Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum. Nasılsın iyi misin sen :KK200: :dua:
iyim canm bu gün hafuf hafif mide bulantı geerme geldi yeni yeni🤗🤗🤗🙈🙈Aşırı Qaz Bide akşamları yandan ortaya doöru gelen batma sancı gelio gidiyoo yarın 5 haftaya gircezzz

iyim canm bu gün hafuf hafif mide bulantı geerme geldi yeni yeni🤗🤗🤗🙈🙈Aşırı Qaz Bide akşamları yandan ortaya doöru gelen batma sancı gelio gidiyoo yarın 5 haftaya gircezzz
Umarım mide bulantılarını cok agır gecirmezsin canımm. Ama olsun o bile güzeldir:dondurma:

Umarım mide bulantılarını cok agır gecirmezsin canımm. Ama olsun o bile güzeldir:dondurma:
İnşAllah kuzum Bu sıralar hiçç iştahım yok yaaa karnım qurlamasa hatırlamam bile 2kilo verdm bu günlerde😁😁 Darısı sizeeee

Her gün duamdasınız ben hic bizaman tek kendim icin istemem dua etmem kuzum 🤗Bu ay İnşAllah Her çeye razıyım dedim kusa kusa gezmeye bilee 🤗 gerçekten hiiic sorun değill
Bebegini saglıklı sekilde kucagına almakta nasip olsun balım. Cinsiyetini öğrendiğin günleri de görelim:anneadayı:

Bebegini saglıklı sekilde kucagına almakta nasip olsun balım. Cinsiyetini öğrendiğin günleri de görelim:anneadayı:
İnşAllah 🤲İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HER KESEE BU GÜZEL HİSS TATDIRSIB VE EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI QEBELİK GECİRSİNN beklemek güzeldiir sabr edin kızlar sonunca kovuşmak var 🤗🤗🤗

Hamilelikten olabilir:dua:
Senin ağzın bal yesin emi :)) Ama değildir ya aylar önce de böyle olmuştu. O ay kasık batması da vardı. Adetim lekelendikten sonra gelmişti belki de o ay kimyasal yaşadım kimbilir :) Eğer o ayki kimyasalsa bu ay gebelik olabilir cidden ama yoktur ya. Deli gibi oldum iyice :)

Senin ağzın bal yesin emi :)) Ama değildir ya aylar önce de böyle olmuştu. O ay kasık batması da vardı. Adetim lekelendikten sonra gelmişti belki de o ay kimyasal yaşadım kimbilir :) Eğer o ayki kimyasalsa bu ay gebelik olabilir cidden ama yoktur ya. Deli gibi oldum iyice :)
Çoğu kadın kimyasal yasayıp bilemiyomus canım cünkü regl olup atıyomuş. Belkide biz de yasadık belirtilerimiz olunca ama anlayamadık. Bizde buraya gebelik testimizi atcaz hemde çift çizgiyle :dua:

Back
X