Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze Azze hala gelen giden yok ve kesinlikle gebe değilim yaptım test tek çizgi çıktı çok geç oldu yumurtlama galiba ya da hiç

Kızlar bişey soracam size benim hamileliğim de gece korktum rüyamda ve sabah düşük başladı (hamilelere yapılan muska var onu takınca korkmuyor sun düşükten sonra yaptırdım kendime)böyle bişey yaşayan varmı
Evet var öyle bşy arkadaşım yaşadı muskayı takınca korkutmayı bırakmışlar hatta

Evet var öyle bşy arkadaşım yaşadı muskayı takınca korkutmayı bırakmışlar hatta
Benim yaklaşık 4 yıl önce düşük oldu ozaman yaptırmıştım sonra ilaç kullamdığım ve sağlık sorunları nedeniyle korunuyordum ama Mayıs'ta tekrar denedik bbek için adetime yakın gece korktum yine hemen gidip muskayı taktım ve korkum geçti inşallah fayda etmiştir (hala adet olmadım)

S Storycan biraz önce yaptım bir şey çıkmadı

Eklentiler

• IMG_20200602_112136.webp
    IMG_20200602_112136.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 47
Benim yaklaşık 4 yıl önce düşük oldu ozaman yaptırmıştım sonra ilaç kullamdığım ve sağlık sorunları nedeniyle korunuyordum ama Mayıs'ta tekrar denedik bbek için adetime yakın gece korktum yine hemen gidip muskayı taktım ve korkum geçti inşallah fayda etmiştir (hala adet olmadım)
Etmiştir canım tam vaktinde takmışsın

Ben 2 gün gecikme yaşadım 3/4 Aydır günümde oluyorum halbuki..
Hiç bir şekilde bu ay göğüs hassasiyetim olmadı zaten belliydi gebelik olmadığı ama olsun yine de bi test yapyım aklımı kurcalamasın emin oluyum dedim ve yanılmadım tek çizgi :KK43:

Bilmiyorum ki geçen ay 2 gün böyle oldum kırmızı olarak hiç gelmedi . Ama yine oldum normal mi:))) bakalım değişecek mi o yüzden sonra vericem batımı😊
Ciddi misin bende hiç heveslenmim o zamam bu ay benimde o aekil

Kızlar bişey soracam size benim hamileliğim de gece korktum rüyamda ve sabah düşük başladı (hamilelere yapılan muska var onu takınca korkmuyor sun düşükten sonra yaptırdım kendime)böyle bişey yaşayan varmı
kuzum benim annem de muska takarmıs hatta banada dedi sende tak anneden kıza gecer diyolar

Back
X