Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin 2 güne yakın sürmüş çatlaması canım ondan test bozuk değilmiş. İşte bazen böyle oluyor ovulasyon testiyle takip etmek en iyisi . İnşallah bebişin gelir canım hepimiz için güzel bir ay olsun :dua: :KK68:
inşallah canım bu arada uygulamayla alakası bile yok biliyor musun yumurtlamamın hep uygulamaya göre hareket ederdim

Daha yaşında fazla değilmiş. Hiç umutsuzluğa kapılma bence.
Ölede cok cok istiodum 2 yil hic korunmadim esimin bnm kardeslerim 2 ayda hamile kaldilar bnm asilamam bile tutmadi oyuzden uzuluorum bide sorun yok dio doktorlar .s

Ben de 30 um canım benimde ilk olacak inşallah :dua: :dua: umutsuzluğa kapılmak yok:anneadayı:
Su an cok utandim ya walla yasi takmiorum yakin zmnda hic bisey yapmadan 38 yasinda bi abla hamile kaldi gerci kotu sonu oldu ama yasla alakasi yok bnce bu isin umarim hepimizin saglikli bebisleri olur🤲🤲🤲

inşallah canım bu arada uygulamayla alakası bile yok biliyor musun yumurtlamamın hep uygulamaya göre hareket ederdim
Yok canım programlarla tahmini bir hesap yapılıyor o da yanıltıyor bazılarını ben de ilk zamanlar tutmuştu programla sonra değişiklik gösterdi

Su an cok utandim ya walla yasi takmiorum yakin zmnda hic bisey yapmadan 38 yasinda bi abla hamile kaldi gerci kotu sonu oldu ama yasla alakasi yok bnce bu isin umarim hepimizin saglikli bebisleri olur🤲🤲🤲
Yok canım sana destek olsun diye söyledim sen içindeki umudu kaybedersen herşey biter o umudu hep canlı tut olur mu :dua:

Regen_ Regen_ canım bu geçen ay mesela bunlardan hangisi çatlama?

Eklentiler

• sketch-1586261972564.webp
    sketch-1586261972564.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 27
  • _20200408_104503.webp
    _20200408_104503.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 31
  • DSC_0145.webp
    DSC_0145.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 32
Yok canım sana destek olsun diye söyledim sen içindeki umudu kaybedersen herşey biter o umudu hep canlı tut olur mu :dua:
Ii dusunmeye calisiom ama bazen çakilirsin ya yere zaman alir kalkman o durum bndeki ts ederim 🥰

Ölede cok cok istiodum 2 yil hic korunmadim esimin bnm kardeslerim 2 ayda hamile kaldilar bnm asilamam bile tutmadi oyuzden uzuluorum bide sorun yok dio doktorlar .s

Bende 2.5 yıldır evliyim. Hiç korunmadım hatta ilk denemem de hamile kalırım sanıyorum ne üzücü. Okadar uğraşlar sonrası geçen yıl bu ay hamile kaldığımı öğrendim. Nasıl sevindim nasıl ağladım. Ağlaya ağlaya herkesi arayıp hamileyim die çığlık atıyordum. Erkek olacaktı. Adı bile belliydi. 5. Ayında kalbinin gelişmediğini öğrendim. Bütün sevincim kursağımda kaldı. Oyüzden artık olmayınca okadar çok üzülmüyorum demekki hayırlısı zamanı gelince nasılsa gelecek bana diyorum sağlıkla 💕

Evet gercekten öyle bizlerde verebiliriz inşallah :anneadayı: sen ne zamandır deniyosun
8 aydır deniyorum canım 2 defa klomen kullandım bir defa catlatma ignesi ama hiç biri ise yaramadi 😒 sen ne zamandir deniyorsun peki ?

Bende 2.5 yıldır evliyim. Hiç korunmadım hatta ilk denemem de hamile kalırım sanıyorum ne üzücü. Okadar uğraşlar sonrası geçen yıl bu ay hamile kaldığımı öğrendim. Nasıl sevindim nasıl ağladım. Ağlaya ağlaya herkesi arayıp hamileyim die çığlık atıyordum. Erkek olacaktı. Adı bile belliydi. 5. Ayında kalbinin gelişmediğini öğrendim. Bütün sevincim kursağımda kaldı. Oyüzden artık olmayınca okadar çok üzülmüyorum demekki hayırlısı zamanı gelince nasılsa gelecek bana diyorum sağlıkla 💕
Hakkımızda en hayırlısını istemek lazım canım katılıyorum sana. Allah en güzelini en hayırlısını bizim için nasip etsin :dua: :dua: bu topikten hepimiz hamile olarak çıkalım:anneadayı:

Cok uzuldum gecmis olsun rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlat nasip etsin cok zor bklemek geldiginde sagligini dusunmek sonra dogum , dogumda bisey olursa korkusu , buyutmek buyurken uzmemek hep bir korku bi panik hali ne cok zor varligida yokluguda.

Cok moralim bozuldu uzgunum. Diliorum surekli isteyen herkez icin ama nasip iste bn hep bos geciom
Canım bemim Allahtan ümidini kesme hepimiz için bi vakti zamanı var inşallah. Hem tıp o kadar gelişti ki illaki bi çaresi var herşeyin inşallah üzülme. Biz çok takıyoruz bu konuyu bence onunda çok etkisi var stres her türlü olumsuzluğun hastalığın başı bşraz daha rahat olmamız lazım aslında inşallahh bizede anne olmayı nasip eder rabbim hayırlısıyla 🤲🏼❤️

Back
X