Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr demin 1 aylik evli arkadasimin hamile oldugunu oğrendim 😕 bu nasil bir seydir anlamadim 😔

Boşver üzülme canım, bende çok kafaya takıyorum ama stresten başka bişey yapmıyor. Herkesin de zamanı farklı işte
Bizimde zamanı gelince olacak inş

Senin bahsettiğin yer rahim ağzı ile yumurta kanalları girişi canım o kısım afedersin korunma bıraktığınız için eşin içine boşaldığı için olabilecek ağrılar. Kanalda ilerleme ya da rahim de biriken sperm kaynaklı vb gibi sebepler ile ağrı olabiliyor
Bende de var o yüzden mi acaba reglim bittiğinden beri bi sancı var anlam veremedim

Kızlar akşama ya da yarın a yumurtlamış olurum bu akşam değerlendireyim mi yoksa yarın mı başlayım değerlendirmeye siz ne dersiniz ?

Eklentiler

• DSC_0171.webp
    DSC_0171.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç 😊😊

Eklentiler

• 065B9E54-8DA5-48A4-82F3-1DF366E95F86.webp
    065B9E54-8DA5-48A4-82F3-1DF366E95F86.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 07B98C1F-943B-49AE-840F-C4D1E558A85E.webp
    07B98C1F-943B-49AE-840F-C4D1E558A85E.webp
    60 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar maalesef simdi regli oldum..belirtiler falan filan hep psikolojikmis demekki..kendimi cok kaptirmisim gulsemmi aglasammi bilemedim..artik hormonlarim degismis demekki..acikcasi cok üzuldum ne soylesem bilemiyorum.esim yillarca istemedi 3.cocugu ilk defa ikna etmistim maalesef olmadi..😔
Cok istediğimiz için artık psikolojik olarak belirti gösteriyoruz. Üzülme tekrar denersiniz. Bak 2 tane evladın var zaten hiç olmasaydı ya. O zaman daha kötü. Umutları yitirmeden denemeye devam. İnşallah olcak :KK200:

Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç 😊😊
yaaa inanmıyorum :KK36: hayırlı olsun gözün aydın canımm. Regline kaç gün vardı?

Ya kızlar acayip sakar oldum ben evde bişey kalmadı. Çay bardağımın 5 tanesini kırdım. 5 tane tabak kırdım. Sabunluğu kırdım. Sehpanın yanından geçerken eşimin suyunu devirdim fıendkslslsld Allahım neden böyle oldum ben sanırım 50 gün karantinada kalmanın sonuçları 🤦‍♀️😁
Maşallah nasıl becerdin bu kadar :halay:

Maşallah canım gebelik var görünüyor, Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin :dua: :anneadayı: bizlere de dua et olur mu canım

Kızlar akşama ya da yarın a yumurtlamış olurum bu akşam değerlendireyim mi yoksa yarın mı başlayım değerlendirmeye siz ne dersiniz ?
Bence akşam tekrar yapın pik olmuşsa değerlendirin. Eğer olmamışsa yarın değerlendirin. Çünkü 2 gün üstüste yapınca sperm kalitesi düşüyor diyorlar.

Hayırlı olsun🙏Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Belirtiniz var mıydı?

Back
X