Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaa onda bile tereddütteyim. Acaba başka bişeydenmi bu ağrı diye düşünüyorum :) ama yaparım tabi yine :)
Canım şöyle de düşün herkeste belirtiler farklılık gösteriyo. Kimi hiçbi değişiklik olmadan öğreniyo,kimi farkediyo. Mesala bnim belirtim yok ama belkide hamileyimdr:KK70:

Benim ki başka bişeydenmi acaba şuan çok oturamıyorum bile çok fazla 🙄
cok siddetliyse bi doktora danisin isterseniz benimki siddetli degildi asiri bi rahatsizlik vermiyordu. Kanamaniz da var mi?

Canım şöyle de düşün herkeste belirtiler farklılık gösteriyo. Kimi hiçbi değişiklik olmadan öğreniyo,kimi farkediyo. Mesala bnim belirtim yok ama belkide hamileyimdr:KK70:

Ay hadi inş hamilesindir🤗🤗

Aktardan alicam canim. Arkadaş mecitoglu marka almış. Gülbahar ölçü videosunda akzer kullandım demiş. Bu su sayesinde gebe kaldığını söylüyor
Ben internetten sipariş vereyim dedim de marka bikemedim ikisinede bakayım o zaman :)

Selam herkese. Hastalığım bitti bu ay bebiş için çalışıcaz inşallah. Ben girmeyeli hamileler çoğalmış Maşallah. Hepinizi tebrik ederim. Umarım mayıs ayı hepimize uğurlu gelir. Peş peşe Güzel haberler veririz inşallah

Hamilelere bisi sorabilirmiyim gogus belirtiniz ne zmn basladi aci ve yanma bide kararmasi ? Bide hic gogusunuzden koltuk altina agri oluomuydu öle dururken.

Selam herkese. Hastalığım bitti bu ay bebiş için çalışıcaz inşallah. Ben girmeyeli hamileler çoğalmış Maşallah. Hepinizi tebrik ederim. Umarım mayıs ayı hepimize uğurlu gelir. Peş peşe Güzel haberler veririz inşallah
Canım sen nerelerdesin:KK43: bi gittin kayboldun. Nasılsın iyi misin? Yeni tarihi yazda ekleyelim

Hamilelere bisi sorabilirmiyim gogus belirtiniz ne zmn basladi aci ve yanma bide kararmasi ? Bide hic gogusunuzden koltuk altina agri oluomuydu öle dururken.
kuzum benim ilk hamileliğimde göğsümden koltuk altıma ağrı vuruyodu farklı bi ağrı oldugu icin dikkatimi cekmisti göğüs ucum koyulasmıstı ve halkası büyümüştü

Back
X