- 19 Nisan 2020
- 151
- 84
- 98
Amiiin inşallah canımİnşaAllah canım İnşaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin inşallah canımİnşaAllah canım İnşaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde![]()
Canım sakin ol üzme kendini testle alakalı olabilir insallah kan sonucun güzel gelsinEki Görüntüle 2627029
Kızlar çok üzgünüm koyulaşma görmek için yaptım daha da silik çıktı hiç bir lekelenmem kanamam yok nasıl oluyor bu
Eşim işten gelsin doktora gideceğim dua edin nolur elim ayağım titriyor![]()
Aynen kuzum ben de erken oldum anlamadım zaten 80 gün içmiştim bıraktım ben de, testte sağ taraftaki test çizgisi, sol taraftaki c çizgisi , devam edeceğim bakayım teste anlamadım 8. Gün yumurtlama olur muSen hayıtta içiyodun değil mi ? Ben bi dönem araştırırken denge gelmiştim birkaç kişiye senin gibi erken regl olan. Ondan mı oldu acabaSoğan kürü bana aynı etkiyi yapmıştı...
Kuzum t ne taraf anlayamadım ben ? Eğer sol tarafsa pike çok yakın yarın pik olur muhtemelen canım. Eğer sağ tarafa pik rengi açılana kadar teste devam ama bugünle birlikte 4 gün ilişki olsun. Sonu da bebiş olsun inşallah![]()
Canım sakin ol üzme kendini testle alakalı olabilir insallah kan sonucun güzel gelsin![]()
![]()
Hemen ümitsizliğe kapılma stres yapma dur bakalım bir sonuç çıksın canım
Sen içini ferah tut bisi oldugu yoksa suan ki stresten bisey yapcaksın lütfen canım sakin kalman lazımAh kızlar eşim de kızıyor hemen en kötüsünü düşünüyorum
Regen_ Amin kuzum inşallah yoktur bir terslik
![]()
Ben de sadece insülin var, pko yok dedi simdi diyet ve sporla düşürmeye çalısıyorumBendede polikistik görünüm var, hormonlarda, insülinde ve kiloda bir problem yok sadece görünüm sesi doktor engel mi gebeliğe değil mi bende anlamadım
Barkod numarasını aldıysan hastanenin sitesinden de takıp edebılırsın ogleden sonraya cıkarBilmiyorum çok üzüldüm ama
Şimdi hastaneden geliyorum karından görünmedi kese. Kan verdim yarın çıkacakmış. Dua edin kızlar herşey yolunda olsun![]()
Ben bırak eşimin yanında ağlamayı artık herkesin yanında ağlayacak kıvama geldim valla.Ben de odada ağlıyordum geldi gördü öyle ben zaten hiç kimsenin yaninda ağlamayı sevmem
farklı marka olduğu için hassasiyeti farklıdır canım, sakin ol kan sonucu çıksın.Ah kızlar eşim de kızıyor hemen en kötüsünü düşünüyorum
Regen_ Amin kuzum inşallah yoktur bir terslik
![]()
Canım ben 9 yılda iki kere hamile kaldim ve ikiside gerçekten ümidimi kesip tamam artık olmaz deyip gerçekten hiç takmadigim yumurta takibi yapmadığım adet tarihimi bile bilmediğim zamanlarda oldu ama takmamak elde değil onu da çok iyi biliyorum ilkinde bir sürü tahlil yaptirmistik adetimi bekliyorduk tüp bebek yaptiracaktik oğlum oldu. sonradakide geçen ay oldu artık tamamen kabullenmistim soranlara falan bizim olmuyor oğlum bize yeter diyordum ama beynim duygularım tamamen kabul etmişti bunu hamile kaldığında o kadar şaşırdım ki ama ümitsizlik o kadar ruhumu kaplamış ki dogacagina inanmıyordum gerçekten de düştü. Benim takmadigim zamanlarda oldu ama Arkadasim var 3 aylık korunma ignesiyle korunuyor iğnesi geciktigi anda hemen hamile kalıyor 3 çocuğu var o da hamile kalmayayim stresi yaşıyor yaşıda benden 8-10yas büyük. Nasiple ilgili demek kiYa ben de anlamadığım birşey var çevremdeki herkes kafandan silmen lazım psikolojik olarak olmaz diyor. Bir sürü örnekler veriyorlar. Birinin yıllarca olmamış artık olmayacak diye evlât edinmiş sonra o ay hamile kalmış gibi örnekler. Hamile olan arkadaşlar düşünmeden mi hamile kaldı bizi bir aydınlatırlarsa çok iyi olur. Çünkü ben kafamdan atamıyorum.
Canım bende dün adet oldum maalesef.@PolisHanimmelekanesi @Tugbaaacmil95 kızlar sizlerde ne var ne yok
![]()
Canım baksana bu da bugünki, sanki dünkü test silikleşti ya tam pik gibi değil mi sankiSen hayıtta içiyodun değil mi ? Ben bi dönem araştırırken denge gelmiştim birkaç kişiye senin gibi erken regl olan. Ondan mı oldu acabaSoğan kürü bana aynı etkiyi yapmıştı...
Kuzum t ne taraf anlayamadım ben ? Eğer sol tarafsa pike çok yakın yarın pik olur muhtemelen canım. Eğer sağ tarafa pik rengi açılana kadar teste devam ama bugünle birlikte 4 gün ilişki olsun. Sonu da bebiş olsun inşallah![]()
Bu da dünkü testCanım baksana bu da bugünki, sanki dünkü test silikleşti ya tam pik gibi değil mi sanki
sanki dün pik olmuş gibi canımBu da dünkü test
Adetin düzenliyse yapabilirsin test canım sonucta gecikmen var insallah gebelik vardırKızlar adetim 3 gün geçti 10 gündür göğüslerinim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarım ağrıyor ama bir türlü adet olmadım test yapmaya korkuyorum sizce ne kadar beklemeliyim ? Hiç adetim gecikmezdi sadece geçen ay gecikti onda da progestron ilaç kullanmıştım bıraktım adet oldum
Canım yazdıkların hamilelik belirtisi de, adet belirtisi de olarak söyleniyor. Yumurtlama testi yaptın mı?Kızlar adetim 3 gün geçti 10 gündür göğüslerinim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarım ağrıyor ama bir türlü adet olmadım test yapmaya korkuyorum sizce ne kadar beklemeliyim ? Hiç adetim gecikmezdi sadece geçen ay gecikti onda da progestron ilaç kullanmıştım bıraktım adet oldum
Ahhh inşallah canım yumurtlama günlerimi doktor söylemişti o günleri değerlendirdik aslımda hep erken adet olurum hiç gecikmezdi ama o negatifi görüp üzülmek de istemiyorum daha ne kadar beklemeliyim onu da bilmiyorumCanım yazdıkların hamilelik belirtisi de, adet belirtisi de olarak söyleniyor. Yumurtlama testi yaptın mı?
Adetin 3 gün gecikmiş aslında test yapabilirsin.
İnşallah hamilesindir![]()
İnşallahhh canım benim rahim T şeklindeymiş ameliyat olacaktım aslında hiç umudum yoktuAdetin düzenliyse yapabilirsin test canım sonucta gecikmen var insallah gebelik vardır![]()