Bi bakayım yaYap sen belki hayalet çıkar benimki gibi
Sen yap at bize kuzum bekliyorumBi bakayım yazaten regl olmamaya devam edersem 1 hafta 10 gün sonra falan bi daha kan testine giderim
Valla randevu alamıyorum doluymuş.Sabah 7,5-8 gibi gidince sıra veriyorlar canım .O saatlerde gidicem inşallahHeyecanla bekliyorum kaçta gideceksin
Ben de erkenden kalkıp sonucunu bekliycem zaten erken kalkıyprumValla randevu alamıyorum doluymuş.Sabah 7,5-8 gibi gidince sıra veriyorlar canım .O saatlerde gidicem inşallahEşim de gece dörtte göreve gidecek .Uyuyamam zaten erkenden giderim
Yine söylicem var canım görünüyor testler bozuk degilse.. belki cok erken yaptrdın kan testini yükselmeye başlamıstır insalalh pazartesi sabah hemen git kana baktır benceBugünkü mesajıma kimse cevap vermediTekrarladım testi yarın sabah Kadın doğuma gideceğim .Önceki testlerimi bilenler sizce umutlanmalı mıyım kızlar
Yok canım daha bşy ama gelicek eminim ben.. diğer ay değerlendiririz sıkı tutarız bu sefer ipleri bu arada Mayıs topiği dolu dolu geçmiş 1.sayfaya baktımda çoğu kişi hamile valla topiğin bi çok kişiye mutluluk şans getirdi ☘
@Kunfeyekunn34 A Algernonya @Sinebend @Elika123 @Umut999 kızlar bat günüüü :)
Hemen yazıcam doktor ne söylerseBen de erkenden kalkıp sonucunu bekliycem zaten erken kalkıyprum ☺☺
Ben de erkenden kalkıp sonucunu bekliycem zaten erken kalkıyprumValla randevu alamıyorum doluymuş.Sabah 7,5-8 gibi gidince sıra veriyorlar canım .O saatlerde gidicem inşallahEşim de gece dörtte göreve gidecek .Uyuyamam zaten erkenden giderim
gebelik testin aynı benimki gibi çıkmış. Adetin kaç gün geçtiMerhaba canım
Bugün ovulasyon testini ve gebelik testini beraber yaptım
Bi bakar mısın
Az da olsa silik gibi var mı ki
İnşallah canımYine söylicem var canım görünüyor testler bozuk degilse.. belki cok erken yaptrdın kan testini yükselmeye başlamıstır insalalh pazartesi sabah hemen git kana baktır bence
Henüz gecikmedi yumurtlama geç olduğu için iki gün vardı daha.Ben de erkenden kalkıp sonucunu bekliycem zaten erken kalkıyprum
gebelik testin aynı benimki gibi çıkmış. Adetin kaç gün geçti
Canım biraz fotoğrafla oynayınca daha net görünüyor .Var bence deMerhaba canım
Bi bakar mısın
Senle de aynıyızHenüz gecikmedi yumurtlama geç olduğu için iki gün vardı daha.
peki sen baktırdın mı kanda vardır inşallah
Testin markası fortune diye bişey ilk kez duyuyorum. Yanlış olma ihtimali varmış internetten baktım da.Canım biraz fotoğrafla oynayınca daha net görünüyor .Var bence de
inşallah canım umutsuzluga kapılmıyorum demekki daha vakti var. Evet cok sükür zaten burdan devam etcez insallah daha cok hamilelerimiz olck :)Yok canım daha bşy ama gelicek eminim ben.. diğer ay değerlendiririz sıkı tutarız bu sefer ipleri bu arada Mayıs topiği dolu dolu geçmiş 1.sayfaya baktımda çoğu kişi hamile valla topiğin bi çok kişiye mutluluk şans getirdi ☘
21 kişi
cok silik gözüküyo kuzummmMerhaba canım
Bi bakar mısın
Çizgi hemen mi çıktı senin pekiSenle de aynıyızallahım hepimiz aynıyız ben de geç yumurtladım 19 unda yumurtlama. Ben dün verdim ama negatifti. Bugün test yaptım hayalet çizgi çıktı görmüşsündür belki
Aynen çok okuyoruz burada kimyasal mol gebelik dış gebelik hersey var Allah korusun.. sen kana tekrar baktır insallah gebelik vardır ve sağlıkla ilerler canımİnşallah canımBelki daha yeni yeni vardır .Tabi Allah korusun kimyasaldı dış gebelikti çok riskler var .Kanda yüksek olmadıkça hamileyim bile diyemem aslında ama işte ilk olunca insan telaş yapıyor
Sanıyorum bi 10-15 dk sonra çıktı gibiÇizgi hemen mi çıktı senin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?