Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 Mayıs da adet olmam gerekiyordu ama olmadım 8 mayısda anca yumurtladım. Adetim geçtikten sonra.. 2 gün sürdü 10 Mayıs da çatlama görmüştüm..
Yumurtlamanın üstünde 14 gün geçmesi gerek diyolar. Ben de 12 sinde yumurtlamam gerekti ama 19 unda yumurtladım haliyle benim de gecikecek adetim

Yumurtlamanın üstünde 14 gün geçmesi gerek diyolar. Ben de 12 sinde yumurtlamam gerekti ama 19 unda yumurtladım haliyle benim de gecikecek adetim

evet 1 hafta daha bekliycem bakalım eğer adetim gelmezse tekrar kan testi yaptırcam.. hayırlısı olsun inşallah

Gecmis olsun canm iyi sevindim kist olmamasına. Simdi demir ilacı icicekskn ya canım soğan suyu falan yapmasan mı ben yaptığım ay prolaktinimi yükseltti doktorum kızdı
Ama hala olmadım. O söküyor ya ondan içeyim dedim.

Ya benden bugün de kahverengi akıntı geldi acaba bebeğe birşey mi oluyor ya
Kötü düşünme canım bazen yerleşme konusu uzun sürüyor inşaallah bı sıkıntı yok birde doktor demişti dusukte kanamanın rengi önemli kırmızı olması gerekiyor canlı olacak renk kahverengi olduğu zaman korkmayın demisti

Kızlar kan testim de negatif. Demirim düşükmüş hap verdi. Benim kasıklarımda hala aprı var ve olmadım. Akşam soğan suyuna başlamayı düşünüyorum. Ama ne kadar içmem gerekiyor bilen varmı.
Canımmm ya çok umutluydum sendenn maydanoz suyu kaynatıp içmiştim bir kere ben erken regl olmak için

Arkadaşlar bata 2 gün var tahmini bugün test yaptım bu şekilde çıktı ama 1 saat sonra sizce birsey varmidir 3 gün önce yaptıgim teste 1 gün sonra bile bu hayalet çizgi yoktu umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye sizce varmi

Eklentiler

• IMG_20200521_112104.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba bende 2 gündür test yapıyorum aynısı bende de çıkıyor yuksek ihtimalle kuruma çizgisi diye düşünüyorum umutlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…