Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kıyamam ya ne zor bi durum ne zor annelik hepp bi kaygı hep bi endişe korku ama aynı zmaanda da cok güzelmiş bizde tadalım inşallah🤲🏼
İnşallah kuzum ya, ve ileri yaş gebelik geçirmiş butun riskleri göze almıs, oyle de olunca kahrolmus, çok kıymetlıyımdır ama 🙈❤️ inşallah bize de nasip eder rabbim bu duyguyu

Annem her anlattığında ağlar, gobek kordonu boynuma dolanmıs bogazımı sıkmıs, ağlamamısım, öldüm sanmıs kahrolmus o 1 2 dk içinde
Merhaba canım. Ben de çok zor doğmuşum, öldü diye masaya koymuşlar. Bir iki dakika sonra ses çıkarmaya başlamışım.

Ikiside tup bebek ikinci bebegim vefat etti 3ay once 1kez dogal yolla hamile kaldim o yuzden belki olur diyorum
Ikiz kızlarınız sanırım Allah bagislasin onlara uzun ömürler versin. Kuzenimin tüp bebek ucuzleri var 11 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi iki kız iki oğlu var inşallah sana da güzel bir sürpriz daha olur. Peki hiç vitamin takviyesi ya da kür falan bir şey yapmıyor musun

Kizlar bu gogus hassasiyeti bel agrisi falan acaba ne zaman baslar ki ? Herkeste olmuyo ama olanlarda ne zaman basliyo
Adet tarihine yakın belki 1 hafta kala ya da 5 gün kala falan benim ikisinde de öyle oldu

Ben gaz ve kasık ağrısından çıldırıyorum adeta zaman zaman. Pazartesi keseyi görmeye gidcz inşllh. Sen nasılsın varmı belirti gelişme test?
Çıldırma sakııın dayan kuzum. İnan o gaz ve kasık ağrılarını çekelim yeterki diyecek bi cok insan var :KK200: iyyim cok sukur canım ayriyetten bi belirtim yok inşallah bende aranıza katılırım

Çıldırma sakııın dayan kuzum. İnan o gaz ve kasık ağrılarını çekelim yeterki diyecek bi cok insan var :KK200: iyyim cok sukur canım ayriyetten bi belirtim yok inşallah bende aranıza katılırım
Kesinlikle öyle rabbim herkese nasip etisn hamile kalıp gaz ağrısı çekmeyi 😀🙏🤩 ay yapsana test kız inş katılırsın aramıza.

Kesinlikle öyle rabbim herkese nasip etisn hamile kalıp gaz ağrısı çekmeyi 😀🙏🤩 ay yapsana test kız inş katılırsın aramıza.
Keseyide gör kalp atısını da duy inşallah :KK200: sağlıcakla büyüsün bebeğin. Reglm gecmeden yapmıcam canım. Cok bariz belirtim olsa yaparım da şuan yapmam. İnşallah katılırım bende hamileler kervanına:anneadayı:

Azze sence şuan erken gebelik testi yapsam mı midem ve başım çok fena☹️

Keseyide gör kalp atısını da duy inşallah :KK200: sağlıcakla büyüsün bebeğin. Reglm gecmeden yapmıcam canım. Cok bariz belirtim olsa yaparım da şuan yapmam. İnşallah katılırım bende hamileler kervanına:anneadayı:
İnşllh cnm güzel hanerlrrini bekliyoruz..

Back
X