Bende bi sorun var mı yok mu diye öncesinde gittim doktor hiç ilgilenmedi hatta hamile kalmadan neden geldin bile dedi alttan muayene etti sadece 1 yıl içinde olmazsa gelirsin dedi doktoru araştırıp gittim bide öneriyolar diye ama doktor işide şans böyle yapıp ilgilenmeyen çok doktor var inşallah iyisine denk gelirsin2.denememiz ama yumurtalarda falan sorun varsa erkenden tedavi olsun diye muayene olmak istiyorum
İnşallah canım . Uzun bi zamandir düşünüyordum . Baktım beklemekle olmuyor elimden bu geliyorsa bunu yapayım dedim . İnşallah sen tüp e gerek kalmadan hamile kalırsın .
Kızlar geç döllenme yaşayan varmı. Ya da bilgisi olan. Benim adete yakın korunmasız olmuştu ama onu hiç saymadım bile zaten olmaz diye. Bir kaç yerde okudum. Gecikmenin 15 yada 20 gün sonrası pozitif gören.
Kuzu geç yumurtlama olunca oluyo. Bende beklenen adet tarihine bir hafta kala yumurtladım o yüzden adet zamanı ileri tarihe atıyoKızlar geç döllenme yaşayan varmı. Ya da bilgisi olan. Benim adete yakın korunmasız olmuştu ama onu hiç saymadım bile zaten olmaz diye. Bir kaç yerde okudum. Gecikmenin 15 yada 20 gün sonrası pozitif gören.
Benimde bat tarihim 8 Haziran 18 mayısta adet bitiminde eşimle birlikte olduk ovülasyon tarihlerinde değerlendirdik aynı bende çoğu belirtiyi hissediyorum(Mide bulantısı akıntı kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet ) cesaret edemedim test Yapmadım 11 yaşında kızım bar heyecanla bekliyor haberi Psikolojik olabilir ye korkuyorum aslında şimdi sizde görünce cesaretlendimAyy inşallahHala inanamıyorum 10 günde çıktı ama ben çok fazla belirti yaşıyorum o yüzden dayanamayıp bu kadar erken yaptım
Amin cnm insallahHayırlısı olsun canım, Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
İnşallah ☺ sizin bi çocuk varmış zaten ne güzelben ikinci çocuğu da düşündüğüm için yaşım gereği acele ediyorum biraz ilki için Allah ne zaman nasip eder ya da eder mi belli olmaz tabi. Sende belirtilerin erken başlıyor o zaman ben de sadece bir hafta öncesinde göğüs hassasiyeti oluyor o kadar. Şimdi 6 gün kaldı bata, başladı zaten. Aslında hiçbir gebelik belirtim yok ama yine de merak ediyorum. Erken gebelik testim de yok. Acaba ovulasyon testi yapsam bir ihtimal çıkabilir mi diye düşünüyorum
Kızlar merhabaa ben hala adet olmadım zaten yaptıgım diğer testlerde hep pozitifi verdi. Ama çok hafif sanki adet agrısı gibi bi ağrı var ama cok hafif bu tehlikeli bişey mi yoksa normal midir bilgniz var mıı
Normal canım hemen hemen herkeste oluyor oKızlar merhabaa ben hala adet olmadım zaten yaptıgım diğer testlerde hep pozitifi verdi. Ama çok hafif sanki adet agrısı gibi bi ağrı var ama cok hafif bu tehlikeli bişey mi yoksa normal midir bilgniz var mıı
BEn şuan baya uzun süredir regl olmayanlardanım hayatım boyunca en fazla 50 gün sürmüştür regl olmm şuan 54 gündür olmadım belkide geçen ay kist tedavisi için 1 aylık dkhapı içtim diye ama ablamlarda hep geç döllenmeyle öğrenirlee gebeliğiniBen burda okumuştum. Baya uzun süre regl olmayıp geç döllenme olup hamile olduğunu öğrenen :)
Evet ben de yapmaktan vazgeçtim zaten. En son belki hatirlarsin ovulasyonsda koyu görmüştüm ertesi günler tekrar biraz siliklesmisti. Onu görünce bi daha test yapmiycam dedim.Gününü beklemek en iyisi nacizane tavsiyem olmayacaksa da testte negatifi görmektense regl olduğunu fark etmek daha az üzücü oluyor sankiYasin kaç bilmiyorum ama insanlar artık 45 - 50 yaş arasında bile sağlıklı gebelik geçirip bebeklerini alıyorlar kucağına Ben de okul is derken 28 de anne oldum 31 yaşındayım şimdi. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah
Yok canım normal o. Yerleşirken ağrın oluyor.
Teşekkür ederim kızlar sağolun yarından sonra kan vericem inşallah hayırlı haberler alırımmNormal canım hemen hemen herkeste oluyor o
Hakkımızda hayırlısı o zaman.Ben burda okumuştum. Baya uzun süre regl olmayıp geç döllenme olup hamile olduğunu öğrenen :)
Ayy inşallah ikimizde isteyen herkeste bu ay gebe kalırBenimde bat tarihim 8 Haziran 18 mayısta adet bitiminde eşimle birlikte olduk ovülasyon tarihlerinde değerlendirdik aynı bende çoğu belirtiyi hissediyorum(Mide bulantısı akıntı kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet ) cesaret edemedim test Yapmadım 11 yaşında kızım bar heyecanla bekliyor haberi Psikolojik olabilir ye korkuyorum aslında şimdi sizde görünce cesaretlendim ☺
İnşallah ben kasım ayında spirali çıkardım marta kadar denedik olmadı sonra çırpma çıkında korunmaya devam ettim ama yaşım ilerliyor o yüzden bu ay herşeye dikkat ettim kızımda çok istiyor kaç gün sonra yaptın bu testi dayanamayacağım sanırım bendeAyy inşallah ikimizde isteyen herkeste bu ay gebe kalırbence yarın sabah ilk idrarla hemen yapın 9aydır deniyoruz biz Eki Görüntüle 2640066 Eki Görüntüle 2640066 doktorlar kesin tüp bebek diyorlardı ama ilk defa bu ay bu kadar çok belirti hissettim ve dayanamayıp yaptım hatta bugün bi daha yaptım sonucu da atarım yarın kan vermeyi bile düşünüyorum dayanamıcam galiba çok uğraştım aylardır buna herkes gibi benim de çok ihtiyacım var
İnşallah yarın hayırlı Haberlerini bekliyorumAyy inşallah ikimizde isteyen herkeste bu ay gebe kalırbence yarın sabah ilk idrarla hemen yapın 9aydır deniyoruz biz Eki Görüntüle 2640066 Eki Görüntüle 2640066 doktorlar kesin tüp bebek diyorlardı ama ilk defa bu ay bu kadar çok belirti hissettim ve dayanamayıp yaptım hatta bugün bi daha yaptım sonucu da atarım yarın kan vermeyi bile düşünüyorum dayanamıcam galiba çok uğraştım aylardır buna herkes gibi benim de çok ihtiyacım var
Benim tahminime göre bu gün 10 ya da 12.gün oldu inşallah hayırlı haberlerini alırız canımİnşallah ben kasım ayında spirali çıkardım marta kadar denedik olmadı sonra çırpma çıkında korunmaya devam ettim ama yaşım ilerliyor o yüzden bu ay herşeye dikkat ettim kızımda çok istiyor kaç gün sonra yaptın bu testi dayanamayacağım sanırım bende
Ben kızımada Mayıs 2009 da hamile kalmıştımİnşallah yarın hayırlı Haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?