Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cunku o test bana pozitif gelmisti sadece rengi dağılmisti markası neydi onun ondan istiyorum hemen :halay: :KK70:

Surelab diye bir marka canım.

Hatta bu sabah eczaneden aldm test, erkekti eczacı utandim poşeti açıp bakamadım hangi marka diye. Yolda ucundan bir baktım aynı marka hayy dedim şansıma aynı marka yine gidip bozuk çıkan testi almışım :KK70:

ovuasyon yapmıs mıydın cnm kac gun gecıktı

6 gün gecikti.

Şubat Mart yaptım olmadı o aylar.

Bu ay elimde 3 tane kalmıştı önceki aylara göre tahmini yumurtlama gününde yaptım çıkmadı yakalayamadım yumurtlamayı.

Ve afedersiniz bu ay seyrek oldu yani ilişki de işte nasipten varsa oluyormuş.

Surelab diye bir marka canım.

Hatta bu sabah eczaneden aldm test, erkekti eczacı utandim poşeti açıp bakamadım hangi marka diye. Yolda ucundan bir baktım aynı marka hayy dedim şansıma aynı marka yine gidip bozuk çıkan testi almışım :KK70:
Ilk olarakta ondan ögrenmistin simdi de tesadüfün boyles😍. Hemen notlarıma ekliyorum adetim gecerse bu markayla yapıcam 🤗😍

Şubat Mart yaptım olmadı o aylar.

Bu ay elimde 3 tane kalmıştı önceki aylara göre tahmini yumurtlama gününde yaptım çıkmadı yakalayamadım yumurtlamayı.

Ve afedersiniz bu ay seyrek oldu yani ilişki de işte nasipten varsa oluyormuş.

olsun tuttu ya süper :KK200: hep seyrek ilşki ile karsılasıyorum hamıle olanlarda,çok yapınca olmuyo galıba o_O

Ayy cok sevindim senin adina allah kucagina almayi nasip etsin insallah 🤲
Cokk cokkk insallah :anneadayı:
Dua et bize de hamilelerin dualari kabul oluyormus kac haftalik ogrendin mi

Amin canım, ederim tabi 😊

Hesaplarıma göre bugün 4+4 olması lazım haftaya giderim Allah nasip ederse doktora
.

olsun tuttu ya süper :KK200: hep seyrek ilşki ile karsılasıyorum hamıle olanlarda,çok yapınca olmuyo galıba o_O

Evet ya tesadüf mü bilmiyorum da bana da öyle denk geldi geçen burda bir arkadaş da yazmıştı 🙄

Bir de bu öyle bir süreç ki insan çok sevinmeye de korkuyor kırk türlü ihtimal var.

Sizler de bana dua edin bir terslik olmasın, sağlıkla gelsin bebeğim 🤲
Dua edicez canım guzel haberlerle geleceksin insallah🤲🏻 kötülukleri düsünüp hiç cekme kendine 💖😍 bebisin kosarak gelicek :emir_bebek:

bi örnek daha..

ben yumurtlama gununde pik gunu dahı 4 gun ust uste yapıyorum hep..
Uygulamadan baktım simdi. Yumurtlam oldugu gün 3 gün olmuş peş peşe ama şöyle olabilir mi acaba o ay genel olarak seyrek ilişki oldu öncesinde 1 hafta ilişki olmadı tam yumurtlama zamanı oldu

Bende subat mart denedim olmadi subat seyrekti martta normal hatta martta adetima bi kac gun kala acile gitmistim orda ogrendim olmadigini bu ay ise 8,10,12,14,16 ve 17 yaptik bakalim insallah tutmustur 16tiyi ve 17yi sabah denedik bu arada sabah spermler daha kaliteli olurmus yanlis hatirlamiyorsam bide duş alirken su da etkiliyormus sicak su olmiyicakmis ben iligin bi ust sicakligi kullaniyorum

Back
X