AhahabhaaEn azından senin eşin bir şeyler biliyor .Benimki testi görmüş bu ne işe yarıyor dedi .Yanılırsa en güzel yanılgısını yaşamış olacak eşin
İdrar testi yaptın mı kuzum ve yumurtlama ne zaman oldu26 sında regl olmam gerekiyordu
4 gün önce kan testi negatif çıktı
Ama hala regl olmadım, güncelleme yapayım dedim
Sakin olalım .Bakalım yarın gidicem .İkimizden biri güzel bir haber verirse diğerimizde heveslenebilir benceAhahabhaaay inşallah ya o beni heveslendirmemek için de diyo çünkü çok ağlayacağımı biliyo
Yumurtlama 15-16 sında oldu diye düşünüyorum ama emin değilim ovulasyon testi yapmadim.İdrar testi yaptın mı kuzum ve yumurtlama ne zaman oldu
Belki geç yumurtlamışsındır kuzu. Benim de hala akıntım geliyo ve adet olmadıysan vardır bişey ve kan testini sendeYumurtlama 15-16 sında oldu diye düşünüyorum ama emin değilim ovulasyon testi yapmadim.
4 gün önce kanda negatif çıktığı için idrar testi yapma hevesim kalmadı ama hala beyaz akıntım var anlamadım bu işi
Bence yarın da erken ama git ver bakalım özellikle bana yaz mutlaka olur muuSakin olalım .Bakalım yarın gidicem .İkimizden biri güzel bir haber verirse diğerimizde heveslenebilir bence
Ah ah yapmaz olaydımBelki geç yumurtlamışsındır kuzu. Benim de hala akıntım geliyo ve adet olmadıysan vardır bişey ve kan testini sendeMerveKA bizim gibi erkenden yapmışsın
Yarın ağrım için gidicem ya .Sol kasığım şiş ilk defa adet olamadım.Belki başka bir nedeni vardır geç kalmıyım diye gidicem açıkçası .Ama olumlu ya da olumsuz her durumda yazıcam mutlakaBence yarın da erken ama git ver bakalım özellikle bana yaz mutlaka olur muu
Canım bence var yaBak ben de hiç sekteye uğramazdım hiç gecikmedim bu yaşıma kadar ama ilk defa bu ay 1 hafta geç yumurtladım ve sarktı adetim. Benim de sen gibiydi. Bak benim de baya baya hayalet bi çizgim var
Kuşum ama dün kan testi negatif çıktıCanım bence var ya
Sakin olalım .Bakalım yarın gidicem .İkimizden biri güzel bir haber verirse diğerimizde heveslenebilir bence
Kuzular bence ihtimal var inşallah yanılmıyorumdurBence yarın da erken ama git ver bakalım özellikle bana yaz mutlaka olur muu
Heyecanla bekliyorum kaçta gideceksinYarın ağrım için gidicem ya .Sol kasığım şiş ilk defa adet olamadım.Belki başka bir nedeni vardır geç kalmıyım diye gidicem açıkçası .Ama olumlu ya da olumsuz her durumda yazıcam mutlaka
Evet 2 gün geçince yapmıştım yanlış hatırlamıyorsamBelki geç yumurtlamışsındır kuzu. Benim de hala akıntım geliyo ve adet olmadıysan vardır bişey ve kan testini sendeMerveKA bizim gibi erkenden yapmışsın
Testin var mı evde? Benim de ara ara geliyo beyaz akıntı ve kasık ağrım var sağlı sollu.Evet 2 gün geçince yapmıştım yanlış hatırlamıyorsamacaba mevsimsel bir gecikme mi yoksa bir şey mi var bilmiyorum
Böyle beyaz yapışkan akıntı için genelde gebelik belirtisi diyolar ama onu da çok düşünmek istemiyorum
Var da şuan yapsam çıkar mı kiTestin var mı evde? Benim de ara ara geliyo beyaz akıntı ve kasık ağrım var sağlı sollu.
Yap sen belki hayalet çıkar benimki gibiVar da şuan yapsam çıkar mı ki
Ben sonradan yükselen çok gördüm canım allahtan ümit kesilmezKuşum ama dün kan testi negatif çıktı
Ya seni de o bezelye bebişini de yerimmmBen sonradan yükselen çok gördüm canım allahtan ümit kesilmez
tamam canımCnn merhaba ben gebe degilim maalesrf kimyasal gecirdim duzeltebilirmisin 23 haziran yeni bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?