Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından senin eşin bir şeyler biliyor .Benimki testi görmüş bu ne işe yarıyor dedi . Yanılırsa en güzel yanılgısını yaşamış olacak eşin
Ahahabhaa ay inşallah ya o beni heveslendirmemek için de diyo çünkü çok ağlayacağımı biliyo

İdrar testi yaptın mı kuzum ve yumurtlama ne zaman oldu
Yumurtlama 15-16 sında oldu diye düşünüyorum ama emin değilim ovulasyon testi yapmadim.
4 gün önce kanda negatif çıktığı için idrar testi yapma hevesim kalmadı ama hala beyaz akıntım var anlamadım bu işi

Belki geç yumurtlamışsındır kuzu. Benim de hala akıntım geliyo ve adet olmadıysan vardır bişey ve kan testini sende MerveKA bizim gibi erkenden yapmışsın

Bence yarın da erken ama git ver bakalım özellikle bana yaz mutlaka olur muu
Yarın ağrım için gidicem ya .Sol kasığım şiş ilk defa adet olamadım.Belki başka bir nedeni vardır geç kalmıyım diye gidicem açıkçası .Ama olumlu ya da olumsuz her durumda yazıcam mutlaka

Yarın ağrım için gidicem ya .Sol kasığım şiş ilk defa adet olamadım.Belki başka bir nedeni vardır geç kalmıyım diye gidicem açıkçası .Ama olumlu ya da olumsuz her durumda yazıcam mutlaka
Heyecanla bekliyorum kaçta gideceksin

Belki geç yumurtlamışsındır kuzu. Benim de hala akıntım geliyo ve adet olmadıysan vardır bişey ve kan testini sende MerveKA bizim gibi erkenden yapmışsın
Evet 2 gün geçince yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam acaba mevsimsel bir gecikme mi yoksa bir şey mi var bilmiyorum
Böyle beyaz yapışkan akıntı için genelde gebelik belirtisi diyolar ama onu da çok düşünmek istemiyorum

Testin var mı evde? Benim de ara ara geliyo beyaz akıntı ve kasık ağrım var sağlı sollu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…