- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.847
- 248
ay Rabbim korusunAnnem her anlattığında ağlar, gobek kordonu boynuma dolanmıs bogazımı sıkmıs, ağlamamısım, öldüm sanmıs kahrolmus o 1 2 dk içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay Rabbim korusunAnnem her anlattığında ağlar, gobek kordonu boynuma dolanmıs bogazımı sıkmıs, ağlamamısım, öldüm sanmıs kahrolmus o 1 2 dk içinde
Ayy kıyamam ya ne zor bi durum ne zor annelik hepp bi kaygı hep bi endişe korku ama aynı zmaanda da cok güzelmiş bizde tadalım inşallahAnnem her anlattığında ağlar, gobek kordonu boynuma dolanmıs bogazımı sıkmıs, ağlamamısım, öldüm sanmıs kahrolmus o 1 2 dk içinde
İnşallah kuzum ya, ve ileri yaş gebelik geçirmiş butun riskleri göze almıs, oyle de olunca kahrolmus, çok kıymetlıyımdır amaAyy kıyamam ya ne zor bi durum ne zor annelik hepp bi kaygı hep bi endişe korku ama aynı zmaanda da cok güzelmiş bizde tadalım inşallah❤
Merhaba canım. Ben de çok zor doğmuşum, öldü diye masaya koymuşlar. Bir iki dakika sonra ses çıkarmaya başlamışım.Annem her anlattığında ağlar, gobek kordonu boynuma dolanmıs bogazımı sıkmıs, ağlamamısım, öldüm sanmıs kahrolmus o 1 2 dk içinde
Mucize işte buMerhaba canım. Ben de çok zor doğmuşum, öldü diye masaya koymuşlar. Bir iki dakika sonra ses çıkarmaya başlamışım.
Rabbim bidaha yasatmasinYok canım. Ben düşük yaptım 2 ay oldu.
Amin canım. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsinRabbim bidaha yasatmasin
Ikiz kızlarınız sanırım Allah bagislasin onlara uzun ömürler versin. Kuzenimin tüp bebek ucuzleri var 11 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi iki kız iki oğlu var inşallah sana da güzel bir sürpriz daha olur. Peki hiç vitamin takviyesi ya da kür falan bir şey yapmıyor musunIkiside tup bebek ikinci bebegim vefat etti 3ay once 1kez dogal yolla hamile kaldim o yuzden belki olur diyorum
Adet tarihine yakın belki 1 hafta kala ya da 5 gün kala falan benim ikisinde de öyle olduKizlar bu gogus hassasiyeti bel agrisi falan acaba ne zaman baslar ki ? Herkeste olmuyo ama olanlarda ne zaman basliyo
Aynen canım bende insAllah daha fazla gecikir testte görürüz inşallah çift çizgiyiÇıkmadı ya bugün yaptım ama adetim geciksin birdaha yapıcam
Çıldırma sakııın dayan kuzum. İnan o gaz ve kasık ağrılarını çekelim yeterki diyecek bi cok insan varBen gaz ve kasık ağrısından çıldırıyorum adeta zaman zaman. Pazartesi keseyi görmeye gidcz inşllh. Sen nasılsın varmı belirti gelişme test?
Kesinlikle öyle rabbim herkese nasip etisn hamile kalıp gaz ağrısı çekmeyiÇıldırma sakııın dayan kuzum. İnan o gaz ve kasık ağrılarını çekelim yeterki diyecek bi cok insan variyyim cok sukur canım ayriyetten bi belirtim yok inşallah bende aranıza katılırım
Keseyide gör kalp atısını da duy inşallahKesinlikle öyle rabbim herkese nasip etisn hamile kalıp gaz ağrısı çekmeyiay yapsana test kız inş katılırsın aramıza.
Azze sence şuan erken gebelik testi yapsam mı midem ve başım çok fenaÇıldırma sakııın dayan kuzum. İnan o gaz ve kasık ağrılarını çekelim yeterki diyecek bi cok insan variyyim cok sukur canım ayriyetten bi belirtim yok inşallah bende aranıza katılırım
Reglin ne zamandı canımAzze sence şuan erken gebelik testi yapsam mı midem ve başım çok fena☹
Seninle aynı 4 mayısReglin ne zamandı canım
İnşllh cnm güzel hanerlrrini bekliyoruz..Keseyide gör kalp atısını da duy inşallahsağlıcakla büyüsün bebeğin. Reglm gecmeden yapmıcam canım. Cok bariz belirtim olsa yaparım da şuan yapmam. İnşallah katılırım bende hamileler kervanına
![]()
Yarın yapcaksın sanırım 3 gün kalmış oluyo. Erken gebelik testinde çıkar benceSeninle aynı 4 mayıs
Yaparsam haber vereceğim cesaretim zerre kdar yokYarın yapcaksın sanırım 3 gün kalmış oluyo. Erken gebelik testinde çıkar bence![]()
![]()
![]()