- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
Gelmedi ama bebişin geldiİnşallah canım inşallah![]()
Ben regl gelsin de Mayıs bat vereyim diye bekliyordum ondan yazmamışsındır.
Nisan bat 21di.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmedi ama bebişin geldiİnşallah canım inşallah![]()
Ben regl gelsin de Mayıs bat vereyim diye bekliyordum ondan yazmamışsındır.
Nisan bat 21di.
ya o nye gitmiş yineKızlar Bi hamile arkadaşın hesabı pasif olmuş rhl ismi olan bilgisi olan var mı Bi kaç, saat önce aktif di?
Gelmedi ama bebişin geldibizlere duanı hiç eksik etme olur mu
İnşallah öyle olur canımmEvet çok şükür hala inanamıyorum.
Ederim canım inşallah hepinize, sizlerden de alacağız güzel haberleri![]()
İnsan bikaç ipucu yakalamak istiyo ama oda mümkün değil sanırım![]()
Aynen ya. Ay önceden daha cok yapıyodum artık yapmıyorum . O kadar iyi öğrendim kiYok yaa nerde:) her ay belirtilerin en hasını yaşıyorum ama sonuç kırmızı kart. Belirtilere aldanmıcam kendimi dinlemicem diyorum. Sonra en ufacık bir belirti de google da kendimi hamilelik belirtisimi die ararken buluyorum:)))
Hoşgeldinamin inşallah öyle olur ettigimiz dualar kabul olsun. Beklenen adet tarihin ne listeye ekleyelim
![]()
Aynen ya. Ay önceden daha cok yapıyodum artık yapmıyorum . O kadar iyi öğrendim ki![]()
Yaa çok sevindim canım hadi gözün aydın
Neyse bizimde olcakk inanıyorum olcakHalimize gülüyoruz vallahi içimiz tam tersi olsada. Arkadaşların çocukları ilkokula gidecek neyse biz nerdeyse tez yazıcaz bunla ilgili :)
günü geçen kızlar var ama ses soluk yok keşke şu kadar rahat olsamİnş amin çok çok amin![]()
Yaa çok sevindim canım hadi gözün aydınvar duruyor maşallah hemen kan testi ver
günüm gecince durmam test yaparım herhaldrBirde onlara sormak lazım :))
Bazen sevginin etmedigini dusunuyorum ne kadar sevsekte birlik olup dunyaya karsi savasamiyorum hep bir birimize savasiyoruz yoruldum 1 yildir 1 kelikeyi kac defa soylemisimdir bilmiyorumS Sarisinmelekk canım hikayeni biliyorum çok aktif değildim grupta ama okudum sayfaları, bence sakin ol erkekler ailesinin yanındayken maalesef bize biraz ilgisiz davranabiliyor, hele senin aran da açık olduğu için kaçınılmaz olmuş. Sakin kal, kayınvalidenin kayınpederinin ağzına laf verme, kavganızı duyarlarsa daha çok doldurabilirler, ama mesafe koymasını beklemek biraz zor. Gelince çözersiniz birbirini bu kadar seven insanlar ayrılmamalı ❤
Ben 5.hafta da görmüştüm canım karındanSağol canım darısı başına inşallah
Maalesef veremiyorum ya benim sağlık ocağı epey uzak kendi arabamız da yok.
Haftaya direkt doktora gideyim dedim 5. Hafta girince belki keseyi görürüz.
Canım iyi misin nasılsın? Eşinle konuştın muBazen sevginin etmedigini dusunuyorum ne kadar sevsekte birlik olup dunyaya karsi savasamiyorum hep bir birimize savasiyoruz yoruldum 1 yildir 1 kelikeyi kac defa soylemisimdir bilmiyorum![]()
Beta degerin daha da yükseldigi icin C nin renginden aliyor canım sıkıntı yapcak bisi yok merak etme negatif testlerimzde kopkoyu C olma nedeni de T ye renk dağılımınin olmaması. Güzel sonuclarla gel insallahHala inanamıyorum ondan sanırım bu ilk çizgi silik çıkıyor neden öyle oluyor anlamadım
Ben 5.hafta da görmüştüm canım karından![]()