Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yas cok hafiff böyle sanki adet olcakmısım gibi ama çok hafiff. Kızlar yerleşmeden dolayı oluyo dedi burda ama bakalım testi yapınca belli olcak
Anladım cnm bnm bazen şiddetleniyor sonra geçiyor bidaha başlıyor yani yapacak bişey Yok sanırım

Öf daha 5 gün kala başladı karın bel ağrım acaip stresliyim ve sürekli yemek istiyorum. Birde kocama çemkiriyorum hep fjdıwlslsllew. Neyse bulunduğum yerde üniversite hastanesinde tüp bebek araştırmalarına girdim. Her yerde başladımı tedaviler acaba

Bende de yumurtlamadan beri sürekli uğrayan bir sancı var. Bir iki gün önceye kadar sürekli sol kasigim ağrıyordu bugün rahimde hissetmeye başladım. Adet olacakmışım gibi geliyor biraz

Merhaba kızlar, benim bat 21 mayıstı. Bugün test aldım predictor ama silik bile birşey çıkmadı. 1 haftadır da kaşıklarım ağrıyo bugün adet olacakmis gibi belim ağrıdı. Anlamadim. 5 gün gecikti ama test negatif, nedendir acaba

Bende de yumurtlamadan beri sürekli uğrayan bir sancı var. Bir iki gün önceye kadar sürekli sol kasigim ağrıyordu bugün rahimde hissetmeye başladım. Adet olacakmışım gibi geliyor biraz
Senin bat ne zamandı kuzu? Acaba yerleşiyo mu ne oluyo ? Bugün test yaptım ama çıkmadı bir hafta oldu yumurtlayalı

Geç yumurtlamışsındır canım.ne zaman yumurtlama olduğunu biliyomusun

Inşallah ya ama yaptiklari cok sacma 6 ayda bir muayene olun diyolar ee bizde olmaya gidiyoruz cocuk tedavisi icin degilki erken desinler

Dayanamayıp eşime test aldırdım ve yine negatif. Neyse yarın doktoruma gidiyorum. Sorun ne anlarız inşallah.

Kızlar merhaba. Bat tarihim 2 gün sonra. Ben saat 3 gibi bebetime gebelik testini denedim. Genelde bebetime hatalı diyorlar. Hayali Cizgi var gibi ama sizde bakabilir misiniz? Yarın sabah ilk idrarımla laboquick marka gebelik testim var onunla da denesem mi?

Eklentiler

• PhotoGrid_1590509942542.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 43
Senin bat ne zamandı kuzu? Acaba yerleşiyo mu ne oluyo ? Bugün test yaptım ama çıkmadı bir hafta oldu yumurtlayalı
Benim bat 30-31 mayıs. 15 mayısta pik oldu 16 sinda çatladı. Ben de dun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Günüm geçmeden yapmak istemiyorum tekrar umarım kendimi tutabilirim.. Inşallah bebeklerimiz büyümeye başlamıştır içimizde

Laboquick net sonuç veriyor bence canım yaırn onla bak

Yas cok hafiff böyle sanki adet olcakmısım gibi ama çok hafiff. Kızlar yerleşmeden dolayı oluyo dedi burda ama bakalım testi yapınca belli olcak
Bende de aynı ağrı var canım dünden beri endişelendiriyo benide biraz. Yarın doktora bi gidersem rahatlıcam

İnşallah senin daha bata varmış. Benim de 19 mayısta yumurtlama oldu ama geç oldu. Bekliyorum bakalım

Geç yumurtlamışsındır canım.ne zaman yumurtlama olduğunu biliyomusun
Bilmiyorumki ben 2 defa düşük yaptım. Birimde kese saglikli olusmadi aldilar, digerinde 9 haftalik ken kalp atisi durdu. Simdi hesap yapmamaya basladim. Bu seferde korkuyorum hamileysem ve buda düşerse diye

Bilmiyorumki ben 2 defa düşük yaptım. Birimde kese saglikli olusmadi aldilar, digerinde 9 haftalik ken kalp atisi durdu. Simdi hesap yapmamaya basladim. Bu seferde korkuyorum hamileysem ve buda düşerse diye
Ben de öyle kalbi durdu kuzum. Ama belli ki geç yumurtladın. Hem adet olmuyor hem testte çıkmıyorsa sebep o olabilir. Bekle bakalım biraz

Aynısını yaşadım. Sağlıklı bir gebelik geçireyim sorun çıkmasın diye gittim. Hiçbir muayene ve test yapılmadı. 1 yıl içinde olmazsa gelirsin dedi. Nasıl hiçbir şey yapmayacak mısınız dedim bir çok doktor gebelik öncesinde mutlaka gidin diyordu dedim hayır öyle bi şeye gerek yok dedi sadece folik asit yazdı o da sırf bi şeyler yazmak için sanırım . Gerçekten çok ilginç. Bi sorun varsa ve bu bebeği kötü etkileyecekse gebelikte, bunun sorumluluğu nasıl alacaklar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…