Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya asıl önemi olan çatlama deniyor ya benim yumurtlama iki gün sürüyor ya sperm yaşamazsa tek ilişki ile diye ondan amaaaaan ne zor işler yahu 😁😂
Sağlıklı sperm yaşar diyolar ama sağlıklı sağlıksız mı bilemiyoruz kii. Benim eşim sigara kullanıyo mesala

Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç 😊😊
Tebrikler canım inşaallah sağlıklı kucağına da alırsın😊 Allah'ım inşaallah mayistada biz atarız şöyle fotoğraflar aminn 🤲🏻

Hatta 3 gece önce kuruma çizgisi gordum de buraya attım ıkı gece önce de sizce cokmu erken yaptım diye sordum 🥳🥳🥳 erken olduğunu biliyordum varsa belki erken ogrenırım dedim ama belkı de var ama çıkmadı gdxıkme olmadı diye bakalm Hayırlısı Allah tan ☘️☘️ Siz ne alemdesinşz

Hatta 3 gece önce kuruma çizgisi gordum de buraya attım ıkı gece önce de sizce cokmu erken yaptım diye sordum 🥳🥳🥳 erken olduğunu biliyordum varsa belki erken ogrenırım dedim ama belkı de var ama çıkmadı gdxıkme olmadı diye bakalm Hayırlısı Allah tan ☘☘ Siz ne alemdesinşz
İnsallah reglin değil bebisin gelcek kuzuum.
benmde 4 mayıs zaman yaklastıkca heycan basıyo. Böyle gebelik haberleri aldıkca da mutlu oluyorum:dondurma:

Catlatma iğnesinib etkisiyle pozitifde cıkabilir bel ki bi iki gün sonra yapsana:KK36:
9. 10. Ve 11.günler idrar testi yapmıştım. 9.gün slik çıkmıştı. Sonraki günler negatif çıktı. Etkisi geçmiştir sanırım canım ya. Pazartes tekrarlycm testi bakalım hayırlısı☺️

Arada gidip geliyp galiba gecen gece de benim gitti sağ göğsümde bu sabah baktım yine aynı:KK70: ama akıntım gitti bu sefer de...
Ben de ne akıntı ne göğüs hassasiyeti hiçbiri yok deliricem 🤦🏻‍♀️ Arada bir karın ağrım oluyor o kadar

9. 10. Ve 11.günler idrar testi yapmıştım. 9.gün slik çıkmıştı. Sonraki günler negatif çıktı. Etkisi geçmiştir sanırım canım ya. Pazartes tekrarlycm testi bakalım hayırlısı☺
Aynen kuzum tekrarla o zaman. İnşallah vardır belirtilerde var ama :dua:

İnsallah reglin değil bebisin gelcek kuzuum.
benmde 4 mayıs zaman yaklastıkca heycan basıyo. Böyle gebelik haberleri aldıkca da mutlu oluyorum:dondurma:
Ya aslında benım regl ne zaman olacağım da belli değil her ay değişiyor ama sat 4 Nisa’n diye öle yazdırdım belkıde yarın değil 2 5 gün sonra olur böle gecıkme olunca hep umutlanıyorum düzensizlikte cok kötü bişey 😒😒

Ben de ne akıntı ne göğüs hassasiyeti hiçbiri yok deliricem 🤦🏻‍♀️ Arada bir karın ağrım oluyor o kadar
Bende de kasık ağrısı felan yok. Kasık agrısı mutlaka olmalı mı ya bilmiyorummm. Yeni hamilemiz ama belirti yoktu adet belirtileri vardı diyo. Biz fazla mı anlam yüklyoruz acabao_O

Ya aslında benım regl ne zaman olacağım da belli değil her ay değişiyor ama sat 4 Nisa’n diye öle yazdırdım belkıde yarın değil 2 5 gün sonra olur böle gecıkme olunca hep umutlanıyorum düzensizlikte cok kötü bişey 😒😒
Düzensiz mi canım. O zaman acele etmemek gerek. Biraz daha beklenmeli

Bende de kasık ağrısı felan yok. Kasık agrısı mutlaka olmalı mı ya bilmiyorummm. Yeni hamilemiz ama belirti yoktu adet belirtileri vardı diyo. Biz fazla mı anlam yüklyoruz acabao_O
Ne bileyim canım ya bir gün umutlanıp öbür gün hiç belirtim yok ama diyorum.
benim normalde hep olurdu göğüs hassasiyeti de şimdi yok belki de erkendir ama normal bat 8 mayıs

Ne bileyim canım ya bir gün umutlanıp öbür gün hiç belirtim yok ama diyorum.
benim normalde hep olurdu göğüs hassasiyeti de şimdi yok belki de erkendir ama normal bat 8 mayıs
Daha var canım acele etme. İnşallah gelmez regl. Yani genelde herkes adet belirtileriyle aynı diyo. Çünkü göğüs şişmesi de adet belirtisi

Kızlar ya benim göğüslerim acayip yumuşadı hiç böyle olmazdı bel.agrimda var

Back
X