Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 gün var Bata ama yine olmadı kan aldılar bugün sağlık ocağında :silah:
BAC49B84-F7A5-4F3E-846B-971CB33B00C2.png

erken daha kuzum
Dün çok kötü olunca bugün sağlıj ocağına gitmiştik afedersin kustum dün kasığıma bıçak saplar gibi ağrılar girdi falan ama nebilim şuan böyle görünce her ay üzülmeyeceğim diyorum da mahfetti beni yine 😢

Dün çok kötü olunca bugün sağlıj ocağına gitmiştik afedersin kustum dün kasığıma bıçak saplar gibi ağrılar girdi falan ama nebilim şuan böyle görünce her ay üzülmeyeceğim diyorum da mahfetti beni yine 😢
canım daha erken ama üzülmek için çok erken dur bi bakalım adet tarihin gelsin. Kendini cok üzme. Hiçbişey senin sucun degil. Ben kendimi böyle teselli ediyorum rabbim nasip etmiyo benim elimden bişe gelmes diyorum

canım daha erken ama üzülmek için çok erken dur bi bakalım adet tarihin gelsin. Kendini cok üzme. Hiçbişey senin sucun degil. Ben kendimi böyle teselli ediyorum rabbim nasip etmiyo benim elimden bişe gelmes diyorum
Tabiki bizim için hayırlı olanı bizden iyi bilen muhakkak ki Odur zamanı vardır belkide insanoğlu sabırsız hakkımızda hayırlısı canım

Tabiki bizim için hayırlı olanı bizden iyi bilen muhakkak ki Odur zamanı vardır belkide insanoğlu sabırsız hakkımızda hayırlısı canım
öyle tabi ben evlendim 3.ayımda hamile oldugumu öğrendim o kadar mutluydum ki o zamanlar şimdi o günlere dönmek istiyorum. Birine bişe mi yaptım niye bunları yasıyorum diyorum :(

Hahaha çok güzel olmuş canım bak tam da istediğin gibi olmuş sevindim bende vala kontrolller böyle şart insanın içi rahat ediyor vala
Kuzummm cok sevindim hem sorun olmamasına hemde eşinin ikna olmasına. Dedim sana üstüne gitme hiç kendiliğinden versin diye şükür. En azından içiniz de rahat eder
kızlar ben şok!!! :oha::oha::oha:
29 mayısta kan vermiştim. prolaktinim 71, tsh değerim de 4,59 çıkmış. bundan önce böyle çıkmamıştı hiç. o kadar üzüldüm ki anlatamam. en son kasım ayında prolaktinim 17, tsh da 2,39 idi. nasıl bu kadar yükselmiş olabilir yaaaa?!

Insallah ya ❤ beklemek cok zor ama en azından bu ay yumurtlama gordum diye sevınıyorum oteki turlü hep test yapıyordum adeti bilmediğim için 😏
Ovulasyon testi harika birsey bence yumurtlamasini bilmeyenler için, şimdi hem belirtiler için hem de adet gecikmesi ve gebelik testi için kendini izleyebileceksin 🤗

kızlar ben şok!!! :oha::oha::oha:
29 mayısta kan vermiştim. prolaktinim 71, tsh değerim de 4,59 çıkmış. bundan önce böyle çıkmamıştı hiç. o kadar üzüldüm ki anlatamam. en son kasım ayında prolaktinim 17, tsh da 2,39 idi. nasıl bu kadar yükselmiş olabilir yaaaa?!
Canım kullandığın kürler artırmış olabilir mi peki doktorun ne dedi üzülme neden üzülesin tedavi olursun düşürecek şekilde arastırırsın iyiki tahlil vermişsin bak kuzum

öyle tabi ben evlendim 3.ayımda hamile oldugumu öğrendim o kadar mutluydum ki o zamanlar şimdi o günlere dönmek istiyorum. Birine bişe mi yaptım niye bunları yasıyorum diyorum :KK43:
İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ben henüz 3 aylık evliyim ilk ay vajinismusla uğraştım 2 aydır deniyoruz

öyle tabi ben evlendim 3.ayımda hamile oldugumu öğrendim o kadar mutluydum ki o zamanlar şimdi o günlere dönmek istiyorum. Birine bişe mi yaptım niye bunları yasıyorum diyorum :KK43:
Sakın öyle düşünme kuzum Allahın gücüne gider bunları yaşamamız gerekiyormuş yaşadık daha önümüzde neler var bilemeyiz bir bildiği vardır Rabbimin en hayırlısını sağlıklısını verecek inşallah kuzum hem de çok yakında :dua:

Yumurtlamanın üstünden 13-14 gün geçmeden kanda çıkmıyo bizzat ben şahit oldum

Canım bütün peygamberler ashabı evliyalar ne zorluklar yasadı imtihanlardan geçti birine birşey yaptıkları için mi sence peki neden boyle düşünüyorsun cok üzülüyorum siz boyle seyler yazınca

Back
X