Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünkü mesajıma kimse cevap vermedi Tekrarladım testi yarın sabah Kadın doğuma gideceğim .Önceki testlerimi bilenler sizce umutlanmalı mıyım kızlar
Yine söylicem var canım görünüyor testler bozuk degilse.. belki cok erken yaptrdın kan testini yükselmeye başlamıstır insalalh pazartesi sabah hemen git kana baktır bence

jnci ben dün oldum canım sende ne var ne yok gelmez inşallah
Yok canım daha bşy ama gelicek eminim ben.. diğer ay değerlendiririz sıkı tutarız bu sefer ipleri bu arada Mayıs topiği dolu dolu geçmiş 1.sayfaya baktımda çoğu kişi hamile valla topiğin bi çok kişiye mutluluk şans getirdi ☘
21 kişi

Eklentiler

• 241B5E09-A09A-474F-AB96-B80F608E787F.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 6C935104-D7B2-48F1-BEE2-9D10186F8C7C.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 71
Valla randevu alamıyorum doluymuş.Sabah 7,5-8 gibi gidince sıra veriyorlar canım .O saatlerde gidicem inşallah Eşim de gece dörtte göreve gidecek .Uyuyamam zaten erkenden giderim
Ben de erkenden kalkıp sonucunu bekliycem zaten erken kalkıyprum
Merhaba canım
Bugün ovulasyon testini ve gebelik testini beraber yaptım
Bi bakar mısın
Az da olsa silik gibi var mı ki
gebelik testin aynı benimki gibi çıkmış. Adetin kaç gün geçti

Yine söylicem var canım görünüyor testler bozuk degilse.. belki cok erken yaptrdın kan testini yükselmeye başlamıstır insalalh pazartesi sabah hemen git kana baktır bence
İnşallah canım Belki daha yeni yeni vardır .Tabi Allah korusun kimyasaldı dış gebelikti çok riskler var .Kanda yüksek olmadıkça hamileyim bile diyemem aslında ama işte ilk olunca insan telaş yapıyor

Merhaba canım
Bugün ovulasyon testini ve gebelik testini beraber yaptım
Bi bakar mısın
Az da olsa silik gibi var mı ki
Canım biraz fotoğrafla oynayınca daha net görünüyor .Var bence de

Eklentiler

• 7BA0A10B-B3CE-4884-921F-68A91CB6872F.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 57
Henüz gecikmedi yumurtlama geç olduğu için iki gün vardı daha.
peki sen baktırdın mı kanda vardır inşallah
Senle de aynıyız allahım hepimiz aynıyız ben de geç yumurtladım 19 unda yumurtlama. Ben dün verdim ama negatifti. Bugün test yaptım hayalet çizgi çıktı görmüşsündür belki

inşallah canım umutsuzluga kapılmıyorum demekki daha vakti var. Evet cok sükür zaten burdan devam etcez insallah daha cok hamilelerimiz olck :)

İnşallah canım Belki daha yeni yeni vardır .Tabi Allah korusun kimyasaldı dış gebelikti çok riskler var .Kanda yüksek olmadıkça hamileyim bile diyemem aslında ama işte ilk olunca insan telaş yapıyor
Aynen çok okuyoruz burada kimyasal mol gebelik dış gebelik hersey var Allah korusun.. sen kana tekrar baktır insallah gebelik vardır ve sağlıkla ilerler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…