• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen verdinmi kan kac haftan ?? bide qaliba altdan ultrason yapıyolar ? diye duydum oblomov21 oblomov21
Alttan niye yapsınlar ki değer belirli bi seviyeye gelince karından bakılıyor ha bi soeun varsa mesela benim keseyi görmek için (çok saçma şeyler yaşadım ilkinde) alttan defalarca baktılar. Gerekirse bakılsın korkma

Y
Alttan niye yapsınlar ki değer belirli bi seviyeye gelince karından bakılıyor ha bi soeun varsa mesela benim keseyi görmek için (çok saçma şeyler yaşadım ilkinde) alttan defalarca baktılar. Gerekirse bakılsın korkma
ben altdan Bakmaya karşıyım yaaa İnşAllah yaşamayız öyle şeyler bu sefer senin kaçıncı haftan canm 🤗

Ben en son 36 idi ksn verdim. Yarın bat. Ya yarın ya salı veririm annemle haatsneye gidince bakalım ksçlsrda. Bidahaki hafta da dr giderim inş
İnşAllah Canm senin daha adete varmış 🤗Benç yüksek cıkması lazm gec döllenme değilse İnşAllah bende yarın gidcem yaz banada haber et

İnşAllah Canm senin daha adete varmış 🤗Benç yüksek cıkması lazm gec döllenme değilse İnşAllah bende yarın gidcem yaz banada haber et
Edcem sende et. Bak geçen bat tan 1 hafta geçti kese göründü bende. Sen kese için 2 yda 3 güne gidersin dr sms kan ver önce emin ol öyle cnm

Bi bakmışsın çift yumurtlamış ım hadi hayırlısı yarın belli olur :)
Canım benimde dun akıntım oldu yoksa yumurtlamam erken mi başladı dedim test yaptım erken olmasina ragmen çok silik çıkmadı saniki 2 3 güne koyulaşma olcak gibi duruyor neden erkene geldi ben de anlamadım😐😐

Günaydın kızlar nasılsınız bugün. Benim hiç halim yok bugün nedense. Sol tarafım ağrıyor. Ara ara regl sancısı oluyor. Zaman zaten hiç geçmiyor. #son7gün 🐥

Kızlar benim adetime 12 gün varken kahve rengi akımtım geldi şimdide 4 5 gündür kasıklarım ağrıyor adetime 6 gün kaldı hala kasık ağrım var sizce gebelik var mıdır bu arada bat 2 mayıs
Canım yerleşme kanaması olablr, öyleyse test yaparsan çıkar, benim ilk hamilelilğimde aynı şekilde yaşadım, adete 5gün varken öğrendim gebeliğimi😍inşallah vardır🙏🏻

Günaydın kızlar nasılsınız bugün. Benim hiç halim yok bugün nedense. Sol tarafım ağrıyor. Ara ara regl sancısı oluyor. Zaman zaten hiç geçmiyor. #son7gün 🐥
Günaydın canım benimde çok karnım ağrıyor bugün😞galiba olcam regl😔 Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize🤲🏻

Back
X