda sadece gebelik testi yapiomus bklicem olurum adet nasilsa
Anladım canım, bi test al bari yap iyi sabırlısın valla maşallah

Tesekkur ederim gülümm

Hamile değilim adetime 1 hafta var, siz hamilemisiniz yoksa
Ah pardon hamile sandım sizi. Evet hamileyim cnm ama 8 hafta olcam bebeği çok küçük bugün gördük 6 hafta görünüyor haftaya kalp bakalım dedi inş duyarız

Anladim canim bende hamileysem eğer aşağı yukari ayni olacagiz beraber takip ederiz ins burdan bakalim.ben bi kac gün daha bekleyeceğim adeti şu an 3. Güne girdik gelmedi ama
İnşaallah canım ben çok merak ediyorum bide ben şimdi elika diye bir uygulama indirdim orda sorular sorup konuşulabilir faydali bilgilerde paylaşılıyor güzel yanı.

Ah pardon hamile sandım sizi. Evet hamileyim cnm ama 8 hafta olcam bebeği çok küçük bugün gördük 6 hafta görünüyor haftaya kalp bakalım dedi inş duyarız
Geç döllenme olabilir bence ama ne kadar güzel görmüşsün ben daha göremedim 1 kez kan testi yaptık o kadar doktor 2 hafta sonra gel dedi bu virüs yüzünden bayramdan sonra gidicem bende inşaallah tabi

Benim bat tarihim ( adet tarihi heralde yeniyimde ) mayis 23 . Adetlerim genelde 28-32 arasi gidip gelior . Cok ozeniyorum dakik olan adetlere ben test yaptim negatif cikdi moralim bozuk. Uc gun var daha. Bugun baya adetim geldi gelecek die bakdim cunki bel agrisi sol yumurtalikda batma sanci butun gun surdu birde sag bobrek altinda arkada agri oldu sizi gibi ay ne zor bisi su beklemek . Yumurtamada tahmini 8-12 mayis arasi umarim daha gec deildir cunki beraber en son 12 mayisda olmusuz telefondaki uygulamaya yaziyorum da . Bu adet sancisi gibi sancilarla gebe kalan varmi

Canım sen ne yaptın bayramdan sonra ne zaman gideceksin hastaneye haber etmeyi unutma bize de
Valla canım Ramazan'ı bitmesini dört gözle bekliyorum bayramdan hemen sonra ki gün gidicem çok merak ediyorum sen ne yaptın nasılsın

Belki kan da çıkar canım aynen acele etme.. diger gebeliginde ne zaman öğrenmistin testle görmüsmüydün
Battan iki gün önce pozitif görmüştüm. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum.

Valla canım Ramazan'ı bitmesini dört gözle bekliyorum bayramdan hemen sonra ki gün gidicem çok merak ediyorum sen ne yaptın nasılsın
İyiyim ben de bugün kan vermeye gittim sağlık ocağına 9231 çıktı değer bakalım inşallah sağlıklıdır valla bende dört gözle bekliyorum bi sağlıklı olduğunu görseydim rahatlayacaktım valla bu arada senden hiç ara ara az az leke geliyor mu kahve rengi falan

İyi masaallah bizim buradaki sağlık ocağında kan testi yapmıyorlar mis artık benden leke gelmiyor canım

İyi masaallah ☺ bizim buradaki sağlık ocağında kan testi yapmıyorlar mis artık benden leke gelmiyor canım
Benden adet tarihimden iki gün önce gelmişti yerleşme kanaması dedikleri gibi ama bugün çok az sanki akıntının içinde ip varmış gibi kırmızılık vardı

Battan iki gün önce pozitif görmüştüm. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum.
İnşallah kist degildir canım kötüyü düsünme hemen belki hormonlardan olabilir bir doktora git bakalım, hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…