- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.847
- 248
İnşallah gelmez reglAynen canim ya bende sadece asiri yemek yeme var resmen doymuyorum birde gogus hassasiyeti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gelmez reglAynen canim ya bende sadece asiri yemek yeme var resmen doymuyorum birde gogus hassasiyeti
Amin canim hep beraber o guzel haberi alirizİnşallah gelmez regl![]()
Bugün ben 10. Güne geçtim şuan da durdu kasık ağrım.sadece arada batma oluyor sağ alt kasik bakalım.insallah sağlıklı bir gebelik olmuştur. Rabbim nasip eder bize ve isteyen tüm eşlere inşallahSenin baya belirtin varmış canım benim az önce ilk defa kasıklarım sancıdı yemek yaparken ilk hamileliğimdeki gibi onun dışında bişi yokbu arada benim de bugün 9. Gün yumurtlama
Regl geldi malesef bu ayda canımBekle bakalım canımm. Yine yaparsın eğer regl gelmezse
ya bende meraklandım şimdi
Üzülme sakın kuzumRegl geldi malesef bu ayda canım![]()
Keşke hamile miyiz değil miyiz onu gösterse☺Değişik yüzügün hareketlerine bakıyorsun heyecanlı, saç teline geçirip yapmıstı yuzugumu
iyi akşamlar canım. Bazen değişebiliyor. Öyle olmuş olabilir mi. Benim de zamanında olmuyo 2 aydırKizlar selam iyi akşamlar, benim bu ay yumurtlama saçmaladı iyice normalde dongum 28 29 falan, 14 15. Günlerde yumurtlama görürdüm bugün 19 hala yok test yapmaktan sıkıldımgeçen ay 12.gunde olmusdu ondan mı gecikdi ne oldu anlamıyorum.ama hiç bu kadar uzamisdi.yumurtlamadan sonra ateşim yükselmeye başlar akıntım geçerdi akıntım da var ateşte düşük ama testler hep negatif delircem valla
Yeni bat ne kuzumKısmet napalım canm bidahaki aya inşallah![]()
Evet değişebiliyor doğru benimde yanindiyorumya 14 15 olurdu geçen ay 12 de oldu erken olurdu geç olmazdı hiç o yüzden kafama takıldı canim.iyi akşamlar canım. Bazen değişebiliyor. Öyle olmuş olabilir mi. Benim de zamanında olmuyo 2 aydır
İnşallah canım tek umudum o benimde inşallah nasip olurHayırlı olsun canım kimyasaldan sonra normal gebelik şansı yüksek diyorlar değerlendir sen
regle yakın yumurtlayanlar da var kuzum öyle olcak belki senindeEvet değişebiliyor doğru benimde yanindiyorumya 14 15 olurdu geçen ay 12 de oldu erken olurdu geç olmazdı hiç o yüzden kafama takıldı canim.
Bilmiyorum canım belkide 6 aydır falan yapıyorum test ilk defa oluyor boyle.ondan biraz şaşırdım.yada olmayacak bu ay bazen olmayabiliyor diyorlar,öylede olabilir demi.regle yakın yumurtlayanlar da var kuzum öyle olcak belki seninde
Benim bu akşam kasık sancıları başladı ve belim bacağıma çok kötü bi ağrı iniyorBugün ben 10. Güne geçtim şuan da durdu kasık ağrım.sadece arada batma oluyor sağ alt kasik bakalım.insallah sağlıklı bir gebelik olmuştur. Rabbim nasip eder bize ve isteyen tüm eşlere inşallah
Hahshshsh güzel şeyler hissediyorum çocuğumm yürüdüğün yolda devam etmeni salık veriyorumNe hissedion bnm hakkimda ermis hanim guz seyler sole mum fln yakayimmiolemi oluodu gi
Bak o zaman yapabilirim ben de hahahahKeşke hamile miyiz değil miyiz onu gösterse![]()
Bilmşyorum ki canım onuBilmiyorum canım belkide 6 aydır falan yapıyorum test ilk defa oluyor boyle.ondan biraz şaşırdım.yada olmayacak bu ay bazen olmayabiliyor diyorlar,öylede olabilir demi.