Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20200429-001743_Chrome.webp
    Screenshot_20200429-001743_Chrome.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 38
Bende genellikle hissetmem ağrı bazen olcagım gün olur sadece. Ama şişkinlik oluyo ya ordan anlıyom
Walla siskiligi bilmiomda son 3 aydir adet agrisi hic yasamadim ama bi oncekinde dedimki dusukmu yapiom canimdan gitti ama hastaneye gitmedim 18.gun geciktim 14 gun kanda cikmadi bisey. Agrisizsa ii agrilida bilmiom su an kucuk kucuk cimcikler var sol kasigimda adet yok :silah::dua:

Kızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine 🤲🏻

Kızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine 🤲🏻
Yerleşme kanaması olabilir canım

Back
X