Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir sorum olucak. Son adet tarihim 23 nisan. Genelde gecikiyor 4 5 gun ama bugun 11 gun gecikmis oluyor. Cuma gunu test yaptim negatif cikti.bu cumartesi de doktora randevu aldim. Kist olabilir diye korkuyorum. Eger doktor sokturucu verirse icmeli miyim sizce ne onerirsiniz? Kimisinin gec dollenme de oluyormus. Artik bu durum bitsin istiyorum bunu yasayanlar neler yapti?🤔
Of gecen ay aynı durumu yasadım kist flan mı var acaba dedim gittim doktora bişe yok soktırucu verdi içtim oldum bir bucuk hafta sonra 😒

Kızlar yumurta catladıktan sonra mı 14 gun sayıcaz yoksa piki gprunce mi 14 gun aydınlatırmısınız 😊ona gore bat vericem

evet canım bende hamileyim :) ama çok heveslenemiyorum ya daha öncede kimyasal oldugu için kalp atısı duymadan rahat edemicem. Perşembe gidicem inşallah güzelhaberler alırım 🥰
Ayy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen bat arkadasımdın 😂 inşallah perşembe güzel haberlerini bekliyoruz

Bende de hala gelen giden yok ama hamile de değilim acaba kist mi oluştu 😔

Ay olsun cnm gelsin de yoksa catlicam her yerim sisti:110:

Azze Azze kuzum ne yaptın sen takip edemedim negatif mi çıktı yazmışsın sanırım peki adetin he durumda ?

Azze Azze kuzum ne yaptın sen takip edemedim negatif mi çıktı yazmışsın sanırım peki adetin he durumda ?
negatif bebegim. Canım bu ay demekki bu sekilde adet gördüm bugün son günüm normalde zaten sabah peçeteye kahverengi akıntı geldi silince. İçim rahat etti iyiki yaptım testi valla :)

Ayy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen bat arkadasımdın 😂 inşallah perşembe güzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım inşallahh. İnşallah hepimiz anne olalım tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun hepimize dua ediyorum her zaman 🥰

negatif bebegim. Canım bu ay demekki bu sekilde adet gördüm bugün son günüm normalde zaten sabah peçeteye kahverengi akıntı geldi silince. İçim rahat etti iyiki yaptım testi valla :)
Bence de iyi ki yaptın kuzum aklımız da şüphe kalır yoksa biz kadınların :))

Back
X