- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
Biz 30 lu yaşlar olarak önceliği alalım kızlarAynı yaştaymışız umarım biz de bir an önce hamile oluruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 30 lu yaşlar olarak önceliği alalım kızlarAynı yaştaymışız umarım biz de bir an önce hamile oluruz.
inşallah canım bu arada uygulamayla alakası bile yok biliyor musun yumurtlamamın hep uygulamaya göre hareket ederdimSenin 2 güne yakın sürmüş çatlaması canım ondan test bozuk değilmiş. İşte bazen böyle oluyor ovulasyon testiyle takip etmek en iyisi . İnşallah bebişin gelir canım hepimiz için güzel bir ay olsun![]()
![]()
Ölede cok cok istiodum 2 yil hic korunmadim esimin bnm kardeslerim 2 ayda hamile kaldilar bnm asilamam bile tutmadi oyuzden uzuluorum bide sorun yok dio doktorlar .sDaha yaşında fazla değilmiş. Hiç umutsuzluğa kapılma bence.
Rica ederim ne demekCanımsın çok teşekkür ederim ❤ pik halden hafif silik olduğu ilk gün önemli yani anladım
Aynı yaştaymışız umarım biz de bir an önce hamile oluruz.
Su an cok utandim ya walla yasi takmiorum yakin zmnda hic bisey yapmadan 38 yasinda bi abla hamile kaldi gerci kotu sonu oldu ama yasla alakasi yok bnce bu isin umarim hepimizin saglikli bebisleri olurBen de 30 um canım benimde ilk olacak inşallah![]()
umutsuzluğa kapılmak yok
![]()
Yok canım programlarla tahmini bir hesap yapılıyor o da yanıltıyor bazılarını ben de ilk zamanlar tutmuştu programla sonra değişiklik gösterdiinşallah canım bu arada uygulamayla alakası bile yok biliyor musun yumurtlamamın hep uygulamaya göre hareket ederdim
Aynen öyle valla canımYok canım programlarla tahmini bir hesap yapılıyor o da yanıltıyor bazılarını ben de ilk zamanlar tutmuştu programla sonra değişiklik gösterdi
Yok canım sana destek olsun diye söyledim sen içindeki umudu kaybedersen herşey biter o umudu hep canlı tut olur muSu an cok utandim ya walla yasi takmiorum yakin zmnda hic bisey yapmadan 38 yasinda bi abla hamile kaldi gerci kotu sonu oldu ama yasla alakasi yok bnce bu isin umarim hepimizin saglikli bebisleri olur![]()
Ii dusunmeye calisiom ama bazen çakilirsin ya yere zaman alir kalkman o durum bndeki ts ederimYok canım sana destek olsun diye söyledim sen içindeki umudu kaybedersen herşey biter o umudu hep canlı tut olur mu![]()
Ölede cok cok istiodum 2 yil hic korunmadim esimin bnm kardeslerim 2 ayda hamile kaldilar bnm asilamam bile tutmadi oyuzden uzuluorum bide sorun yok dio doktorlar .s
8 aydır deniyorum canım 2 defa klomen kullandım bir defa catlatma ignesi ama hiç biri ise yaramadiEvet gercekten öyle bizlerde verebiliriz inşallahsen ne zamandır deniyosun
16 yazanda çatlaman olmuş canımRegen_ canım bu geçen ay mesela bunlardan hangisi çatlama?
Ben de sanıyorum ki rengi açılınca geçti artık16 yazanda çatlaman olmuş canım
Hakkımızda en hayırlısını istemek lazım canım katılıyorum sana. Allah en güzelini en hayırlısını bizim için nasip etsinBende 2.5 yıldır evliyim. Hiç korunmadım hatta ilk denemem de hamile kalırım sanıyorum ne üzücü. Okadar uğraşlar sonrası geçen yıl bu ay hamile kaldığımı öğrendim. Nasıl sevindim nasıl ağladım. Ağlaya ağlaya herkesi arayıp hamileyim die çığlık atıyordum. Erkek olacaktı. Adı bile belliydi. 5. Ayında kalbinin gelişmediğini öğrendim. Bütün sevincim kursağımda kaldı. Oyüzden artık olmayınca okadar çok üzülmüyorum demekki hayırlısı zamanı gelince nasılsa gelecek bana diyorum sağlıkla![]()
Cok uzuldum gecmis olsun rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlat nasip etsin cok zor bklemek geldiginde sagligini dusunmek sonra dogum , dogumda bisey olursa korkusu , buyutmek buyurken uzmemek hep bir korku bi panik hali ne cok zor varligida yokluguda.Bende 2.5 yıldır evliyim. Hiç korunmadım hatta ilk denemem de hamile kalırım sanıyorum ne üzücü. Okadar uğraşlar sonrası geçen yıl bu ay hamile kaldığımı öğrendim. Nasıl sevindim nasıl ağladım. Ağlaya ağlaya herkesi arayıp hamileyim die çığlık atıyordum. Erkek olacaktı. Adı bile belliydi. 5. Ayında kalbinin gelişmediğini öğrendim. Bütün sevincim kursağımda kaldı. Oyüzden artık olmayınca okadar çok üzülmüyorum demekki hayırlısı zamanı gelince nasılsa gelecek bana diyorum sağlıkla![]()
Aşılama yaptırdığım için detayları öğrendim doktordan bende ilk başta öyle sanıyordumBen de sanıyorum ki rengi açılınca geçti artık![]()
Hay Allah razı olsun ❤Aşılama yaptırdığım için detayları öğrendim doktordan bende ilk başta öyle sanıyordum![]()
Canım bemim Allahtan ümidini kesme hepimiz için bi vakti zamanı var inşallah. Hem tıp o kadar gelişti ki illaki bi çaresi var herşeyin inşallah üzülme. Biz çok takıyoruz bu konuyu bence onunda çok etkisi var stres her türlü olumsuzluğun hastalığın başı bşraz daha rahat olmamız lazım aslında inşallahh bizede anne olmayı nasip eder rabbim hayırlısıylaCok moralim bozuldu uzgunum. Diliorum surekli isteyen herkez icin ama nasip iste bn hep bos geciom