- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.847
- 248
Keşke istediğimiz ilk ay olsa29 mayıs sanırım hemen olmayacak kendimi buna alıştırmalıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke istediğimiz ilk ay olsa29 mayıs sanırım hemen olmayacak kendimi buna alıştırmalıyım
Benimde hiç ucları acımazdı benimde o yüzden umudum var bakalım nasippdaha önce hep gögüslerim acırdı, ucu acımıyordu yada ben hiç denk gelmedim, bugun dusta farkettim, biraz şişkinliğim var ama baş agrısıda var, genelde adet olurken basım agırır, umutlanmıyorum o yuzden :)
Amin inşallah kuzumrabbim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine isteyen herkeslere sağlıklı tospik tospik kızancıklar versin inşallah![]()
Tek ilişkiyle olması ne güzel ya. Peki umudun var mıydı?rabbim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine isteyen herkeslere sağlıklı tospik tospik kızancıklar versin inşallah![]()
Ne kadar zmaandan sonra cikti ikinci cizgi hemen cikti miAy belirti yok desem yeri. Kramp giriyodu habire kasıklarıma ama adet belirtisi zaten o. Göğüslerim fazla hassastı ama o da adet belirtisibir tek göğüslerimin gözle görülür biçimde baya baya büyümesi gebelik belirtim benim. Hiç lekelenme falan da yaşamadım. Öyle düz ara ovülasyon testi koyu gösterince gittim test yaptım iki çizgi çıktı
![]()
Kızlar benimde eşim içiyorr ve bende içiyorumEvet kuzum öyleymiş. Eşime demiştim bunu. Oda bana hem sigara içip hem de bir sürü cocugu olanları sayıyo![]()
Tek ilişkiyle olması ne güzel ya. Peki umudun var mıydı?
Ne kadar zmaandan sonra cikti ikinci cizgi hemen cikti mi
Himm anladim ne guzel ne mutlu sana abla darisi bize insallahhiç umudum yoktu yalan yok. Çatlama günü benim herifle atıştık zaten. İlişki yaşıycakhalimiz yoktu. Aha dedim bu ay da boşa geçti ama öyle değilmiş meğerse.
Teste damlayı damlattım yaklaşık 2,5-3 dakika içerisinde bu haldeydi tatlım.
azalt kuzum hamile olunca bırakman gerekcek hem o zaman zor olmaz senin için.Kızlar benimde eşim içiyorr ve bende içiyorumGerçi azalttım yine yarı yarıya daha da azaltıcam inşallah. Zarsrı cok büyük biliyorum ama sonra senin eşin gibi bende içip birsürü çocugu olanları düşünüyorum
tabiki bırakmak temennim inşallahhta bir an önce bıraıcam
İlk denemeniz miydi? Bir de kür ya da herhangi birşey denediniz mi? Kusura bakmayın çok soru sordum galibahiç umudum yoktu yalan yok. Çatlama günü benim herifle atıştık zaten. İlişki yaşıycakhalimiz yoktu. Aha dedim bu ay da boşa geçti ama öyle değilmiş meğerse.
Tam olmıcak dedin oldu demekkihiç umudum yoktu yalan yok. Çatlama günü benim herifle atıştık zaten. İlişki yaşıycakhalimiz yoktu. Aha dedim bu ay da boşa geçti ama öyle değilmiş meğerse.
Ben sabırsızlanıyorum hemen gelse vakit keşke.Benim de 16 Mayıs. Bu haftayı bir gün durup bir gün değerlendirmemiz gerektiğini söyledi doktorum.
Ben düşük yapmadım ama kardeşim yaptı. Genetik bir rahatsızlık çıktı onun sebepleri araştırılınca ve onun sonucunda da pıhtı atma durumu olabiliyormuş. Genetik olduğu için aynı testi ben de yaptırdım bende de çıktı. Ama kardeşim şuan hamile her gün iğne kullanıyor çok şükür şimdilik bir problem yok. Ben de şu an ecopirin kullanıyorum ve hamile kalırsam iğneye başlayacağım. Ertelemeyi düşünmüyorum ben çünkü zaten isteyince hemen olmuyor.Selam kızlar. Düşük yapıp pıhtılaşması olan ve bu korona günlerinde bebek düşünen var mı? Ben ilk bebeğimi şubatta düşürdüm. Korunma sürecim bitti ama pıhtılaşma çıktı riskli gebelik olacak koronadan dolayı korkuyorum deneyemiyorumbugün adet oldum acaba bu ay denesem mi bilmiyorum
Aynen öyle bak. Yok diyodum. Millet o kadar upraşıyo bi hafta 10 gün ilişkiye giriyo. Benim tek ilişkiyle mi olucak dedim ama oldu galibaTam olmıcak dedin oldu demekki![]()
Olsun da inşallah 15 gün de geçer.Ben sabırsızlanıyorum hemen gelse vakit keşke.
Daha 15 gün var
Çok haklısın hemen olmuyor ama doktoruma danıştım haziran temmuza kadar ertele demişti. Ama giden günden gidiyor içim acıyor. Hangi genlerde sorun vardı? Benim 4g/5g çıktı birde a1298c homozigot mutasyon var. Öncesinde de biley kullanmam gerek mi bilmiyorumBen düşük yapmadım ama kardeşim yaptı. Genetik bir rahatsızlık çıktı onun sebepleri araştırılınca ve onun sonucunda da pıhtı atma durumu olabiliyormuş. Genetik olduğu için aynı testi ben de yaptırdım bende de çıktı. Ama kardeşim şuan hamile her gün iğne kullanıyor çok şükür şimdilik bir problem yok. Ben de şu an ecopirin kullanıyorum ve hamile kalırsam iğneye başlayacağım. Ertelemeyi düşünmüyorum ben çünkü zaten isteyince hemen olmuyor.
Rabbim ol dedi ve oldu. Tadını cıkar canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip etsinAynen öyle bak. Yok diyodum. Millet o kadar upraşıyo bi hafta 10 gün ilişkiye giriyo. Benim tek ilişkiyle mi olucak dedim ama oldu galiba![]()
Ecopirin kullanmamız gerekiyor ömür boyu. Test sonucunu atıyorum baya karışık çünkü.Çok haklısın hemen olmuyor ama doktoruma danıştım haziran temmuza kadar ertele demişti. Ama giden günden gidiyor içim acıyor. Hangi genlerde sorun vardı? Benim 4g/5g çıktı birde a1298c homozigot mutasyon var. Öncesinde de biley kullanmam gerek mi bilmiyorum