- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Yumurtlama dönemine denk gelmis miydi peki canım
Evet canım 11. Gün benim yumurtlama tarihim. 10. Günde başlamıştım işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama dönemine denk gelmis miydi peki canım
yazarsan haber ver bende yazicam beraber yazalim
![]()
Allah allahadetin son gunu yapıp,yani temizlenmeden ilşkie girip hamıle kaln bıle varmıs
Kiz ortaligi topluodum baza alti vs derken bakamadim camasir yorgan havalandirma is bitmioki bkliom gelen giden yok hala yarin sabah test yapcam tekrar insallah vardir gogus agrim var arada kasik agrisi sadece solda bide akintim artti baska bisi yok
Allah allah![]()
Anam ben yikanmadan yapamam utanirim yani esimden kolay kolay utanmam ama boyke biseyde utanirimyaa neler neler var,bdv ye gir daha dehset şeyler var
Bdv bilmiyorum canimyaa neler neler var,bdv ye gir daha dehset şeyler var
Anam ben yikanmadan yapamam utanirim yani esimden kolay kolay utanmam ama boyke biseyde utanirim
yaa neler neler var,bdv ye gir daha dehset şeyler var
kesinlikle,dinen de uygun deil zaten
Bdv bilmiyorum canim
akşam10 gibi tekrar test yap cnmKuzular bu dünkü yaptığım test diğeri de bugünkü çatladı mı dersiniz
Himm anladim canimbir derdim var forumu
yumurtlaman erken olduysa olabıır cnm,ovulasyon testıyle takıp edebıırısın adetın duzensızseAynen oyle canim
Benim sorumun sebebi dun esim bana test aliyim mi diye sordu bende daha var dedim nasil oluyo filan diye sordu ilk iliskimin gununden sayiyor bende adetten sonra hamile kaliniyor diye biliyorum ama emin olamadim oyuzden sordum tesekkur ederim
canım hergün yapmak sperm kaltesin düşürür ve tutunmayı engeller diye bılıyorm ama sen bilirsinBende hergün yapıyorum. Ama İleri hareketlilikte de tutarmı ki acababu seferde olmazsa gün aşırı deneyeyim en iyisi
Duzensiz demiyelimde 30 gunde oluyorum bazen 1 gun erken bazende 2 gun gec olabiliyorum 6 7 gun suruyo uygulama kullaniyorum yumurtalamam da 23 nisandi ama ben hem bir once gun hemde yumurtlama gunu yaptimyumurtlaman erken olduysa olabıır cnm,ovulasyon testıyle takıp edebıırısın adetın duzensızse
İnşallah canım yarın 2 de bakalım ne dicek doktorumuzBeta degerin daha da yükseldigi icin C nin renginden aliyor canım sıkıntı yapcak bisi yok merak etme negatif testlerimzde kopkoyu C olma nedeni de T ye renk dağılımınin olmaması. Güzel sonuclarla gel insallah![]()
Duzensiz demiyelimde 30 gunde oluyorum bazen 1 gun erken bazende 2 gun gec olabiliyorum 6 7 gun suruyo uygulama kullaniyorum yumurtalamam da 23 nisandi ama ben hem bir once gun hemde yumurtlama gunu yaptim