Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hannereyyan Hannereyyan benımde hep öle şişer acırdı dokunamazdım bile ama geçen ay olmadı Heralde olmucam dedim adet oldum supriz olarak geldi 😀

Ateşinizi nasıl ölçüyorsunuz 🤔
Ateş ölçerle canım koltukaltından, yumurtlamadan sonra yükselir ateş, adete bir iki gün kala düşer, düşerse gebelik yoktur, yani bende bu ay yok, olursa çooookk büyük şans denecek bi durum yani :(

Her kadının değişiyo açıkçası yaa. İnan test yapmadan bilemiyosunuz. Bi test yapma şansınız var mı. Benim bata 5 gün varken çıktı yani.
Elimde ne ovi kaldı ne hgc anca Pazartesi uapcam hem gecikmiş te olurum daha iyi olur

Ateş ölçerle canım koltukaltından, yumurtlamadan sonra yükselir ateş, adete bir iki gün kala düşer, düşerse gebelik yoktur, yani bende bu ay yok, olursa çooookk büyük şans denecek bi durum yani :KK43:
Yaa ben de deneyeyim bunu o zaman, teşekkür ederim 🙏🏻 Umarım sizin vardır ama

Canım bazı kadınlar hamile olduğunu hissediyormuş seninki de öyledir insallah :dua:. Benim o kadar yalancı belirtileri yaşamama rağmen hiç hamile gibi hissetmedim adet olacağım diye hep bi bekliyodum.

Saol canım inş 🤲💕 Diğer zamanlarda bende öyleydim de bu ay böyle hissediyorum bakalım :)

ben üç gün test yaptım hep negatif bugün yapmadım yarın benimki gelecek büyük ihtimal yapmam artık, yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım çok oldu ama adete 3 gün kala ağrılar gitti hiç belirti yok, umutlar önümüzdeki aya kaldı :KK51:
Belli olmaz canım regl kanı görene kadar umut var

Back
X