Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim yumurtlama zamanı acayip bi akıntım vardı daha 2 gün geçti ama hiç gram akıntım yok ya sinir oldum başlar mı ki diye bi umutlanıyorum ne bileyim
Canım benden tavsiye akıntıya takılma. Benim hamile oldugum ay bile cok azdı. Kiminde hiç olmaz. Kesin akıntı olcak diye bi şart yok :KK51: :KK200:

Adet zamanına yakın çok oluyor ilk hamileliği de çok oluyordu ama ikizlerim kaybettim ikincide akıntım olmadı akıntıya takip edip strese girme
Ya ne bileyim işte kasıklarımda inceden arada ağrı oluyor falan ama yumurtalık döneminden yeni çıktım diyedir o çünkü geçen ay da olmuştu ama akıntı olmayınca bi sorayım dedim

19 unda pikti. O gün çatladı benim yumurta. Ama ben 18 ini değerlendirebilmiştim. Bi daha hiç ilişki olmadı.
Tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah :anne:Pik gününden sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurta değil mi? Çatlama olduktan kac saat sonra test siliklesiyor onu biliyor musun? Su testleri araştırırken beynim yandı iyice :confused:

Aynen benim de öyle bugün de daha olmadım çok şükür sen oldun mu adet merak ettim 😊
Hayır olmadım beklicem ama hala belirtiler devam ediyor hatta o kadar kötü oluyorum ki gün içinde ne yapıcam bilmiyorum

Back
X