Canım reglin hala gelmedimiKızlar sol kasıkta bir ağrı var. Kist olabilir mi.
Olmana üzüldüm tabi ama ateşin ne kadar doğru sonuç verdiğini görmen açısından sevindim canımOldum bile canım hemde yataktan kalkar kalmaz şOk oldum tabi gebelik testleri bile bu kadar net değil
Yok kuzum. Yarın kan sonuçlarımı alayım soğan suyu falan içerim artık.Canım reglin hala gelmedimi
Olmana üzüldüm tabi ama ateşin ne kadar doğru sonuç verdiğini görmen açısından sevindim canımhiç gebelik testi yapmaya gerek yok düştü mü bil ki gebe değilsin
Rabbim hayırlısını versin.
tes olayi nedir canim?. Ben hakkatten yaniyorumda
Kuzum olsa testte çıkardı. Ben tamamen ümidimi kestim. Rabbim büyükdürBelki soğan suyuna gerek kalmaz
Harikaaaaa. Kesinlikle varrrrr. Gozun aydinnnn canimmmmmKızlar meraba sizce de var degilmi bugün günümdü
Inşaallah Rabbim büyüksünHarikaaaaa. Kesinlikle varrrrr. Gozun aydinnnn canimmmmm
Ben bugun gittim doktora 4cm kistmis ağrım ondan heralde adetle atılır dedi doktor. Gerçi idrar yolu enfeksiyonu da varmış belki seninde iyledirKızlar sol kasıkta bir ağrı var. Kist olabilir mi.
İkinci çizgi var ya canım benimKızlar meraba sizce de var degilmi bugün günümdü
Inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım dua edin olsunİkinci çizgi var ya canım benimhayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah
Ayy var var. Tebrik ederim canım.Kızlar meraba sizce de var degilmi bugün günümdü
İnşallah canımInşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım dua edin olsun
Bende canım ya maalesef kısmet değilmiş
Olabilir yaa. Cidden kistten şüpheleniyorum.Ben bugun gittim doktora 4cm kistmis ağrım ondan heralde adetle atılır dedi doktor. Gerçi idrar yolu enfeksiyonu da varmış belki seninde iyledir
Benim böyle idi ilk oğlumdakızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2637710
Amiiiinn cnm, tebrikler bu aradaRabbim şu mübarek günlerde dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?