Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular bu dünkü yaptığım test diğeri de bugünkü çatladı mı dersiniz

Eklentiler

• 21B00620-0CDB-455D-B0B4-B01A913BF14C.webp
    21B00620-0CDB-455D-B0B4-B01A913BF14C.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 8FD7589C-AC7E-45EB-9CD7-16D076A4FAEB.webp
    8FD7589C-AC7E-45EB-9CD7-16D076A4FAEB.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 33
Aynen oyle canim
Benim sorumun sebebi dun esim bana test aliyim mi diye sordu bende daha var dedim nasil oluyo filan diye sordu ilk iliskimin gununden sayiyor bende adetten sonra hamile kaliniyor diye biliyorum ama emin olamadim oyuzden sordum tesekkur ederim

Aynen oyle canim
Benim sorumun sebebi dun esim bana test aliyim mi diye sordu bende daha var dedim nasil oluyo filan diye sordu ilk iliskimin gununden sayiyor bende adetten sonra hamile kaliniyor diye biliyorum ama emin olamadim oyuzden sordum tesekkur ederim
yumurtlaman erken olduysa olabıır cnm,ovulasyon testıyle takıp edebıırısın adetın duzensızse

yumurtlaman erken olduysa olabıır cnm,ovulasyon testıyle takıp edebıırısın adetın duzensızse
Duzensiz demiyelimde 30 gunde oluyorum bazen 1 gun erken bazende 2 gun gec olabiliyorum 6 7 gun suruyo uygulama kullaniyorum yumurtalamam da 23 nisandi ama ben hem bir once gun hemde yumurtlama gunu yaptim

Beta degerin daha da yükseldigi icin C nin renginden aliyor canım sıkıntı yapcak bisi yok merak etme negatif testlerimzde kopkoyu C olma nedeni de T ye renk dağılımınin olmaması. Güzel sonuclarla gel insallah 🤗
İnşallah canım yarın 2 de bakalım ne dicek doktorumuz

Duzensiz demiyelimde 30 gunde oluyorum bazen 1 gun erken bazende 2 gun gec olabiliyorum 6 7 gun suruyo uygulama kullaniyorum yumurtalamam da 23 nisandi ama ben hem bir once gun hemde yumurtlama gunu yaptim

düzenliyse eğer yumurtlamaaya göre takip et cnm,düzenliolan kişilerde bile çokçok nadir çift yumurtlama görülebilyormus

Back
X