Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Star trek izliyoruz sen ne tür dizi seviyorsun ona göre de önerebilirim
Her tür izliyoruz eşimle, the quiny, breaking bad, le casa de papel, walking dead bitirdik, şimdi bi tane daha izliyoruz adını unuttm. Ben kendim izlemek istiyorum eğlenceli bişe, şöle mutfakta yemek falan yaprken açabileceğim pür dikkat değilde eğlenceli bişeler istiyorum

Meraktan test yapıp mı yoksa belirti bişe mi oldu?
Kasık ağrım vardı Bayaa. Yengemle kontrole gidince ultrason baktırdım kalınlaşma var dedi dr. Test istedi sınırda çıktı ertesi gün de evde test yaptım silik çıktı. Sizde varmı bişey. 😊

İlk gebelik olacak olursa, belirtim kasık ağrılarım batma hissi, bide göbeğimin biraz altına batma oldu dün bikaç kere.
2 gün sonra Ayın 27 sinde yapayım diyorum o gün evlilik yıldönümümüz, 2. Çizgi fln çıkarsa hepsini bi arada kutlarız 😊 tabii benimki büyük bi hayal işte canım.
Ayy inşallah hamilesindir de ikisini birr kutlarsiniz 🙏

Arkadaşlar yorgunluk hissi özellikle sol kasıksa batmalar ara ara halen devam ediyor bata son 8 . Bir yanımda kistim sol yumurtalıktaydı geçtim ama acaba yeniden oluşuyprda o yüzdenmi kasıkta batma var diyo hepimiz için çok heycanlıyım bu ay🥰🥰🥰🥰

Her tür izliyoruz eşimle, the quiny, breaking bad, le casa de papel, walking dead bitirdik, şimdi bi tane daha izliyoruz adını unuttm. Ben kendim izlemek istiyorum eğlenceli bişe, şöle mutfakta yemek falan yaprken açabileceğim pür dikkat değilde eğlenceli bişeler istiyorum

Peaky blinders eşinle izleyebilirsin güzel dizi. Eğlenceli izleyebileceğin lucifer var. You ve elite dizisini de bitirdim oda güzel

oblomov21 oblomov21 Sen nasılsın canım nasıl gidiyo
Kasık ağrılarım gaz sancım wc ye taşınmayı düşünüyorum o derece. Sık idrar ia çıkıyorum. Hafiften derinden gelen bulantı hissi. Nasılım bilmiyorum ki 😊 sen nasılsın cnm varmı sende bişeyler.

Back
X