- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
Insan hhıssediyor biliyormusunBat 16 mayıs. Çok var daha ama sanki şuan benimle bebeğim. Eşime çok emin konuşuyorum bu kadar emin olma üzülürsün diyor. Haklı ama ne bileyim aşırı var hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insan hhıssediyor biliyormusunBat 16 mayıs. Çok var daha ama sanki şuan benimle bebeğim. Eşime çok emin konuşuyorum bu kadar emin olma üzülürsün diyor. Haklı ama ne bileyim aşırı var hissediyorum.
En güzeli vallahiOh ne güzel 3ay sonra Doğum
BENım eltimde benim gibi adet düzensiz bazen ıkı ay gelmediği olurmus baya geç şüphelenmişgittiğinde 3bucuk aylık hamileymiş cinsiyeti minsiyeti herseyı öğrenmiş gelmiş:)))))
![]()
Nasıl bir his biraz bahseder misinBat 16 mayıs. Çok var daha ama sanki şuan benimle bebeğim. Eşime çok emin konuşuyorum bu kadar emin olma üzülürsün diyor. Haklı ama ne bileyim aşırı var hissediyorum.
Hayırlı olsun canım benim allah kucağına almayı nasip etsinKan sonucum ve heyecanım geçsin üstümden hemen her şeyi yazacağım canlarım o kadar içten dua ediyorum ki rabbim herkese nasip etsinAzze aklımdan ilk geçensin
Yok ya ben öyle olmak istemezdim yne de her ayın tadını cıkarmak lazımBenim kuzenimin eşi de 6. Ayında karnım ağrıyor diye gitti öyle öğrendi![]()
Kesinlikle kızımda da aynen böyle hissettim. Bat gelmeden test yaptım silikti bir kaç arkadaşım yok falan dedi dedim ben eminim var. Cidden git gide koyulaştı. Şuan 3 yaşında.Insan hhıssediyor biliyormusun
MAşallah Allah bağışlasınKesinlikle kızımda da aynen böyle hissettim. Bat gelmeden test yaptım silikti bir kaç arkadaşım yok falan dedi dedim ben eminim var. Cidden git gide koyulaştı. Şuan 3 yaşında.
KesinlikleYok ya ben öyle olmak istemezdim yne de her ayın tadını cıkarmak lazım![]()
Ya hadi 2 aylıkken öğrenelim ama 6 aylık felan ne ya hiç tadı kalmaz nerdeyse doğurcakKesinliklebeklemesi aşırı stresli de olsa çok çok erken öğrenmeyi istiyorum ben de
![]()
Yok yok biz bu takiple 3. Haftada öğreniriz iz sürücü gibiyizYa hadi 2 aylıkken öğrenelim ama 6 aylık felan ne ya hiç tadı kalmaz nerdeyse doğurcak![]()
Nasıl anlatılır bilmiyorum ki. Onunla yatıp onunla kalkıyorum. İhtimal gibi değil her hareketimde sanki var gibi davranıyorum. Planlarım çok net falan. Ve içime doğuyor yaa. Belirtilerim var gibiden çok bebeğim yerleşiyor gibi hissediyorum. Ben rüyalarıma çok güveniyorum. İlla çıkar ve ne görsem hamilelikle ilğili.Nasıl bir his biraz bahseder misinen merak ettiğim duygu bu. Hamile olduğunu bilmiyorsun, ama hissediyorsun. Nasıl yani
![]()
Daha emriyonun oluşmasına fırsat vermedenYok yok biz bu takiple 3. Haftada öğreniriz iz sürücü gibiyiz![]()
senin bat ne zaman kuzum ya heycanlandırdın :)Nasıl anlatılır bilmiyorum ki. Onunla yatıp onunla kalkıyorum. İhtimal gibi değil her hareketimde sanki var gibi davranıyorum. Planlarım çok net falan. Ve içime doğuyor yaa. Belirtilerim var gibiden çok bebeğim yerleşiyor gibi hissediyorum. Ben rüyalarıma çok güveniyorum. İlla çıkar ve ne görsem hamilelikle ilğili.
Aminnn canım benim. Rabbim tğm isteyenlere tez vakitte nasip etsin.MAşallah Allah bağışlasın
16 mayıs çok var daha ama 6 gün kala erken hebelik testi yapıcam inşallah.senin bat ne zaman kuzum ya heycanlandırdın :)
Rüyadan anlarmısın pekiNasıl anlatılır bilmiyorum ki. Onunla yatıp onunla kalkıyorum. İhtimal gibi değil her hareketimde sanki var gibi davranıyorum. Planlarım çok net falan. Ve içime doğuyor yaa. Belirtilerim var gibiden çok bebeğim yerleşiyor gibi hissediyorum. Ben rüyalarıma çok güveniyorum. İlla çıkar ve ne görsem hamilelikle ilğili.
Kuzumm inşallah hamilesindirr o kadar güzel ifade etmişsin ki. Ben yaşadım o duyguyu resmen :)16 mayıs çok var daha ama 6 gün kala erken hebelik testi yapıcam inşallah.
Ama çok yorucu. Her şeyi bilmek bazen sıkıntı oluyorYok yok biz bu takiple 3. Haftada öğreniriz iz sürücü gibiyiz![]()