- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
İnşallah kuzumm. Mübarek bu ayda dualarımız kabul olsun inşallahAllah bu ay umidimzii bosa cikatmasin insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumm. Mübarek bu ayda dualarımız kabul olsun inşallahAllah bu ay umidimzii bosa cikatmasin insallah![]()
Demek ki Rabbim daha hayırlısını ve güzelini nasip edecekBen 2 ay önce düşük yaptım canım![]()
Insallah umarimUmarım gec döllenmedir ve bebisin seninledir![]()
ah canım benim kesinlikle bende öyle inanıyorum hepimiz için. Bak sen 1.5 senedir deniyoruz diyosun Rabbim en güzelini hazırlıyo sanaDemek ki Rabbim daha hayırlısını ve güzelini nasip edecek ❤
Uzun zaman ovülasyon kullandım hiç birinde tutmayınca almayı bıraktım doktora gittim pcos dediler bitkisel bir sürü şey denedim hormon kullanmak istemedimOvulasyonla mı takip ediyosun yumurtlamanı ? Doktora gittin mi hiç
Anladım canım. Bende normalde kendim anlıyodum yumurtlama oldugu zaman ama bu ay hiç anlayamadımUzun zaman ovülasyon kullandım hiç birinde tutmayınca almayı bıraktım doktora gittim pcos dediler bitkisel bir sürü şey denedim hormon kullanmak istemedim
Ben bi de kendim ettim kendim buldum oldum ya evliliğin ilk zamanları 2 sene olmasın olmasın dedim hep hep öyle dua ettim pişmanım tabi şimdi biraz da söylediğimi yaşadığımı düşünüyorumah canım benim kesinlikle bende öyle inanıyorum hepimiz için. Bak sen 1.5 senedir deniyoruz diyosun Rabbim en güzelini hazırlıyo sana![]()
Rabbim denk getirsin inşallahAnladım canım. Bende normalde kendim anlıyodum yumurtlama oldugu zaman ama bu ay hiç anlayamadım
merhaba :)benim bat 25 mayıs. 1 kızım var, 30 aylık. Allah 2.yi de nasip eder inşallah :)Anladım canım. Bende normalde kendim anlıyodum yumurtlama oldugu zaman ama bu ay hiç anlayamadım
merhaba :)benim bat 25 mayıs. 1 kızım var, 30 aylık. Allah 2.yi de nasip eder inşallah :)Anladım canım. Bende normalde kendim anlıyodum yumurtlama oldugu zaman ama bu ay hiç anlayamadım
Öyle düşünme kuzum.. çoğu kişi ilk zamanlar korunuyo sonrasında kalıyo hamile. Herşeyin bi vakti varmış. Banada şey diyorlardı ilkten korunma rahim küser diyolardı inanmıyodum ben tabiBen bi de kendim ettim kendim buldum oldum ya evliliğin ilk zamanları 2 sene olmasın olmasın dedim hep hep öyle dua ettim pişmanım tabi şimdi biraz da söylediğimi yaşadığımı düşünüyorum
Rabbim aratmasın inşallahmerhaba :)benim bat 25 mayıs. 1 kızım var, 30 aylık. Allah 2.yi de nasip eder inşallah :)
ah inşallah canim. Doktor bana 3 ay korun dedi ben korınmadım zaten hemen kalamam diye iyiki de korunmamışım rahim hazır olmadan yeni gebelik olmıyoRabbim denk getirsin inşallah ❤ Benim arkadaşım düşükten 3-4 ay sonra hamile kalmıştı inşallah senin o kadar sürmez Rabbim aratmasın hayırla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin güzelim![]()
Hoşgeldinmerhaba :)benim bat 25 mayıs. 1 kızım var, 30 aylık. Allah 2.yi de nasip eder inşallah :)
İlk 2 ay hap kullandım ben sonra bütün dengelerim her şeyim gitti haptan mı evlenince hormonlar değişiyor diyorlar ondan mı bilmem eşim haptan dolayı değildir diyor bilmiyorum ben ona yoruyorumÖyle düşünme kuzum.. çoğu kişi ilk zamanlar korunuyo sonrasında kalıyo hamile. Herşeyin bi vakti varmış. Banada şey diyorlardı ilkten korunma rahim küser diyolardı inanmıyodum ben tabi
çok arattı canım. İlkinde 7 tedavi gördüm :) Allah sizlere aratmasın inşallahRabbim aratmasın inşallah![]()
Kullandığın bişeyler var mı bitkisel veya ilaç olarak pekiah inşallah canim. Doktor bana 3 ay korun dedi ben korınmadım zaten hemen kalamam diye iyiki de korunmamışım rahim hazır olmadan yeni gebelik olmıyo
Hepimizin hakkında hayırlısı ve kolayı olsun amin inşallahçok arattı canım. İlkinde 7 tedavi gördüm :) Allah sizlere aratmasın inşallah
Amin :) Çok güzel ama sınavı da zor. Endişe korku yorgunluk tükenmişlik hiç bitmiyor :)Hoşgeldinrabbim kızını size bagıslasın ona da kardes nasip etsin inşallah
annelik duygusu güzel mi
Sanki doğum kontrol haplarından sonra böyle oluyo diye okumuştumİlk 2 ay hap kullandım ben sonra bütün dengelerim her şeyim gitti haptan mı evlenince hormonlar değişiyor diyorlar ondan mı bilmem eşim haptan dolayı değildir diyor bilmiyorum ben ona yoruyorum