Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of bir bilsem🤓😂 ya eskiden hep diyordum ki hemen oluyor bir kerede meğer oohoooo ne zor bir yolmuş🙄 olsun ama böylece insan anne olmanın ne kadar kıymetli mucizevi olduğunu anlıyor bilinçli olmayı öğreniyor
1 milyonda bir olan birşey dediğin gibi mucize bir olay 😌

Benim göğüslerim her reglden önce şişiyor ağrıyor o yüzden benim için bir belirti sayılamaz. Ama bu ay sanki bir tık daha ağrılı

Yaklasık bir bucuk sene olacak. Bu süre zarfında bir düşük yaşadım malesef. Düşüğüm kasım ayında gerceklesti. Düşükten sonra denedigimiz ay sayısı mayısla birlikte 4 ay olmuş olacak.
Benimde bu ayın 8inde kürtaj olalı 3 ay olcak. Hiç korunmadım ama hamilede kalamadım inşallah bu ay olmuştur.

Benim göğüslerim her reglden önce şişiyor ağrıyor o yüzden benim için bir belirti sayılamaz. Ama bu ay sanki bir tık daha ağrılı
Ben hiç bir reglim de göğüs acısı veya ağrısı çekmedim kasık ağrım olurdu ama

Kızlaaaar Bi şey sorcam. Gebelik de yumurtlama oluyor mu duruyor mu? Yani hamile biri önce silik sonra pik görür mü yoksa hep pik mi olur dokuz ay?

Az önce aynı şeyi düşündüm. Çünkü bunları rahat rahat tanıdık insanlara soramıyorsun bu platform çok güzel. Tanımadığın insanların gebelik haberine seviniyorsun çok acayip🥰
Kesinlikle ilk heycanlar hep burada. Ben hemen söylemeyi düşünüyorum ama tabi o an ne yaparım bilemem.

😂😂 En iyisi ni yapmışsın bende bu ara çok uyuyorum ve bel ağrım oluyor diyorum hamile değilsin kendini kandırma daha o kadar vakit var regle diye belirtileri yazman çok iyi olmuş 😊
Ya belli mi olur belki de hamilesindir. İnşallah :dua: her ay hamilelik belirtisi bide sanki ilk defa böyle olmuş gibi hissetmeler falan baktım olmuyo insan psikolijisi kendimizi çok çabuk kandırıyoruz. Artık elimde belgeler var ona göre kanmicam psikolojime.:mapus:bi sonraki adetle de tüp bebek denicem bakalım allah hayırlısını nasip etsin

Ya belli mi olur belki de hamilesindir. İnşallah :dua: her ay hamilelik belirtisi bide sanki ilk defa böyle olmuş gibi hissetmeler falan baktım olmuyo insan psikolijisi kendimizi çok çabuk kandırıyoruz. Artık elimde belgeler var ona göre kanmicam psikolojime.:mapus:bi sonraki adetle de tüp bebek denicem bakalım allah hayırlısını nasip etsin
Aminn canım inşaallah hepimiz hamiş kalır bu ay patlama yaşarız topikte 😁

Kızlaaaar Bi şey sorcam. Gebelik de yumurtlama oluyor mu duruyor mu? Yani hamile biri önce silik sonra pik görür mü yoksa hep pik mi olur dokuz ay?
Yaaa normalde olmaz ama çift rahimli olan kadınlar hamileyken hamile bile kalabilir rahmin birinde gebelik devam ederken diğer rahimle adet olabilirler ve yumurtlamaya denk gelirse dediğim gibi hamile bile olunabilir

Tek başına stres, daha ziyade kadınlarda infertilite sebebidir. Çünkü kadınlarda yumurtlama fonksiyonunu beyin idare eder. Beyin, stresi algıladığı zaman üreme fonksiyonunu durdurur. Dolayısıyla yumurtlama durur.
Stres yapioz kizlar bakin ne buldum

Back
X