Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın ya millet için bu kadar yıprattıgına değmez kendını inan,ben hala düşünmüyorum daha cocuk mocuk diyorum ısrar edenlere evlılıgın tadını cıkarıyorum zamanı gelince olur ınsallah diyorum. Bı de o gıcık eltıden ben de de var, eşimle ikimizin en sevdıgımiz kız ismi Zeynep, ilk tanıstıgımız zamandan beri soylerız kız olursa Zeynep koyarız dıye, bunu da eltim bılıyor, 1 ay sonra dogumu var 3.yü dogurcak 10 yıl aradan sonra cocuk yapmaya karar vermıs ler adını da Zeynep koyacaklarmıs, eşim abısıne demıs şakayla karısık bızım ismi çalmıssınız diye, başka isim mi yok demiş. Evet altı ustu bır ısım ama hayalımızı calmak bunun adı bence
Bunu okuduğumda o kadar sinirlendim ki :sinirli: bende de var o karaktersiz meymenetsiz eltiden, bana sürekli soruyor bende şimdi istemiyorum geziyorum tozuyorum baş başa eşimle vakit geçiriyoruz gibi şeyler söylüyorum her seferinde, istediğimi asla söylemiyorum. o da geçen bana 3.yü istediklerini söyledi ben şok. ben hep bir kızım olsun isterim bunu da laf arasında söylemiştim, ben de kız istiyorum diyor(iki oğlu var bu arada). Bir tane doktor varmış bilmem ne takvimine göre kız doğurtuyormuş ona gideceğiz dedi ben ikinci şok. Cahilliğine mi yanayım bu kadar düşüncesiz oluşuna mı? Ben hamile kalırsam diye ödü kopuyor kıskançlıktan kuduruyor. Delireceğim. Benden önce hamile kalırsa çıldırmalı günler beni bekliyor.

Hos bulduk canım 🤗 çok güzel ve uğurlu bir site her gün yeni bir hamile haberi alıyoruz darisi başımıza inşallah😊
Evet gercekten öyle bizlerde verebiliriz inşallah :anneadayı: sen ne zamandır deniyosun

Benimki bu şekilde 🤔
Ben de bu korona muhabbeti bitince ilk histereskopi deneyeyim diyorum belki o yüzden tutunma olmuyor

Aa benimki de böyleydi. Buda engelliyormuş canım. Bencede eğer olmazsa mutlaka yaptır derim. Sonra sıkıntı olmasın

Cok moralim bozuldu uzgunum. Diliorum surekli isteyen herkez icin ama nasip iste bn hep bos geciom
İnşallah güzel haberlerle hepimizin yüzü gülecek eminim sen kendini üzmemeye çalış belki bebeğin seninledir :anne: . Yaşın kaç canım bu arada

Aynen canım aynı durumda olan biriyle konuşmak çok iyi oluyor doktorlara kalsa ben daha beklicem😒

yildizsavascisi yildizsavascisi canım sende de mi vardı

Ya banada dediler. Bekle düşük yaparsan hallederiz ya böyle bişey olabilir mi. Neden düşük yapmayı bekleyelim. Sinir olmuştum. Tüp bebek düşünmüştük bir ara. Yaparsak tüp bebek ozaman onu almamız lazım demişlerdi. Birde afedersin bir araya gelince hepsi geri çıkıyordu. İşlemden sonra eşim ilk defa gittiğini hissettim dedi. Belkide yumurtaya kadar ulaşamıyordur sizinde. İnş yine de gerek kalmaz canım hamile kalırsın bir an önce 🙏

Back
X