Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan bikaç ipucu yakalamak istiyo ama oda mümkün değil sanırım :KK70:

Yok yaa nerde:) her ay belirtilerin en hasını yaşıyorum ama sonuç kırmızı kart. Belirtilere aldanmıcam kendimi dinlemicem diyorum. Sonra en ufacık bir belirti de google da kendimi hamilelik belirtisimi die ararken buluyorum:)))

Yok yaa nerde:) her ay belirtilerin en hasını yaşıyorum ama sonuç kırmızı kart. Belirtilere aldanmıcam kendimi dinlemicem diyorum. Sonra en ufacık bir belirti de google da kendimi hamilelik belirtisimi die ararken buluyorum:)))
Aynen ya. Ay önceden daha cok yapıyodum artık yapmıyorum . O kadar iyi öğrendim ki :KK70:

Aynen ya. Ay önceden daha cok yapıyodum artık yapmıyorum . O kadar iyi öğrendim ki :KK70:

Halimize gülüyoruz vallahi içimiz tam tersi olsada. Arkadaşların çocukları ilkokula gidecek neyse biz nerdeyse tez yazıcaz bunla ilgili :)

Yaa çok sevindim canım hadi gözün aydın 💖🤗 var duruyor maşallah hemen kan testi ver

Sağol canım darısı başına inşallah 😍

Maalesef veremiyorum ya benim sağlık ocağı epey uzak kendi arabamız da yok.
Haftaya direkt doktora gideyim dedim 5. Hafta girince belki keseyi görürüz.

S Sarisinmelekk canım hikayeni biliyorum çok aktif değildim grupta ama okudum sayfaları, bence sakin ol erkekler ailesinin yanındayken maalesef bize biraz ilgisiz davranabiliyor, hele senin aran da açık olduğu için kaçınılmaz olmuş. Sakin kal, kayınvalidenin kayınpederinin ağzına laf verme, kavganızı duyarlarsa daha çok doldurabilirler, ama mesafe koymasını beklemek biraz zor. Gelince çözersiniz birbirini bu kadar seven insanlar ayrılmamalı ❤
Bazen sevginin etmedigini dusunuyorum ne kadar sevsekte birlik olup dunyaya karsi savasamiyorum hep bir birimize savasiyoruz yoruldum 1 yildir 1 kelikeyi kac defa soylemisimdir bilmiyorum :(

Bazen sevginin etmedigini dusunuyorum ne kadar sevsekte birlik olup dunyaya karsi savasamiyorum hep bir birimize savasiyoruz yoruldum 1 yildir 1 kelikeyi kac defa soylemisimdir bilmiyorum :KK43:
Canım iyi misin nasılsın? Eşinle konuştın mu

Hala inanamıyorum ondan sanırım bu ilk çizgi silik çıkıyor neden öyle oluyor anlamadım
Beta degerin daha da yükseldigi icin C nin renginden aliyor canım sıkıntı yapcak bisi yok merak etme negatif testlerimzde kopkoyu C olma nedeni de T ye renk dağılımınin olmaması. Güzel sonuclarla gel insallah 🤗

Back
X