Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edin🙏 Buhünkü testim de bu

Eklentiler

• 36607D25-0DBA-4B48-97D0-606FEDEE178F.webp
    36607D25-0DBA-4B48-97D0-606FEDEE178F.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 85
Günaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edin🙏 Buhünkü testim de bu
Maşaallah gözüküyor çizgi hayırlı olsun bebeğin :KK36:

Kahverengi akıntı da düşme olmaz ki ama ya hemen öyle kötü düşünme lütfen

bu sefer hiç adet gibi gelmedi kuzum rengi miktarı felan 2-2.5 gün sürdü. Aklıma süphe düstü kızlarda olabilir dediler karnımda aşırı şiş 5 aylık gibi diğer hamileliğimi öğrendiğimde de böyle olmustu ama belirtim felan yok :KK70: sırf bunun icin acaba varmıdır bilmiyorum
Kuzum test yapsanaa nasıl duruyosunn

😍😍 ay canım hadi hayırlısıyla git gel güzel haberler ver bize var gibi görünüyor

Yaa yavrum çok sevindmm😍 çok dikkatli ol doktora git hemen ve içini ferah tut lütfen🙏🏻
Seni görünce heyecanlandım hemen çıkıp test alcam şimdi😍

Ya benim bir öncekinde 7 haftalıkken gelmişti kahve akıntı ve kürtaj olmuştum😔 bunda da sıvı kıvamlı açık kahve geldi iki kere tuvalette. Aşırı korkuyorum 😔
O sıvı kıvamlı açık kahve geçen hafta benden gelmişti birşey oluyor diye gittim doktora meğersem oda yerleşme oluyormuş😁 bence güzel haberler gelecek bugün 😁🙏🙏

Back
X