Anladim canim bende hamileysem eğer aşağı yukari ayni olacagiz beraber takip ederiz ins burdan bakalim.ben bi kac gün daha bekleyeceğim adeti şu an 3. Güne girdik gelmedi amaEnfeksiyon yüzünden kaybettim sağol canım şuan daha çok yeniyim 5+2 günlük hamileliğim bayramdan sonra Dr gidicem benim genettikte kan pıhtılaşma si çıktı diğerleri temiz
Evet ama erken gebelikte cıkmadı orası garipEee bildiğin çizgi var kuzuuu
Anladım canım, bi test al bari yap iyi sabırlısın valla maşallahYok gitmedim dun agrilarim cokdu bugunde dewam etti dedim adet olcam gitmeyim ama henuz olmadim zaten hastaneler kabul etmio saglik ocagina gitcektim onlarda sadece gebelik testi yapiomus bklicem olurum adet nasilsa
Tesekkur ederim gülümmBir ay boyunca ateşini ölçüyorsun canım her gün. Adet olacaksan olacağına yakın veya tam da o gün ateşin düşüyor olmazsan yüksek kalıyor. Belli bir derecesi yok çünkü herkesin ateşi kendine özel. Bu konuyla alakalı Ateş ölçme topiği var oraya bakıp daha detaylı bilgileri öğrenebilirsin
Belki kan da çıkar canım aynen acele etme.. diger gebeliginde ne zaman öğrenmistin testle görmüsmüydünYok kuzum. Yarın kan sonuçlarımı alayım soğan suyu falan içerim artık.
Ah pardon hamile sandım sizi. Evet hamileyim cnm ama 8 hafta olcam bebeği çok küçük bugün gördük 6 hafta görünüyor haftaya kalp bakalım dedi inş duyarızHamile değilim adetime 1 hafta var, siz hamilemisiniz yoksa
İnşaallah canım ben çok merak ediyorumAnladim canim bende hamileysem eğer aşağı yukari ayni olacagiz beraber takip ederiz ins burdan bakalim.ben bi kac gün daha bekleyeceğim adeti şu an 3. Güne girdik gelmedi ama
Geç döllenme olabilir bence ama ne kadar güzel görmüşsün ben daha göremedim 1 kez kan testi yaptık o kadar doktor 2 hafta sonra gel dedi bu virüs yüzünden bayramdan sonra gidicem bende inşaallah tabiAh pardon hamile sandım sizi. Evet hamileyim cnm ama 8 hafta olcam bebeği çok küçük bugün gördük 6 hafta görünüyor haftaya kalp bakalım dedi inş duyarız
Canım sen ne yaptın bayramdan sonra ne zaman gideceksin hastaneye haber etmeyi unutma bize deİnşaallah canım ben çok merak ediyorumbide ben şimdi elika diye bir uygulama indirdim orda sorular sorup konuşulabilir faydali bilgilerde paylaşılıyor güzel yanı.
Tebrikler var inşaallah kucağınıza sağ salim alırsınızKızlar meraba sizce de var degilmi bugün günümdü
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim canım emin olamadim 2. Testi yaptım aynı
Valla canım Ramazan'ı bitmesini dört gözle bekliyorum bayramdan hemen sonra ki gün gidicem çok merak ediyorum sen ne yaptın nasılsınCanım sen ne yaptın bayramdan sonra ne zaman gideceksin hastaneye haber etmeyi unutma bize de
Battan iki gün önce pozitif görmüştüm. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum.Belki kan da çıkar canım aynen acele etme.. diger gebeliginde ne zaman öğrenmistin testle görmüsmüydün
İyiyim ben de bugün kan vermeye gittim sağlık ocağına 9231 çıktı değer bakalım inşallah sağlıklıdır valla bende dört gözle bekliyorum bi sağlıklı olduğunu görseydim rahatlayacaktım valla bu arada senden hiç ara ara az az leke geliyor mu kahve rengi falanValla canım Ramazan'ı bitmesini dört gözle bekliyorum bayramdan hemen sonra ki gün gidicem çok merak ediyorum sen ne yaptın nasılsın
İyi masaallahİyiyim ben de bugün kan vermeye gittim sağlık ocağına 9231 çıktı değer bakalım inşallah sağlıklıdır valla bende dört gözle bekliyorum bi sağlıklı olduğunu görseydim rahatlayacaktım valla bu arada senden hiç ara ara az az leke geliyor mu kahve rengi falan
Benden adet tarihimden iki gün önce gelmişti yerleşme kanaması dedikleri gibi ama bugün çok az sanki akıntının içinde ip varmış gibi kırmızılık vardıİyi masaallah ☺ bizim buradaki sağlık ocağında kan testi yapmıyorlar mis artık benden leke gelmiyor canım
İnşallah kist degildir canım kötüyü düsünme hemen belki hormonlardan olabilir bir doktora git bakalım, hayırlı haberlerle gel inşallahBattan iki gün önce pozitif görmüştüm. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum.
İnşallah canım benim.İnşallah kist degildir canım kötüyü düsünme hemen belki hormonlardan olabilir bir doktora git bakalım, hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?