- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
Bir hafta yada 5 gün emin olamıyorum her ay farklıBiliyorum canım gercekten cok zor. Ama ümitsizliğe düşme bizde anne olcaz elbet. Regline kaç gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta yada 5 gün emin olamıyorum her ay farklıBiliyorum canım gercekten cok zor. Ama ümitsizliğe düşme bizde anne olcaz elbet. Regline kaç gün var
İnşallah cok hycanlıyızOoo neler konuşulmuş herkes iyidir umarım benim bata son 6 gün ama bugün feci belim ağrıdı hayırlısıyla sevinçli haberler alırsınız inşallah
Beklemekten başka çaremiz yok kuzumBir hafta yada 5 gün emin olamıyorum her ay farklı
İnşallah vardır Rabbim biliyor çok istiyorum herkes gibi inşallah hepimize nasip etsin Rabbim bu mübarek aydaCanım benim ilk gebelikte oldu yumurtlama günümde wc de anlık pembe kan geldi korkup annemi aramıştım yanında tanıdıklar da duymuş ve direk hepsi kesin hamile kalacak demişler ve 15 gün sonra hcg 1700 çıkmıştı tabi sonu hüsran oldu. İnşaAllah bebek vardır olablir yani![]()
Psikolojik belirtilerden nefret ediyorummm. Belirti görsej acaba psikolojik mi demekten kendimizi alamıyoruzBugün bor dışarı çıkıp alışveriş yapio geri geldim dışarıda ilk defa belimi tuttum psikolojik hamile olanlar arasindayim
Kızlar vajina da batma hissi yaşayan var mı?
Ben de odada ağlıyordum geldi gördü öyle ben zaten hiç kimsenin yaninda ağlamayı sevmemBen eşimin yanında ağlamıyom ya gizli gizli ağlıyom![]()
Evet çünkü aklımız ona odaklıPsikolojik belirtilerden nefret ediyorummm. Belirti görsej acaba psikolojik mi demekten kendimizi alamıyoruz![]()
Banada oluyo,hamilelikle ilgisi var mı diye googledan bakcaktım önce buraya sorim dedimBen ara ara yaşıyorum ya. Ve dediğin gibi bunuda psikolojik mi acaba diyorum![]()
Umarım mutluluktan ağlarız artıkBen de odada ağlıyordum geldi gördü öyle ben zaten hiç kimsenin yaninda ağlamayı sevmem
Bi bebemiz olsa da az rahat etsek beeEvet çünkü aklımız ona odaklı![]()
Gerçekten miiiiHamilelik belirtisi canım
AminnnnnUmarım mutluluktan ağlarız artık![]()
İnşallah ya. Kelimelerin kifayetsiz kaldıgı yerdeyim artıkk. Böyle güzel bi ayda güzel haberler alır sevincimizi yasarız inşallahAz kaldı canım bekleyelim. İnş güzel haberler alırız da ağlaşırız birlikte :)))
Insallahhİnşallah ya. Kelimelerin kifayetsiz kaldıgı yerdeyim artıkk. Böyle güzel bi ayda güzel haberler alır sevincimizi yasarız inşallah![]()