Hiç bilmiyorum canım 2 ay önce sogan kuru yapmıştım onu araştırırken okuduğumu hatırlıyorum kadınlar kulübündeAaaa gerçekten miiiii??? Ben hiç rastlamadım acaba hamile kalabilmişler mi o ay
İnşallah kuzum ya yaptık bi hata bakalım nasıl sonuçlanacakHiç bilmiyorum canım 2 ay önce sogan kuru yapmıştım onu araştırırken okuduğumu hatırlıyorum kadınlar kulübündebu kadar bilindiğine tercih edildiğine göre vardır bir faydası mutlaka inşallah pozitifi görürsün hayırlısıyla
Evet biz çok memnun kaldık öncesinde çok doktorla karşılaştık esinizde varikosel var hemen ameliyat günü alın diyen, ankaradaydik İstanbul'da bir doktora gelmistik araştırıp gitsin gelsinler n'olacak dedi doktor çok rahatsız ediciydi para göz olduğu o kadar belliydiki, Kaan hocaya bir kere gidiyorsunuz sonra aylarca sizi takip ediyor test sonuclariniza göre ve biz çok şükür iyi sonuç aldık eşimde sağlam sperm sayısı 0,4 doktor yok denecek kadar az demişti dna hasarda çıkıyor bu sonra düzeldi çok sukurMemnun kaldınız mı Kaan beyden bende yarın randevu almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum
1 kere içtim canım. Maydanoz suyu içtim. Adaçayı, kiraz sapı içtim. Ama hala gelen giden yok.Canım soğan kürü yapıyorum diyodun onu kestin mi
Ben de hayalet gördüm sanki canım. Erken gebelik ile dene bir de istersenKızlar bat 3 gün sonra, sabah idrarıyla trst yaptım, ilk bişey yoktu, 1 saat sonra tekrar baktım ni çizgi belşrmiş, fotoda çok belli değil ama yorumlarmısınız yaaa 2 yıldır deniyorum.(Eki Görüntüle 2640259
Baya şey yapmışsın canım niye gelmedi ki. Bu soğan kürünü yapma ama prolaktini arttırıyor o da regli olmamana neden oluyor. Maydanoz suyu iyi gelirmis aslında o da etki etmemis doktoruna görün bakalım inşallah bisi yoktur1 kere içtim canım. Maydanoz suyu içtim. Adaçayı, kiraz sapı içtim. Ama hala gelen giden yok.
İnşallah. Biraz korkuyorum. Bir kaç ay önce gitmiştim hiç bir şey yoktu. Ne yara ne kist. Şuan kasık ve bel ağrım var. Kist bel ağrısı yapıyormu acaba.Baya şey yapmışsın canım niye gelmedi ki. Bu soğan kürünü yapma ama prolaktini arttırıyor o da regli olmamana neden oluyor. Maydanoz suyu iyi gelirmis aslında o da etki etmemis doktoruna görün bakalım inşallah bisi yoktur
Kist falan değildir insallahİnşallah. Biraz korkuyorum. Bir kaç ay önce gitmiştim hiç bir şey yoktu. Ne yara ne kist. Şuan kasık ve bel ağrım var. Kist bel ağrısı yapıyormu acaba.
iyiyiz canım sen nasılsın? Yok kız inan sıfır belirti sunu anladım insan kendini dinlemeyince hiçte belirti olmuyomusss :)))
yaaa
allahım sabır versin bir daha öyle bi acı yaşatmasın insallahAslında virüs pek umrumda değil ama etrafımda bu ay bende dahil cok düsük yapan var doktorum da virüsten süphelenio cok düsükler var dio
Bunu dr mu söyledi?Aslında virüs pek umrumda değil ama etrafımda bu ay bende dahil cok düsük yapan var doktorum da virüsten süphelenio cok düsükler var dio
Canımm hala olamadın mı sen ya hayırdır inşallahh seninle aynı olmamız gerekiyordu bizim1 kere içtim canım. Maydanoz suyu içtim. Adaçayı, kiraz sapı içtim. Ama hala gelen giden yok.
Yarın gecikmenin 2. Günü. Test yapsam çıkar mı acabainşallah bebiş vardır canımm
çıkar canım yapYarın gecikmenin 2. Günü. Test yapsam çıkar mı acaba
Çıkabiliiir benceeeeeYarın gecikmenin 2. Günü. Test yapsam çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?