Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seninki gec döllenme olabilir. Cünkü adetten 3 gün önce silikte olsa cıksrdı bence. Benim adetten bi gün sonra 339 cıkmıstı degerim
Çıkmadı kuzum hatta yoktur diye düşündüm şuan erken gebelik testinde bile çok koyu değil. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin bizlere

Eşim yorgun ve uykusuz da sabah geldi işten biraz uyim erken uyanırım felan dedi tabi öyle olmadı o iş ve kaldı :KK70: elimizde patladı yani
Bende saf kafam bir iki kere oldu adet oldum sandım hahah Ozaman lar buraya üye değilm im tabi ben herseyı burdan ögrendim kız eşim diyorki bi tıp okumuş kadar olsun yakında merdiven altı Doğum da yaptırsın sen 😀

Bende saf kafam bir iki kere oldu adet oldum sandım hahah Ozaman lar buraya üye sevgilim tabi ben herseyı burdan ögrendim kız eşim diyorki bi tıp okumuş kadar olsun yakında merdiven altı Doğum da yaptırsın sen 😀
hayatımı kk'ya üye olmadan öncesi ve sonrası diye adlandırmak istiyorum. Öncesinde hiçbişeden haberim yokmuş :)

Bende saf kafam bir iki kere oldu adet oldum sandım hahah Ozaman lar buraya üye değilm im tabi ben herseyı burdan ögrendim kız eşim diyorki bi tıp okumuş kadar olsun yakında merdiven altı Doğum da yaptırsın sen 😀
Canım soğanın prolaktine etkisi varmı

Back
X