- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateş ölçerle canım koltukaltından, yumurtlamadan sonra yükselir ateş, adete bir iki gün kala düşer, düşerse gebelik yoktur, yani bende bu ay yok, olursa çooookk büyük şans denecek bi durum yaniAteşinizi nasıl ölçüyorsunuz![]()
Elimde ne ovi kaldı ne hgc anca Pazartesi uapcam hem gecikmiş te olurum daha iyi olurHer kadının değişiyo açıkçası yaa. İnan test yapmadan bilemiyosunuz. Bi test yapma şansınız var mı. Benim bata 5 gün varken çıktı yani.
Yaa ben de deneyeyim bunu o zaman, teşekkür ederimAteş ölçerle canım koltukaltından, yumurtlamadan sonra yükselir ateş, adete bir iki gün kala düşer, düşerse gebelik yoktur, yani bende bu ay yok, olursa çooookk büyük şans denecek bi durum yani![]()
Geldi
Canım bazı kadınlar hamile olduğunu hissediyormuş seninki de öyledir insallah. Benim o kadar yalancı belirtileri yaşamama rağmen hiç hamile gibi hissetmedim adet olacağım diye hep bi bekliyodum.
O zaman bekleyip görücez hiç belirti aramaya gerek yok herkeste o kadar başka kiHannereyyan benımde hep öle şişer acırdı dokunamazdım bile ama geçen ay olmadı Heralde olmucam dedim adet oldum supriz olarak geldi
![]()
Bir bakmışsın adet hiç gelmiyor Bebek gelmişO zaman bekleyip görücez hiç belirti aramaya gerek yok herkeste o kadar başka ki![]()
ben üç gün test yaptım hep negatif bugün yapmadım yarın benimki gelecek büyük ihtimal yapmam artık, yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım çok oldu ama adete 3 gün kala ağrılar gitti hiç belirti yok, umutlar önümüzdeki aya kaldı
Kuzum senim belirtilerin varmıydı?
Belli olmaz canım regl kanı görene kadar umut varben üç gün test yaptım hep negatif bugün yapmadım yarın benimki gelecek büyük ihtimal yapmam artık, yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım çok oldu ama adete 3 gün kala ağrılar gitti hiç belirti yok, umutlar önümüzdeki aya kaldı![]()
İnşallah vardır canım senin olursa kendimin olmuş kadar sevinicem gerçektenSaol canım inşDiğer zamanlarda bende öyleydim de bu ay böyle hissediyorum bakalım :)
Yaaa inşallahh çok istiyorum çoookBir bakmışsın adet hiç gelmiyor Bebek gelmiş![]()
Bence bu akşam başla canımKızlar akşama ya da yarın a yumurtlamış olurum bu akşam değerlendireyim mi yoksa yarın mı başlayım değerlendirmeye siz ne dersiniz ?
Canım benim ya hayırlı olsun inşallahKızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç![]()
Yumurtlamam iki gün sürüyor ya canım bugün erken olmaz mı diye düşündüm çok üst üste olacak o zaman diye kararsız kaldımBence bu akşam başla canım
Evet kuzum öyleymiş. Eşime demiştim bunu. Oda bana hem sigara içip hem de bir sürü cocugu olanları sayıyoAzze benim eşim de sigara kullanıyor canım çok etkiliyor diyorlar spermi ama bilemiyoruz tabi