- 18 Şubat 2020
- 109
- 59
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ovulasyon testi yapmaya başladım bugün 11 ci gün Bi bakabilirmisiniz üstteki öğlen yaptım alttaki ise akşamEki Görüntüle 2628672 Eki Görüntüle 2628672
Canım akşam yaptığında sıvı alımına dikkat etmediğin için sanırım Lh seyreldiğinden silik çıkmış öğlen yaptığına göre yumurtlamana az kalmışArkadaşlar yardımcı olurmusunuz ovulasyon testi yapmaya başladım bugün 11 ci gün Bi bakabilirmisiniz üstteki öğlen yaptım alttaki ise akşamEki Görüntüle 2628672 Eki Görüntüle 2628672
SilikleştiTest yapmaya devam edin
Aslında dikkat ettim 2 saat bişiy içmedimCanım akşam yaptığında sıvı alımına dikkat etmediğin için sanırım Lh seyreldiğinden silik çıkmış öğlen yaptığına göre yumurtlamana az kalmış![]()
YaTest yapmaya devam edin
yani teste devamArkadaşlar yardımcı olurmusunuz ovulasyon testi yapmaya başladım bugün 11 ci gün Bi bakabilirmisiniz üstteki öğlen yaptım alttaki ise akşamEki Görüntüle 2628672 Eki Görüntüle 2628672
Bende ovulasyon takibi yaptım bu ay atmıştım forma istersen bi bak canımSilikleşti
Aslında dikkat ettim 2 saat bişiy içmedim
Nasıl bakıcam ilkkez siteyi kullanıyorumBende ovulasyon takibi yaptım bu ay atmıştım forma istersen bi bak canım
Bir haftadır yapıyorum silik leşti neden olabilir
Dur ben atayım tekrar sana canımNasıl bakıcam ilkkez siteyi kullanıyorum
Bende bu ay cok fazlaAy bende hic heyecan yok kiz inan ki
Cok erkeeen cicegim amaBen de bugun test yaptim negatif cikti bat 6 gun dayanamadim bugun yaptim oyuzden heyecan kalmadi bende![]()
Benimde öyle oluyo ya bi ıslaklık hissiŞuan hala yapmaya korkuyorumenteresan bir akıntım var bugün hep regl mi oldum acaba diye gidip bakıyorum içimden bir ses test yapma diyor bilmiyorum
Bende aynı sekildeEveett![]()
Kese gördük 5. Haftada kalp atısı için gitmemiştim dahaKese kalp atışı gördün mü peki
SaolasınDur ben atayım tekrar sana canım
Canm benim hep var bu ay cok sık değil ama genelde oluyo yumurtlamadan sonra başlar herhaldeKızlar gebelik durumunda adete kaç gün kala akıntı başlar ki
Ya benim yumurtlama zamanı acayip bi akıntım vardı daha 2 gün geçti ama hiç gram akıntım yok ya sinir oldum başlar mı ki diye bi umutlanıyorum ne bileyimCanm benim hep var bu ay cok sık değil ama genelde oluyo yumurtlamadan sonra başlar herhalde