Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha önce hep gögüslerim acırdı, ucu acımıyordu yada ben hiç denk gelmedim, bugun dusta farkettim, biraz şişkinliğim var ama baş agrısıda var, genelde adet olurken basım agırır, umutlanmıyorum o yuzden :)
Benimde hiç ucları acımazdı benimde o yüzden umudum var bakalım nasipp

Ay belirti yok desem yeri. Kramp giriyodu habire kasıklarıma ama adet belirtisi zaten o. Göğüslerim fazla hassastı ama o da adet belirtisi 😂 bir tek göğüslerimin gözle görülür biçimde baya baya büyümesi gebelik belirtim benim. Hiç lekelenme falan da yaşamadım. Öyle düz ara ovülasyon testi koyu gösterince gittim test yaptım iki çizgi çıktı 😊
Ne kadar zmaandan sonra cikti ikinci cizgi hemen cikti mi

Evet kuzum öyleymiş. Eşime demiştim bunu. Oda bana hem sigara içip hem de bir sürü cocugu olanları sayıyo :halay:
Kızlar benimde eşim içiyorr ve bende içiyorum🤦🏼‍♀️ Gerçi azalttım yine yarı yarıya daha da azaltıcam inşallah. Zarsrı cok büyük biliyorum ama sonra senin eşin gibi bende içip birsürü çocugu olanları düşünüyorum😁 tabiki bırakmak temennim inşallahhta bir an önce bıraıcam

Tek ilişkiyle olması ne güzel ya. Peki umudun var mıydı?
Ne kadar zmaandan sonra cikti ikinci cizgi hemen cikti mi

hiç umudum yoktu yalan yok. Çatlama günü benim herifle atıştık zaten. İlişki yaşıycakhalimiz yoktu. Aha dedim bu ay da boşa geçti ama öyle değilmiş meğerse.
Teste damlayı damlattım yaklaşık 2,5-3 dakika içerisinde bu haldeydi tatlım.

hiç umudum yoktu yalan yok. Çatlama günü benim herifle atıştık zaten. İlişki yaşıycakhalimiz yoktu. Aha dedim bu ay da boşa geçti ama öyle değilmiş meğerse.
Himm anladim ne guzel ne mutlu sana abla darisi bize insallah 🤲🏻😕

Kızlar benimde eşim içiyorr ve bende içiyorum🤦🏼‍♀️ Gerçi azalttım yine yarı yarıya daha da azaltıcam inşallah. Zarsrı cok büyük biliyorum ama sonra senin eşin gibi bende içip birsürü çocugu olanları düşünüyorum😁 tabiki bırakmak temennim inşallahhta bir an önce bıraıcam
azalt kuzum hamile olunca bırakman gerekcek hem o zaman zor olmaz senin için.

İlk denemeniz miydi? Bir de kür ya da herhangi birşey denediniz mi? Kusura bakmayın çok soru sordum galiba

Tam olmıcak dedin oldu demekki :KK36:

Selam kızlar. Düşük yapıp pıhtılaşması olan ve bu korona günlerinde bebek düşünen var mı? Ben ilk bebeğimi şubatta düşürdüm. Korunma sürecim bitti ama pıhtılaşma çıktı riskli gebelik olacak koronadan dolayı korkuyorum deneyemiyorum 😢 bugün adet oldum acaba bu ay denesem mi bilmiyorum

Selam kızlar. Düşük yapıp pıhtılaşması olan ve bu korona günlerinde bebek düşünen var mı? Ben ilk bebeğimi şubatta düşürdüm. Korunma sürecim bitti ama pıhtılaşma çıktı riskli gebelik olacak koronadan dolayı korkuyorum deneyemiyorum 😢 bugün adet oldum acaba bu ay denesem mi bilmiyorum
Ben düşük yapmadım ama kardeşim yaptı. Genetik bir rahatsızlık çıktı onun sebepleri araştırılınca ve onun sonucunda da pıhtı atma durumu olabiliyormuş. Genetik olduğu için aynı testi ben de yaptırdım bende de çıktı. Ama kardeşim şuan hamile her gün iğne kullanıyor çok şükür şimdilik bir problem yok. Ben de şu an ecopirin kullanıyorum ve hamile kalırsam iğneye başlayacağım. Ertelemeyi düşünmüyorum ben çünkü zaten isteyince hemen olmuyor.

Ben düşük yapmadım ama kardeşim yaptı. Genetik bir rahatsızlık çıktı onun sebepleri araştırılınca ve onun sonucunda da pıhtı atma durumu olabiliyormuş. Genetik olduğu için aynı testi ben de yaptırdım bende de çıktı. Ama kardeşim şuan hamile her gün iğne kullanıyor çok şükür şimdilik bir problem yok. Ben de şu an ecopirin kullanıyorum ve hamile kalırsam iğneye başlayacağım. Ertelemeyi düşünmüyorum ben çünkü zaten isteyince hemen olmuyor.
Çok haklısın hemen olmuyor ama doktoruma danıştım haziran temmuza kadar ertele demişti. Ama giden günden gidiyor içim acıyor. Hangi genlerde sorun vardı? Benim 4g/5g çıktı birde a1298c homozigot mutasyon var. Öncesinde de biley kullanmam gerek mi bilmiyorum

Aynen öyle bak. Yok diyodum. Millet o kadar upraşıyo bi hafta 10 gün ilişkiye giriyo. Benim tek ilişkiyle mi olucak dedim ama oldu galiba 😊
Rabbim ol dedi ve oldu. Tadını cıkar canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip etsin :KK200:

Çok haklısın hemen olmuyor ama doktoruma danıştım haziran temmuza kadar ertele demişti. Ama giden günden gidiyor içim acıyor. Hangi genlerde sorun vardı? Benim 4g/5g çıktı birde a1298c homozigot mutasyon var. Öncesinde de biley kullanmam gerek mi bilmiyorum
Ecopirin kullanmamız gerekiyor ömür boyu. Test sonucunu atıyorum baya karışık çünkü.
Screenshot_20200501-192439_Gallery.webp

Back
X