- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.988
- 83
İnşaaalllaahhh canım orucumu bırakmadım rabbim müjdemizi tez vakitte versin inşallahHic belli olmaz canim umudunun olmadığı bir anda gelir diyorlar seninki de öyle olmustur insallah bebisin gelmistir![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaaalllaahhh canım orucumu bırakmadım rabbim müjdemizi tez vakitte versin inşallahHic belli olmaz canim umudunun olmadığı bir anda gelir diyorlar seninki de öyle olmustur insallah bebisin gelmistir![]()
![]()
hahah kıyamaaam. Kuzum merak etme dogunca hemen benimsersin analık duygusuoff ben bebegin altini degistirecegimi dusundukce fena oluyorum. Dogar dogmaz tuvaletini soyleseler keske![]()
Güzel yürekliiim Allah razı olsun inşallahİnşallah rüyan cikicak goruceksin o günleri de canım![]()
teşekkür ederim :)Hoşgeldin canım ekledim![]()
Ne zamandır deniyosun ilk gebelik mi olcakteşekkür ederim :)
Ama benim ilk kez bu kadar kasindirdi ve kasidigimda aci ve yanma oluyo insallah vardir hep bu umidle duruyorum yapacak baska bisey yokkGeçen ay yumurtalama gününde korunmayı bırakmıştım gögüslerim şişti kabarcık vs çıktı dedim kesin hamileyim ama yok tabisanırım çoğu psikolojik
Baya gec yapmisin abla nasil dayana bildinCanım o testi pazartesi günü yaptım adetim 11 Mart benim 16 gün geçince yaptım böyle oldu
babalik duygusu olsun o dahahah kıyamaaam. Kuzum merak etme dogunca hemen benimsersin analık duygusu![]()
Neden olmasın onu yapabilirler emziremezler amababalik duygusu olsun o da![]()
Benimde ğöğüslerim çok şişti kocaman oldular ama bende regl mi hamilelik mi emin olamiyorummGeçen ay yumurtalama gününde korunmayı bırakmıştım gögüslerim şişti kabarcık vs çıktı dedim kesin hamileyim ama yok tabisanırım çoğu psikolojik
ben kayinvalideme daha hamilelik yokken demistim madem torun istiyorsunuz olunca geleceksiniz altini siz degistireceksiniz diyeNeden olmasın onu yapabilirler emziremezler ama![]()
Ooo babanneler bayılır bakmayaben kayinvalideme daha hamilelik yokken demistim madem torun istiyorsunuz olunca geleceksiniz altini siz degistireceksiniz diye![]()
Bekledigin anda gelmiyo tam umidleniyorsun bi bakmisin gelmis bu ayki hallerde obur aya ertenlendi umarim oyle olmaz insallah hamişsindirOldu canım adetim 3 gün geçti bir de adet sancısı çekiyorum tam oldum olacam diye hissediyorum ama gelen giden yok
benim 2017 doğumlu bir kızım var.bir bebeğimide ocak ayında kaybettim 4aylıktı suyu bittiği için erken doğdu.kürtaj loğusalık falan derken mart nisan bu aralar uğraştım ama adet olamadım en son testim negatif çıktı adet söktürücü aldım adet oldum şimdi mayıs ayını kürlerle beraber değerlendirmek istiyorum hadi bismillah :)Ne zamandır deniyosun ilk gebelik mi olcak![]()
cok da bakmasin sadece altini degistirsin kiskanirim benOoo babanneler bayılır bakmaya![]()
bir anne olarak diyorum ki evladın olunca onu kimseyle hiçbir konuda paylaşamıyorsun kakaksını yapınca gaz çıkarınca sevindiğin anlar bile oluyor :)ben kayinvalideme daha hamilelik yokken demistim madem torun istiyorsunuz olunca geleceksiniz altini siz degistireceksiniz diye![]()
İnşallah kızına kardeş gelirbenim 2017 doğumlu bir kızım var.bir bebeğimide ocak ayında kaybettim 4aylıktı suyu bittiği için erken doğdu.kürtaj loğusalık falan derken mart nisan bu aralar uğraştım ama adet olamadım en son testim negatif çıktı adet söktürücü aldım adet oldum şimdi mayıs ayını kürlerle beraber değerlendirmek istiyorum hadi bismillah :)
güçlü bir belirti :) hadi inşallahBenimde ğöğüslerim çok şişti kocaman oldular ama bende regl mi hamilelik mi emin olamiyorumm
Dikkat et fazla kaptırmacok da bakmasin sadece altini degistirsin kiskanirim ben![]()