Ben 17:00da gideceğim kuzu, inşallah her şey yolundadır
İnşallahh bebeğimmmBen 17:00da gideceğim kuzu, inşallah her şey yolundadır
Malesef benimki kimyasal gebelik.. bi daha cocuk yapmaya cesaretim olcak mı bilmiyorum
Nerde yaşıyorsunuz acaba? Benim de bir çok arkadaşım hamile ben de dahil hiç böyle bişey duymadım.Evet düsükler in cok arttgını söylüo ve kendiliğinden düşmeyipte 2li taramada organ hasarı olup cok alınan bebek varms su anda oldgm yerde bile 6 kız hamıleydi 4 ünün alındı 2 tanesi hem 4 aylıktı arkdsmn cok iyiydi hamılelği 6 aylık oldu smdı ıkı haftadr cok sk doktora gitmsti test vs ıcın dün onunda kanaması tuttu acılma düsük riski var dedi doktor Bi anda oldu mesela onunda hrrseyi iyiydi hastane dönümünde oldu
Kuzummmm değerlerin kaçtı emin misin farklı hastanelerde test yaptırmaMalesef benimki kimyasal gebelik.. bi daha cocuk yapmaya cesaretim olcak mı bilmiyorum
Aynı hastanede yaptım sonuç kesin, değerim yükselmemişKuzummmm değerlerin kaçtı emin misin farklı hastanelerde test yaptırma
canım cok üzgünümMalesef benimki kimyasal gebelik.. bi daha cocuk yapmaya cesaretim olcak mı bilmiyorum
Yok canım sanırım gebelik var kan tahlili verdim
Kuzucum gerçekten çok üzgünüm şuan söyleyeceğim herşey boşmuş gibi hissediyorum hamile kalıyoruz sürecek mi diye düşünüp duruyoruz sürse sağlıklı mı diye düşünüyoruz kolay aşamalardan asla geçmiyoruz hayal kırıklıkları yaşıyoruz..ama herzmn hayırlısını isterim Allahtan sağlıklı olsaydı tutunurdu ne bileyim ne diyeceğimi bilmiyorum ben ama bak ayrıca hamile kalıyorsun maşallahh yine olacak inanıyorum ben gerçekten inanıyorumAynı hastanede yaptım sonuç kesin, değerim yükselmemiş
Ciddi misin test yaptın mı evde belirtin varmıydıYok canım sanırım gebelik var kan tahlili verdim
Öyle yüzülüyorum elimde değil ama napalım hayırlısı buymuş, duaların için sağol canım umarım senin hamileliğin cok cok rahat gecer sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahKuzucum gerçekten çok üzgünüm şuan söyleyeceğim herşey boşmuş gibi hissediyorum hamile kalıyoruz sürecek mi diye düşünüp duruyoruz sürse sağlıklı mı diye düşünüyoruz kolay aşamalardan asla geçmiyoruz hayal kırıklıkları yaşıyoruz..ama herzmn hayırlısını isterim Allahtan sağlıklı olsaydı tutunurdu ne bileyim ne diyeceğimi bilmiyorum ben ama bak ayrıca hamile kalıyorsun maşallahh yine olacak inanıyorum ben gerçekten inanıyorumRabbim çok büyük inş olacak Ben teselli edemiyorum bunu kim yaşasa üzülür açıklaması Yok ama inş bidaha hamile kaldığında sağlıkla gelecek dua edeceğim aklıma gelen herkesin ismini söyleyerek dua ediyorum
İşte herkes kendi acısını daha büyük görüyor ama tabi benden kötüsüde var mutlaka. Üzülcem elimde değil ama napalım hayırlısı buymuşcanım cok üzgünümöyle düşünme ama. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalınır derler. Seni anlayabiliyorum ruh halini düşüncelerini belki bi teselli cümlesi sayılmaz ama en azından kendini rahat hissetmen için söylüyorum emin ol 2 aylık 3 aylık olunca yada daha ilerki aylarda düşük olsa daha fazla canın yanardı.
orası öyle üzülmemek icin duygusuz olmak lazım. Herşey daha iyi olcak. Rabbim saglıklı gebelik nasip etsin hepimize.İşte herkes kendi acısını daha büyük görüyor ama tabi benden kötüsüde var mutlaka. Üzülcem elimde değil ama napalım hayırlısı buymuş
Amin canımorası öyle üzülmemek icin duygusuz olmak lazım. Herşey daha iyi olcak. Rabbim saglıklı gebelik nasip etsin hepimize.
Evet testte çıkınca bugüne randevu aldım kesin değil ama var inşallah, belirti de şiddetli bel ağrısı, şişkinlik,karısı ağrısı, sancı şeklindeydi. Allah isteyen herkese nasip etsinCiddi misin test yaptın mı evde belirtin varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?