Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay yumurtalama gününde korunmayı bırakmıştım gögüslerim şişti kabarcık vs çıktı dedim kesin hamileyim ama yok tabi 😄🤣 sanırım çoğu psikolojik
Ama benim ilk kez bu kadar kasindirdi ve kasidigimda aci ve yanma oluyo insallah vardir hep bu umidle duruyorum yapacak baska bisey yokk

Geçen ay yumurtalama gününde korunmayı bırakmıştım gögüslerim şişti kabarcık vs çıktı dedim kesin hamileyim ama yok tabi 😄🤣 sanırım çoğu psikolojik
Benimde ğöğüslerim çok şişti kocaman oldular ama bende regl mi hamilelik mi emin olamiyorumm

• Beğen
Reactions: mnt
Neden olmasın onu yapabilirler emziremezler ama :KK70:
ben kayinvalideme daha hamilelik yokken demistim madem torun istiyorsunuz olunca geleceksiniz altini siz degistireceksiniz diye🤣

Ne zamandır deniyosun ilk gebelik mi olcak:KK51:
benim 2017 doğumlu bir kızım var.bir bebeğimide ocak ayında kaybettim 4aylıktı suyu bittiği için erken doğdu.kürtaj loğusalık falan derken mart nisan bu aralar uğraştım ama adet olamadım en son testim negatif çıktı adet söktürücü aldım adet oldum şimdi mayıs ayını kürlerle beraber değerlendirmek istiyorum hadi bismillah :)

ben kayinvalideme daha hamilelik yokken demistim madem torun istiyorsunuz olunca geleceksiniz altini siz degistireceksiniz diye🤣
bir anne olarak diyorum ki evladın olunca onu kimseyle hiçbir konuda paylaşamıyorsun kakaksını yapınca gaz çıkarınca sevindiğin anlar bile oluyor :)

benim 2017 doğumlu bir kızım var.bir bebeğimide ocak ayında kaybettim 4aylıktı suyu bittiği için erken doğdu.kürtaj loğusalık falan derken mart nisan bu aralar uğraştım ama adet olamadım en son testim negatif çıktı adet söktürücü aldım adet oldum şimdi mayıs ayını kürlerle beraber değerlendirmek istiyorum hadi bismillah :)
İnşallah kızına kardeş gelir :KK36:

Back
X